Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Abuş 2 tane çakmış :D umarım bize çakmaz eheh. Sidik yarıştırmayı kesin lütfen, çekemeyen varsa bir zahmet uzasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 sardalya said: adamin icinden gecmeye calisirsan olmaz tabii negredo asist yapan bi forvet benim 2-3 macta gordugum, bu tam qrallik pozisyondu QUARESMA GEÇİYO QANQA ONA ÖZENMİŞTİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 yine de feneri yenemiyorsunuz ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 10 sene daha yenmemeye razıyım valla ben. fener içerde dışarda yensin tokat manyağı yapsın bizi 6 puan alsın, 10 sene daha CL'ye gitmesin bana uyar. uymaz diyen fetocüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 adamın vertigosu varmış lan acıdım şimdi. bu illeti yaşamış biri olarak allah düşmanımın başına dahi vermesin çok kötü çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Peregrin said: DarKRideR said: https://twitter.com/BesiktasFacts/status/912793121657950208 ÇOK SES ANNECİM bununla dalga apacik namussuzluk, alcaklik. adamin vertigosu varmis. Duyara gel ahahaha <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Peregrin said: abi mac fenerle degildi, leipzig'leydi. Peregrin said: başarılar leipzig ¯_(ツ)_/¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 lul sabah kapağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Vay anasını böyleleride varmış bu forumda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Peregrin'le dalga geçmek apacik namussuzluk, alcaklik. Adam fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 bizde az bilinen efsane duyarlar diye başlık var mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 applev0dka said: CthuLhu said: 2 maçta da hayvan gibi top oynadınız. hala başlık vardar, österşudrsdst , hakem, palabıyık vs diye mesajlar dolu. birilerine bulaşmadan sevinmeyi niye başaramıyorsunuz anlayamadım hala. siz bize bulaşmadan tebrik edemediğiniz için olabilir mi ? mesela 2 galibiyet ile başlamayı Beşiktaş'ın başarısı olarak değil grubun kolaylığı olarak görürsen çotaaannkkk diye österahdahwd cevabı alırsın. applev0dka said: Liebe said: Liebe said: İkinci yarı baya kötüydü yaw, biraz becerikli olsalar farklı olurdu allahtan şans biraz yardımcı oldu. Bu saatten sonra son 16 her türlü gelir gz Derken tribünlerde ananın amına koyayım Fenerbahçe diye bağıran 50 bin kişi. Bravo gerçekten 10 sene sonra fener CL'de iyilik de yaramıyor size yalan ve iftira ağzına yuva yapmış artık bırak hacı konuşmayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 k1nJo said: Peregrin said: abi mac fenerle degildi, leipzig'leydi. Peregrin said: başarılar leipzig ¯_(ツ)_/¯ zaa Zaaaaaaaaaaaa zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Liebe said: applev0dka said: CthuLhu said: 2 maçta da hayvan gibi top oynadınız. hala başlık vardar, österşudrsdst , hakem, palabıyık vs diye mesajlar dolu. birilerine bulaşmadan sevinmeyi niye başaramıyorsunuz anlayamadım hala. siz bize bulaşmadan tebrik edemediğiniz için olabilir mi ? mesela 2 galibiyet ile başlamayı Beşiktaş'ın başarısı olarak değil grubun kolaylığı olarak görürsen çotaaannkkk diye österahdahwd cevabı alırsın. applev0dka said: Liebe said: Liebe said: İkinci yarı baya kötüydü yaw, biraz becerikli olsalar farklı olurdu allahtan şans biraz yardımcı oldu. Bu saatten sonra son 16 her türlü gelir gz Derken tribünlerde ananın amına koyayım Fenerbahçe diye bağıran 50 bin kişi. Bravo gerçekten 10 sene sonra fener CL'de iyilik de yaramıyor size yalan ve iftira ağzına yuva yapmış artık bırak hacı konuşmayı ya her postta tek tek detay mı verelim olum ? bu mesaji x,y,z üstüne alınsın ama a,b,c kişileri alınmasın diye alla alaaaaaaaaa yalan ve iftira demiş bir de sdasfas sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 La hasetlerinden çatlayacaklar şimdi. Ahahahah O degilde ne maçtı ya akıo akıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 anlamsız fb'liler bir terketsin artık ya acınacak durumdalar gidip 2-1 chealsea maçını koyan var bir de eski olması önemini azaltır mı demiş azaltır tabi lel, yeni mi anladın bunu? bugün chealsea'yi yensen sende eski star logolu maç ile aynı etkiyi mi yaratacak? gs'lilerin UEFA.jpeg'inden bile çok daha kötü durum gidin tişört felan alıp içerideki ilk derbiyi bekleyin artık size verirler o maçı da hakemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 arkadaslar yeterince soda içmediniz sanırım haftasonu asdasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 olum adamlar beşiktaşı yendi lan hafta sonu bırakın sevinsinler kolay değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 https://i.imgur.com/D6EWEHM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweig Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 zweig said: ha bi de liepzig e maçtan önce başarılar dileyenler vardı ne oldu onlara sığınaklara falan mı sığındılar? (maşallah dedikleri inek 3 gün yaşamıyo. başarı diledikleri takımın hali ortada XD )= ŞU arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 komik adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 adam gibi uzun özet var mı ya ben bulamadım. sadece goller var. kurtarışlara falan da bakmak istiyorum yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 babel'in instagramında var kurtarışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 şl yayın hakkını da babel alsa keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 goldbären said: lebzike 75 bastım çakal bet. mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar