-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 hangi varlığı? kazandım çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 risk budur aaaa o başka soruydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Evrende yer kaplıyorsan varsındır işte neyini sorguluyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Yoksun diyen fetocudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Hangi teker? İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 yokluğum sehvendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 yok olmaktan korkuyorum, zaten yoksam niye korkayım yok olmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ben varsam evren var, ben yoksam evren de yok. dolayısıyla niye korkayım ki yok olmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Soru sorulunca, muhatabı da bensem zaten kanıtlanmış olmuyor mu varlığım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 oluyor. ama zaten soru sıkıntılı? varlık nedir ki? ordan girmek gerekir. sağlam bi ai de olabilir, soruları cevaplayabilir. bir ai gerçekten var mıdır? var olmak gerçekte nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 soru sorabildiğiniz ve cevap verebildiğiniz için mi varsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 şimdi başka bişi sorcam. bir ai mutlu olabilir mi? ya da daha önemli bi soru ai orgazm olmak için programlanabilir mi? bence varlığımızın kanıtı orgazm olabilmektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 O zaman tek hücreli canlılar yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 senin gerçek referansın algıların. gerçeğin kanıtı nasıl öyle herkesin algısına göre şekillensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesai bitimine 30 dakka kala böyle bir soru gelmemeliydi, beynim yamıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 kütle çekimim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 dur ipucu vereyim, kendi varlığı üzerine düşünebilen, varlığını sorgulayabilen bir şeyi bilimle açıklamak paradoks oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Grego said: senin gerçek referansın algıların. gerçeğin kanıtı nasıl öyle herkesin algısına göre şekillensin. çünkü gerçeklik göreceli, bir sineğin gerçekliğiyle seninki bir değil. Kuantum mekaniğinde gözlemlenen her hareketli parçacık, gözlemlenmeyene göre değişik hareket ediyor. Yani senin etki alanın algınla etrafını gözlemleyebildiğin kadar, bu da senin gerçekliğini yaratıyor. Kızılötesi ışınları gözlemleyebilseydin gerçekliğin şuankinden daha farklı olacaktı. Materyalistik sandboxta algın kadar varsın,fizik kuralları belirlenen bir oyunun parçasısın. Diğer bir deyişle sen varsın. Bilincin ve algın olmasaydı sen olmayacaktın dolayısıyla bilinen tüm evren varolmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ben deyince fiziki olarak kendinizi nerede hissediyorsunuz. spesifik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 güzel soru. cevap: hiçbir yerde, boşlukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 uzayda gibi bir cevap da verilebilir ama günlük yaşamda bu kadar felsefi bir kafaya giremiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Ben bilinçtir. Bilincin olmasaydı ben diye birşey kalmıyor, örn: michael schumacher veya herhangi alzheimer hastası. İşin fiziki boyutu tamamen göreceli, yani ben ve fiziki form birbirinden bağımsız şeyler. İlla bişi demeye zorlayacaksan fiziki olarak homo sapiens hayvanısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 şu an varım ama şu an hep yok var olmaya çalışıyorum olsam zaten biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 sana varlığını kanıtla diye bir soru soruluyorsa ve cevap bekleniyorsa sen karşı taraf için varsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 başşak geçicektim de konu dışındaymış topic hadi geçmiyim varolmak ve varolmanın tersi nedir diye düşündüm önce varolmasaydım insanların hafızasında yerim olmazdı zaten ilk başta tanıdığım tüm insanlar da beni aynı şekilde hayal edemeyeceğine göre demek ki bi şekilde varım peki bu tanıdığım insanlar yalnızca benim hayalgücümde varolabilir mi? evet ama onları hayal edebildiğime göre demek ki yine varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar