µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 totemic said: hep tatlı hep tatlı nereye kadar.. abi bu etin oncedeb kesilip buzluga atildigi sonra mikrodalgada isitilip verildigi zincir iskendercilerinin urunune benziyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 bu arada onlarla da sorunum yok, onlari da gayet mutlu yiyorum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 hd galiba zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 valla ben google ''iskender'' yazdım görsellerden ilk çıkanı koydum. diğerlerine bakmaya gücüm yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 NolaxThensbane said: lütfen 0,1ton altı arkadaşlar topiği terk edebilir mi teşekkürler 4 sene önce 0,1 ton üzerindeydim o yüzden bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 kahvaltı da eksik kalmasın o halde; https://www.imagevisit.com/images/2018/03/26/IMG_4491.jpg sorulmadan söyleyeyim İzmir tulum İzmir'in tulum köyünden fındık ezmesini ise fiskobirlik hariç ağzıma sürmem o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 peynir miktarı çok az amatör eğlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 bi tatar olmasak da eskişehirli adamız abi. hamur kızartma ve çay olsun, gerisi olmasa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 kahvalti icin kaymak bal pastirma bazlama kombosu super oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 µh said: bu arada onlarla da sorunum yok, onlari da gayet mutlu yiyorum xd Bak hasi surda iskenderin https://forum.paticik.com/read.php?62,8748735,page=10#msg-8847803 Noterden cikinca gidip bir daha yiyecegim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 eregorn said: Başlığı adam gibi yazaydın keşke ya. Her seferinde siyasi bir konu başlığı gibi okuyorum. Ayni basligi hep yanlis okuyosan once goz doktoruna, oradan da noroga git bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 olm ne güzel hayatlarınız var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 µh said: kahvalti icin kaymak bal pastirma bazlama kombosu super oluyor Sonra daga cikip ciplak elle pkk avina mi basliyosun. Biz aynisini antepteki katmerci zekeriya sinrasinda yasadik. Once yiyosun katmeri bi duruluyosun, bi yavaslama geliyo, boyle hayat film seridi gibi gozunun onunden geciyo, yaklasik kisibasi 1 demlik cay tukettikten sonra kendine geliyosun ve gozlerinden ates fiskiriyo. Dag gorunce cikip ayiyla guresesin gelir oyle bi hissiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Tim said: eregorn said: Başlığı adam gibi yazaydın keşke ya. Her seferinde siyasi bir konu başlığı gibi okuyorum. Ayni basligi hep yanlis okuyosan once goz doktoruna, oradan da noroga git bi. Bana karşı bir sinir bir stress... AC Partinin Gece Kasıntısı başlıklı olması benim hatam değil ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 gözlerine bi baktır sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 waffle istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 abi ac dc cok takmayin o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 https://1.bp.blogspot.com/-r1wCIOT9yRc/V5DPxsytL6I/AAAAAAAADoc/epRK0aVo4C0kr1DZp9JtYPZXBdMQqUxUwCLcB/s1600/yaprak%2Bkebab%25C4%25B1%2Bnekadarayenir.jpg Aksam sundan yiyecegim sanirim. Yemediyseniz tavsiye ederim, yaprak kebap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Ankara'da Bayram Usta'ya gidin yaprak kebap için. Güzel yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Serpme doner diye bisey yapmislar, malzeme yaninda geliyo, ortaya eti yigiyollar. Arkadas + ben + birader 750 gr et gomduk. Su ortadaki 500 gr, ustune bi 250 daha geldi. Mutluluk resmen. https://i.imgur.com/6CeHefq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 yandaki bamya corbasi mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 abi yalnız o döner öyle ortaya gelince çok pis kavga çıkar masada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 resmen cinayet sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Bitiremiyosunki. Bir de mekanlarin hepsi tanidik olunca kiyak da geciyollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Abi doner o tabakta sogumuyor mu yiyene kadar? Yaglari donup beyaz beyaz yapismiyor mu saga sola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar