Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahve makinası/makinesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Shark& Ninjada şuan ürün olarak yurt dışı fiyatlarına yakın tutuyorlar ürünlerinde fiyatları. İhtiyacı olan bakabilir. Kullanan arkadaşımda memnun.  Ben delongi dedica 685 ile şuan mutluyum. Yılda bir kireç için tabletle temizliğini yapıyorum. İçme suyuda kullansak gerekiyor.

Mesaj tarihi:

kahve makinesi değil de şurup sormak istiyorum ben.

evde kahve yapanlar hangi şurupları kullanıyorlar, önerdikleri şuruplar nedir?

Tüfekçi Toffee Nut aldım, fena değil tadı. Simonelli Chocolate Syrup aldım ama bu çok yavan ve anlamsız geldi. çikolata tadı bile yok, çakma bir ürün felan mı anlamadım.

bunlardan sonra Starbucks Gingerbread syrup aldım ama bu gerçekten iyiymiş. yani en azından bir şurup tadı veriyor. doğru düzgün bir ürün.

belki Monin deneyeceğim.

Mesaj tarihi:
Bone, 22.12.2025 20:13 tarihinde dedi ki:

evde kahve yapanlar hangi şurupları kullanıyorlar, önerdikleri şuruplar nedir?

abi 100 yil gecti, bone sasirtmiyor. surup ne abi?

benadryl vardi. onu dene bence.

Mesaj tarihi:
dasaaa, 23.12.2025 13:15 tarihinde dedi ki:

abi 100 yil gecti, bone sasirtmiyor. surup ne abi?

Starbucks ve Tchibo dükkanlarında şurup dışında yeni bir yöntem ürettiler de benim mi haberim yok?

Mesaj tarihi:
Bone, 23.12.2025 20:36 tarihinde dedi ki:

Starbucks ve Tchibo dükkanlarında şurup dışında yeni bir yöntem ürettiler de benim mi haberim yok?

sulu, boyali bisiler  abi...
kahveyi oralarda iciyorsaniz sikinti var zaten. eve makine degil, psikolog girmeli.
"Venti, Quad-shot, Decaf, Bone-Dry Cappuccino, six pumps of sugar-free cinnamon dolce surubu, your-rock sagim sutu ile olsun lutfen. gercek sut gormek bile midemi bozuyo" falam bunlar hos seyler degil.

Mesaj tarihi:

dördüncü nesil butik kahve dükkanı işlettiğini bilmiyordum. bu konularda çok hassas gördüm seni.

evde kendime sık sık black eye kahve yapıyorum desem herhalde aforoz edeceksin beni.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

"kahve icerken bir gayliktan bir diger gayliga kaymak" kitabinin yazari olarak elbette ki 

ya pasa kilici bitkisi sutu ile hazirlanmis, sokellali pumpkin spice latte veya 30 gunese gosterilerek kavrulmus, iki fisfis su ile az yikanmis, anaerobik izlanda cekirdeklerinden yapilmis sikkim kahvesi iciyorum her gun.

ne yapayim abi kotu lezzetli x. nesil kahve(?)sini. soup falan ILIK adam isi. italyan usulu iciyoruz biz. klasik. tak tak al banco.

bunlari yapana laf etmem. ama ILIK diye bakarim. soylemesem de. (ya da soyleyebilirim emin degilim)

Bone, 25.12.2025 00:53 tarihinde dedi ki:

evde kendime sık sık black eye kahve yapıyorum desem herhalde aforoz edeceksin beni.

en azindan KAHVE iciyorsun abi. neden kotu olsun ki? kahve aromali boktan icecekler (suruplu muruplu) ya da kahve cekirdegine hucresel anlamda tecavuz edilerek kahve harici her seye benzetilerek icilen icecekler (x. nesil kahveciler) kotu.

dasaaa tarafından düzenlendi
  • Haha 1
  • Yeni Oluştur...