sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Yirgacheffin kavrulma oranıyla ne alakası var abi. O çekirdek aroması ekşi diye tutuyo. İster dark kavur ister medium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 sanssizsansli said: Goering said: buzdolabinda 3/4 farkli cekirdek tutuyorum seramik elde ogutucu ile cekiyorum. french press yapiyorum. mocha pot agir geliyor. aeropress ugrasamadim, yine filtre parasi? kagit filtreli makina da abes, 1-2 kisiyiz evde. ne onerirsiniz french press tarzi 3-4 kisiye yapabilecek. genelde 2nd-3rd kahvecilerden colombia aliyorum: PETRA tanidik, verdikleri bilgiye gore TR'deki 1-2 buyuk ithalatcidan biri. cogu kahveci cekirdegii petra'dan aliyor kendi kavuruyor. abi ben burda defaatle söyledim, önerilenlere ya kimse bakmıyor ya da siz söyleyin işime gelirse bakarım çekiliyor bilmiyorum. bak bi daha söyliyim madem. veranda blond roast al, sturbucksta satılıyor. mis gibi kahve çibo falan bi yere kadar. bayıyor yani. çok seveceksiniz. bu kahveyi aldığımdan beri kahve tüketimim 3 katına çıktı. hem tadı güzel diye hem de 250g'dan aşşa vermiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Deniyim veranda blond roast'u bi. Peki filtre kahve mi yapiyorsunuz yoksa french mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 aeropress benim filtremsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 aşağıdaki model filtre kahve makinasını kullanıyorum ve memnunum. Bu tip olup yanında köpüklü (?) süt veren modeli var mıdır? ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 filtre kahveyle köpüklü süt saçmasapan bişi oluyo diye yapmamışlardır bence öyle bi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 köpüklü süt olayı espresso dan falan oluyor filtre kahve ayrı see below Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 orada bir hata var sanki. latte kopuklu cappuccino kopuksuz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Bunu hiç düşünmemiştim :D edit: benim amacım, sıcak süt olsun. Fistan said: filtre kahveyle köpüklü süt saçmasapan bişi oluyo diye yapmamışlardır bence öyle bi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 oluyor zaten ben de içiyorum bazen sütlü filtre kahve sanki ayran-rakı anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 cezvede isit koy abi, kopurtme makinesi ne, bu kadar burjuva olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Abı yukarıdaki görselde baya hatalar var gerçekten. Ristrettoyu da dümdüz tanımlamış. Cappucino zaten yanlış. Digerlerine bakmadım bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Jeeztro said: oluyor zaten ben de içiyorum bazen sütlü filtre kahve sanki ayran-rakı anasını satayım sütlü filtre kahve olur neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Dün burada o kadar övüldüğü için Starbucks'tan Veranda Blonde Roast aldım. Seramik öğütücüden geçirip, french press kullandım. İlk yudumu alır almaz testosteron seviyemde düşüş yaşadım. İkinci yudumda da göğüslerim büyüdü. Bugün de bir şans daha verip moka pot ile demledim. Az önce çüküm düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 olm düzgün yorum yap bari. fazla mı hafif nedir. laflara bak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 asiri seksistlikten banlendiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 çok hafif demek istemiş evet. ben özellikle o yüzden önerdim zaten. kahve değil meyve suyu gibi duru hafif. kamyoncu gibi kahve değil de gahvaa içenlere de saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Bayağı bir hafif. Starbucks'tan alırsam genelde Sumatra alıyorum. Zaten o kadar sert bir kahve beklemiyordum ama bu kadar da hafif kahve beklemiyordum. Benim damağıma göre değilmiş. Sumatra benzeri tatlar arayanlar dikkatli alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 aynen işte sumatra kahve içme eylemi oluyo direkt. veranda keyif içeceği(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Verona nasıl mesela Sumatra Veya blonde'a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 veranda zaten blond abi. sumatrayı içtiysen biliyosundur keskin tadını. veranda tad olarak aşırı hafif meyve suyu niyetine içersin. çarpıntı yapmaz yormaz vb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Ossun sen yine cok icme Selulit yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 sanssizsansli said: veranda zaten blond abi. sumatrayı içtiysen biliyosundur keskin tadını. veranda tad olarak aşırı hafif meyve suyu niyetine içersin. çarpıntı yapmaz yormaz vb... Verona diyorum yaw veranda ney. Verona sert biraz çünkü benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 ha verona pardon isim benzerliğinden şey olmuş sfd verona sert abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 narino nasıl peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar