Tim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Vardi boyle yiyecek icecek fotografindan gecilmeyen bir konu ama kaynak Google images'di direkt. Istiyorumki kendi cektigimiz fotograflari koyalim, altina da nedir, nerede yenir onu yazalim, bi gun yolu dusen olursa acsin baksin, gitsin yesin vesaire. Mersin kunefesi, yaninda da sakizli dondurma. Mersin Ozkaymak, Metropol karsisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 forumda olmadığın zamanlarda seni daha çok seviyordum :( :( gözlerim doldu spoileri açınca gece 00:53 ve ben diyetteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Mersin künefesi zannedersem mersin de mersin künefecisinde yenmiş. Abi yediğiniz yeri lokanta ismini falan da yazsanız daha da güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 18kg verdim abi saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 ille dışarda yenen yemekler mi peki ?? evde yaptığımız güzel bir yemeğin fotosu da olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 salçalı hellimli tost yaptım yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 afiyet olsun gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Akhlaur said: Mersin künefesi zannedersem mersin de mersin künefecisinde yenmiş. Abi yediğiniz yeri lokanta ismini falan da yazsanız daha da güzel olur bence. Tabiki. :) Yeri de ekledim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 applev0dka said: forumda olmadığın zamanlarda seni daha çok seviyordum :( :( gözlerim doldu spoileri açınca gece 00:53 ve ben diyetteyim Eheh olm yaziyo spoiler'da icinde ne oldugu. Bu arada ekle tabi istedigini de diyet yemegi falan ekliceksen uzerler seni burda dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Mersin... Her yemeğin çakmasını yapıp, bilmem neresi hedesi diye meşhurmuş gibi göstermeye çalışma çakallığının icat edildiği yer. Bknz mersin ciğeri mersin bicisi vs.. hepsi leş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Iskender? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Allahsiz mod iskender yok buralarda. Ayip degil mi la su yaptigin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tenekeadam said: Mersin... Her yemeğin çakmasını yapıp, bilmem neresi hedesi diye meşhurmuş gibi göstermeye çalışma çakallığının icat edildiği yer. Bknz mersin ciğeri mersin bicisi vs.. hepsi leş bu arada. Mersin cigeri diye bisey yok, bildigin ciger sis var. Mersin bicisi diye de bisey yok, dumduz bici bici var. Ne kadar kaldin, nerde ne yedirdiler bilmiyorum ama les dedigin yerde baya bi halt ettin ortmen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Offf gozumu kunefe ile actim. Dondurmayi kenara iterim, su kunefeden 3 tane sicak sicak gomuceksin ac karina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 cicibeybe said: Allahsiz mod iskender yok buralarda. Ayip degil mi la su yaptigin :( Bi kere mod degil yonetici olcak canim o. Genelllll yonetici dsf Benim yasadigim yerde de yok, o yuzden dibine kadar pislik yapip senenin geri kalaninda aglicam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 bir de bana obez diyorsunuz, cmt gecesi rüyalarınızı iskender, künefe süslüyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Iskendeaaaaaarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 türk tatlıları çok rerörörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 et dediğin trakyada yenir kendinizi kandırıp durmayın ya ciğermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 türk tatlıları vasıfsız hakikaten. un şeker yağ overdose nasıl karıştırdığın önemsiz. %25 fıstık koyunca da kaliteli olmuyor. hatta ortadoğu ve asya tatlıları genel olarak böyle sanırım. çok katmanlı farklı tatlı gavûr pastaları ve tatlıları gibisi yok. adamlar bir kere çikolatanın mucidi. sen anca keçiboynuzu ye, kete ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Abiiii... bu kafar fail olunmaz lan :) Acin o begendiginiz pastalarnnaai yapiliyo bi izleyin, sonra seker yag diye bik bik edin. Ha bi de fistik vs cikeleta, bitch please... Neyse kirletmeyin hadi guzelim yemek topigini boyle zevksizliklerle. Disari ciktim, gelince devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tekrar tekrar abv genel yonetici. Actim iskender yenecek restoran ariyorum suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 türk tatlıları muhteşem bence hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tim said: Benim yasadigim yerde de yok, o yuzden dibine kadar pislik yapip senenin geri kalaninda aglicam ahah kraliceye dondugunde haber ver de postlara baslayalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar