Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annihilation (2018)

Komutan

Öne çıkan mesajlar

https://www.youtube.com/watch?v=sAjdPKwoY7g

Kitabı fena değildi. Dört kadın bilim adamı -bilim insanı ve bilim kadını tabirlerinden hiç hoşlanmıyorum- garip bazı fenomenlerin yaşandığı ıssız bir bölgeye gidiyorlar. Aynı bölgeye daha önce de bir sürü ekip gitmiş ve sonları iyi olmamış.

Kitap büyük ölçüde psikolojik bir düzlemde ilerliyordu. Filmde onu nasıl verirler bilemiyorum.

Aslında bir üçlemenin ilk kitabı. Diğer ikisini okumadım ama bildiğim kadarıyla kitaplar birbirine çok bağlı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Böyle diyor ama sinemaya da gelecek diye biliyorum. En altta yazıyor zaten. Fragmanını seyretmiştim sinemada.

Release Dates
USA 23 February 2018
Belgium 7 March 2018 (internet)
France 7 March 2018 (internet)
Turkey 12 March 2018 (internet)
Also Known As (AKA)
Argentina Aniquilación
Brazil Aniquilação
Germany Auslöschung
Estonia Häving
Spain Aniquilación
Finland Hävitys
Greece Αφανισμός
Hungary Expedíció
Italy Annientamento
Mexico Aniquilación
Poland Anihilacja
Portugal Aniquilação
Russia Аннигиляция
Sweden Area X: Annihilation
Turkey (Turkish title) Yok Olus
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

en sonda adamın göz rengi değişiyor muydu anlayamadım
kızınki değişiyordu ama, o zaman kız da mı replica?

adam replicaysa, bizim alien ölünce onun yarattığı herşey de yanıyordu adamın da yanması lazım değil miydi mantıken?

bir de bizim hatuna niye hemen hemen hiç etki etmedi mutasyonlar? Herkeste çok hızlı etkisini gösterirken kızda göstermedi gibi bişi

bi de niye yürüyerek giriyorlar abi araziye, bi jiple fln gitseler ya direk lighthouse'a sdf

Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

en sonda adamın göz rengi değişiyor muydu anlayamadım
kızınki değişiyordu ama, o zaman kız da mı replica?

adam replicaysa, bizim alien ölünce onun yarattığı herşey de yanıyordu adamın da yanması lazım değil miydi mantıken?

bir de bizim hatuna niye hemen hemen hiç etki etmedi mutasyonlar? Herkeste çok hızlı etkisini gösterirken kızda göstermedi gibi bişi

bi de niye yürüyerek giriyorlar abi araziye, bi jiple fln gitseler ya direk lighthouse'a sdf

abi havada kalıyor o olaylar hep

6/10 falan film

"Abi soyle bir hikaye var dunyada bir phenomena olusuyor. Oradaki canlılar mutasyona ugruyor falan. Hadi bunu film yapalim" demişler ve diger ayrıntıları filmi çekerken uydurmuşlar gibi geliyor izleyince.

Herkesin her soruya i dont know demesi demek istedigimin özeti yani.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...