neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 khalad said: hazır aklıma gelmişken sorayım güzel jöle yapan bir yer biliyor musunuz ? Jole degil de cok guzel glikoz surubu yapan bi yer biliyorum izmit sanayi bolgesinde, musluga agzini dayayip iciyorsun mekanda, inanilmaz bir tat.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 neutrino said: Abi doner o tabakta sogumuyor mu yiyene kadar? Yaglari donup beyaz beyaz yapismiyor mu saga sola? belgesel tier hayvanlı gore içerir https://propelsteps.files.wordpress.com/2013/11/carnivore.jpg
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 yigma doner dandiklik resmen ya. gercek bir etcil gibi medium-rare steak yiyin bari o kadar kilo et gomceksiniz. doner de yenecekse, iskender gibi fln tuketilir yani.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 porselen tabakta döner geleceğine gazete kağıdında gelsin daha iyi en azından samimi
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 iyi yine erkek adam savannahlarda kendi avlanir thomsonunu kendi siyirir dememissiniz..
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 olm niye yemek konusunda böyle bu paticik lan. günde en az 2-3 öğün yemek yiyen canlı formlarısınız sakin olun lan az.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 reyou said: yigma doner dandiklik resmen ya. gercek bir etcil gibi medium-rare steak yiyin bari o kadar kilo et gomceksiniz. doner de yenecekse, iskender gibi fln tuketilir yani. aha mantığa bakar mısın. bilmeden okuyan da entel sanır. nasıl "basic damaklı bir fakirsen" artık, dönerin tadını başka bir sosla karışmadan, tek başına tadını almak için sade döner yemek hiç aklına gelmemiş işte. döner diyince aklına iskenderden başka birşey gelmiyor. yazık. bu serpme olayını ben bilmiyordum ama ona benzer lezzet için sade döner yiyorduk biz önceden. yanında pidesi gelir soğanı istediğin tadı yakalarsın ayrı bir zevktir. aldanmayın bunlara yahu. ayrıca her döner iskendere uymaz, bazı dönerler de tek başına güzel olmaz. özellikle fazla pişirilen nisbeten kuru döner ekmek arasına ya da pideyle sade yemeye daha uygundur. iskender olarak gitmez.
Tim Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 neutrino said: Abi doner o tabakta sogumuyor mu yiyene kadar? Yaglari donup beyaz beyaz yapismiyor mu saga sola? Parca parca getiriyolar. O fotograftaki 5 dk dayanmadi, ardindan takviye geldi.
Tim Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Black-ice said: olm niye yemek konusunda böyle bu paticik lan. günde en az 2-3 öğün yemek yiyen canlı formlarısınız sakin olun lan az. Ben senede 1 ya da 2 yiyorum abi boyle. O yuzden boyle gorgusuzum bu konuda.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 abi ben sana demedim senin yemeğe dandiklik diyen adama dedim yahu. kırk yılda bir seni savundum onda da sana laf ediyorum sandın ya asdd :o
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 etine guvenen servis sekilde satiyor zaten, lavasa sarmiyor veya uzerine sos dokmuyor. ankarada havalimaninin orda celebi var orasi guzel.
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 mevzu ufaktan 100 gram etin olsun a geliyor ..uyarayim..
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 izmir dönerci orhanın franchise olmadan önceki yerin altındaki mekanı... huzur içinde uyusun.
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 neutrino said: khalad said: hazır aklıma gelmişken sorayım güzel jöle yapan bir yer biliyor musunuz ? Jole degil de cok guzel glikoz surubu yapan bi yer biliyorum izmit sanayi bolgesinde, musluga agzini dayayip iciyorsun mekanda, inanilmaz bir tat. tecrübe konuşuyor yani. sanayide ki diğer anılarını da paylaşmak ister miydin ?
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Black-ice said: reyou said: yigma doner dandiklik resmen ya. gercek bir etcil gibi medium-rare steak yiyin bari o kadar kilo et gomceksiniz. doner de yenecekse, iskender gibi fln tuketilir yani. aha mantığa bakar mısın. bilmeden okuyan da entel sanır. nasıl "basic damaklı bir fakirsen" artık, dönerin tadını başka bir sosla karışmadan, tek başına tadını almak için sade döner yemek hiç aklına gelmemiş işte. döner diyince aklına iskenderden başka birşey gelmiyor. yazık. bu serpme olayını ben bilmiyordum ama ona benzer lezzet için sade döner yiyorduk biz önceden. yanında pidesi gelir soğanı istediğin tadı yakalarsın ayrı bir zevktir. aldanmayın bunlara yahu. ayrıca her döner iskendere uymaz, bazı dönerler de tek başına güzel olmaz. özellikle fazla pişirilen nisbeten kuru döner ekmek arasına ya da pideyle sade yemeye daha uygundur. iskender olarak gitmez. ne guzel triggerlanmis ya. kiyamam.
neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 khalad said: neutrino said: khalad said: hazır aklıma gelmişken sorayım güzel jöle yapan bir yer biliyor musunuz ? Jole degil de cok guzel glikoz surubu yapan bi yer biliyorum izmit sanayi bolgesinde, musluga agzini dayayip iciyorsun mekanda, inanilmaz bir tat. tecrübe konuşuyor yani. sanayide ki diğer anılarını da paylaşmak ister miydin ? Of ne pis bi bilincaltin varmis yahu. Jole=sanayi urunu glikoz surubu demek istemistim, pislik akmis mesajindan hemen. Gerci futbol bolumunde yardiran adamdan ne beklenir.
neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Tim said: neutrino said: Abi doner o tabakta sogumuyor mu yiyene kadar? Yaglari donup beyaz beyaz yapismiyor mu saga sola? Parca parca getiriyolar. O fotograftaki 5 dk dayanmadi, ardindan takviye geldi. Aklima geldi, cag kebabini da oyle yapiyorlar, her sis sicak sicak geliyor hemen bitiyor. https://cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/151102121326-turkeykebabs-koc-cag-full-169.jpg
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 neutrino said: khalad said: neutrino said: khalad said: hazır aklıma gelmişken sorayım güzel jöle yapan bir yer biliyor musunuz ? Jole degil de cok guzel glikoz surubu yapan bi yer biliyorum izmit sanayi bolgesinde, musluga agzini dayayip iciyorsun mekanda, inanilmaz bir tat. tecrübe konuşuyor yani. sanayide ki diğer anılarını da paylaşmak ister miydin ? Of ne pis bi bilincaltin varmis yahu. Jole=sanayi urunu glikoz surubu demek istemistim, pislik akmis mesajindan hemen. Gerci futbol bolumunde yardiran adamdan ne beklenir. neden sinirlendin ki ? sadece teknik bilgilerin ile aydınlatabilirsin belki insanları diye düşünmüştüm :D Ayrıca futbol bölümünde konuşan insanlar neden kötü hani kişisel bir aşağılamadan ziyade toplu aşağılama çabasın dasın merak ettim anlatsana biraz ?
neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Gozlem sonucu o; https://forum.paticik.com/read.php?62,8843392
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Su topikten sonra hanima sordum ne yiyecez, Kereviz yapmis. Abandon thread.
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 kuşbaşılı pide söyledim . maltepe de burger king rezalet mc sevmiyorum burger house çok kötü kfc soğuk getiriyor tavukları. adalet mi lan bu ?
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ginaly said: Su topikten sonra hanima sordum ne yiyecez, Kereviz yapmis. Abandon thread. bu yüzden evlenmiyorum.
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ginaly said: Su topikten sonra hanima sordum ne yiyecez, Kereviz yapmis. Abandon thread. bize gel akşam sana et kavuriyim.
Öne çıkan mesajlar