NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hayırlı olsun darısı kalanların başına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=ipCzKtmO7KM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 öfff doğup büyüdüğüm bad sikingene çok yakın orası resmen kıskandım :'( yolun ve bahtın açık olsun dostum umarım her şey gönlünce olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 baya bayarsin orda ama 2 haftada bir munih/zurich falan yapma sansin var. hava soguk olucak, ama bir hamburg sogugu degil (bilen bilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 geniş bi ev tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 gider gitmez bilgisayar + internet bulduğun ilk saat içinde foruma gireceksin abi zaten, neyin tatavası... ama hayırlı uğurlu olsun. bu saatten sonra ülke dönmez bir joker lider daha gelmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 senko said: teşekkürler herkese dönmek gibi bir planım yok zaten, meslek yazılım olunca iş bulmak biraz daha rahat olabiliyor, master'ı da deep learning ve data science üstüne yapıyorum, şimdinin populer dalları IT'de. Seneye bu zamanlarda da bir aksilik çıkmazsa romanya vatandaşlığı gelicek, direk EU vatandaşı olunca iş bulmakta kolaylaşır diye umuyorum. Direk git Werkstudent olarak ise gir okul bitene kadar. Okulda HIWI falan yapma firma bul kendine eli ayagi duzgun okul biter bitmez alirlar seni. Zaten is tecruben varmis ogrencilign varsa werkstudent olarak kolay is bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Bir HiWi'ye başvurdum, bakalım dönerler bugün yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hiwi olma iste.. Hiwiden kac 3 ay sonra falan ortamlara alisinca. Hiwi => Okulda oluyor. Werkstudent olarak firmalara gir, tecruben var direk girersin rahat. Parasi daha fazla ve pratik seyler goruceksin. Ayrica firma ile baglantin artiyor. Iyi isler cikardiginda zaten okul bitince sen sormadan onlar seni aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 tinder indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 GEd said: hiwi olma iste.. Hiwiden kac 3 ay sonra falan ortamlara alisinca. Hiwi => Okulda oluyor. Werkstudent olarak firmalara gir, tecruben var direk girersin rahat. Parasi daha fazla ve pratik seyler goruceksin. Ayrica firma ile baglantin artiyor. Iyi isler cikardiginda zaten okul bitince sen sormadan onlar seni aliyor. IT'de var mıdır werkstudent kabul eden firma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 https://de.indeed.com/Jobs?q=werkstudent+it&l=konstanz Aran biraz bulursun bir sonraki hedefin o olsun yani gittikten sonra. Haftada 1 veya 2 gunu feda ediceksin. https://jobs.sap.com/job/Markdorf-Working-student-informatics-%28fm%29-in-the-area-of-Content-as-a-Service-%28CaaS%29-Job-BW/346854901/?feedId=118200&utm_source=Indeed&utm_campaign=SAP_Indeed SAP varmis orda..direk dadan onlara. Kral firmadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Vardır, hatta benim okuduğum yerde her fakültede ilgili taşaklı firmaların ofisleri falan vardı sponsorluk vs. ayağına. Hayırlı olsun, birileri buralardan kurtulunca kendim kaçmış gibi seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 senko said: GEd said: IT'de var mıdır werkstudent kabul eden firma? abi herkes fellik fellik ariyor burdan bak: https://de.indeed.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hintlilerden pakistanlılardan size sıra gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Yolun acık olsun, gidişin olur da dönüşün olmaz inşallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 ilk mesaj nasil bu olmaz abi? kinadim herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 @senko abi eğitim ingilizce mi? birde kaç para verecen senelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hLL team bol şans (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Fistan said: hintlilerden pakistanlılardan size sıra gelmez allahtan hintlilerin cogu is kulturu olmayan capulcu da kotu imajlari var, yoksa zor gelirdi sira. IT'de her hangi bir pozisyon icin generic hintliye tek atar senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 almanin gozunde hintli turk ayrimi oldugunu sanmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 ikimiz de esege tecavuz edilen yerlerden geliyoruz sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Fistan said: hintlilerden pakistanlılardan size sıra gelmez yine boş bakkal forumda post atarmış şeklinde ezbere bir fistan postu... almanyaya kaç kere gittin de kaç hintli gördün keke. adamlarda iş kültürü cılız, onu geçtim oturma kalkma falan da cılız diye almanlar pek sevmiyor. almanca da bileni çok az zaten türk iyi kalıyor yanında. asyalıdan ortadoğuludan kaliteli iş alman imkansız. sadece ucuz iş alabilirsin adamlar da bunun farkında. arada istisnalar çıkabiliyor işte, bir de türkler biraz daha kalburüstü oluyor bu körili maymunlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 3 kere gittim 8-9 tane görmüşümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 olm en sevdigim de fakirin fakire irkcilik yapmasi. macaristanda bile var bu. sen nesin ki suriyeliye laf ediyon amk diyesin geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar