Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 sakince oynanacak oyun keywordu ile cok gelirler bu topice o yüzden saçmasapan öneriler verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Total War serisi küllüm bu tanıma uyuyor. Kahve ve sigara tüketimim her sene TW oyunlarının çıkmasıyla ciddi bir ivme kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Project Highrise Prison Architect Gems Of War Cities Skylines Poker Night 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Overwatch noldu? Bu sezonda da cikamadin di mi bronzdan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ben de kolum agrimaya baslayinca benzer oyunlara yoneldim. rimworld divinity os 2 oxygen not included star crawlers darkest dungeon planet coaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Planet Coaster Divinity OS 2 Warhammer Total War Simsettlements gibi oyuna fpsdan başka fonksiyon ekleyen modlarla Fallout 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 TransOcean Tycoon türü tam tarif ettiğin oyun. Çay değil de viskini alıp armatör rpsi yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 space engineers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paradox oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 su basligi okumak bile seratonin salgilatiyor vucuda ne guzel oyunlar var, oturup da oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 PLanet Coaster icin kendimi cok tuttum, fiyat biraz pahali diye. Tekrar 75'e dusmus, sanirim artik alacagim. Sale bitmis tuh, aralik'ta bakariz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Tropico 4 tropico 5 Daha cok zamanin akip gittigi bi oyun yok campaignleri keyifli expansionlariyla oynarsin moralim bozuksa ozellikle yerine getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 toggie said: PLanet Coaster icin kendimi cok tuttum, fiyat biraz pahali diye. Tekrar 75'e dusmus, sanirim artik alacagim. Sale bitmis tuh, aralik'ta bakariz artik. ben hala tutuyorum kendimi , arada komutan'ın Dominions vs planet coaster playtime'ina bakıyorum kahroluyorum fln. öyle geçiyor günler Yanlız dlc furyasına planet coaster'da katılmış şimdi fark ettim gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 merak edip baktim, herkes ogrensin diye yaziyorum. adam 2000 (2k) saat dominions oynamis beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 toggie said: PLanet Coaster icin kendimi cok tuttum, fiyat biraz pahali diye. bende indirim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Su ana kadar 75 altina hic dusmedi ama 75 liraya deger kesin. Daha dun indirimdeydi o yuzden winter sale oncesi tekrar dusmez sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 İki hafta sonra büyük etkinlik düzenleyip büyük ihtimal beleș content ve ek paket duyuracaklar. Belki onu kutlamak için indirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Tim said: Overwatch noldu? Bu sezonda da cikamadin di mi bronzdan? :) ahah yok abi bronz benim kaderim. zaten adami supportdan da soguttular. ne takimi oyunu var ne bir sey. mercy gelen update de biraz uzdu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 divinity original sins 2. ha 2 günde bitirende varda aramızda yinede uzun soluklu oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Divinity abi. Çok chill. Frost spell pub'ı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Başlığı görünce Dreamfall oynayasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Football manager... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 futbola uzak adam gelmiyor ya bikaç oynamaya çalıştıydım da ben, hiçbişi bilmeyince giremiyorsun oyunun içine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 divinity kursam mı diyorum ama emin değilim. Divinity'nin ilk oyununu beğenmemiştim. Öte yandan RPG oynamayı da çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar