Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 iyi bayramlar arkadaşlar küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 kaptın harçlığı hayta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Harçlığı kapan forma konu açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 HerkeZe iyi Bayramlar DiLeriM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aquilus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 sağ ol sana da ve tüm paticik ahalisine iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 İyi bayramlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 iyi bayramlar. küçükken hiç harçlık vermezlerdi şimdi harçlık dağıtıyorum safi zarar. neyse ki et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Yok mu etrafta kaçan dana koyun boğa haberleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Aynen ya ben de diyorum bir sey eksik. Söyle kacicak ve sonra dove dove yakilayip,kesicekler yolun ortasinda misss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=k_RUYiyFRG8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 benim gibi inançsızlar için zor zamanlar. bir an önce bitse diyorum. millet o kadar meraklı ki bayramının kutlanmasına. o kadar gönülden kutluyorlar ki bi de şaşırıyorum. sanki gökten kurbanlık hayvan geldi hikayesi 1 haftalıkmış gibi. her seferinde taze bu coşku. 10 gün tatil olması da işin komik kısmı tabi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 bu kadar strese girmis hayvanin etinden de bi mok olmaz, dry aged antrikot varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Ya arap geleneği işte bizlik bişey yok da çok meraklıyız tabi ülkecek kendimizi sevdirtmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 sardalya said: bu kadar strese girmis hayvanin etinden de bi mok olmaz, dry aged antrikot varken Ahaha diger hayvan dry aged olcam yayy diye kendini mi kesiyor :) Dana eti beklemeden bisiye benzemiyor ama, dry aged olmasa da beklemesi lazim az Hayvanin eti 3 saat sonra onume gelince cok lezzetli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 dana eti genel olarak bişeye benzemiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 akşam haberlerinde cüneyt asan çıkıp anlatır etleri. iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=WrOzwoMKzH4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 herkese iyi bayramlar abi et seviyoruz yiyoruz da şu kurban bayramında zorla,ilkel koşullarda götürülen hayvanları görünce valla üzülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 abi şeyi anlamıyorum ya birbirini iş yerinde falan her gün gören insanlar niye bayramlaşır. yıllardır görüşmemişiz gibi bi gülerek geliyor OO İYİ BAYRAMLAR falan diye. lan git, dün gördüm bişi yoktu, yarın yine görücem. bi de sonsuz çalışandan gelen iyi bayramlar bla bla dinli spiritüelli c/p mesajlar var, o zaten fw mail seviyesinde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 society büro, iyi bayramlar btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Sevdiklerinizle iyi bayramlar, bol kavurmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Cokomantis said: abi şeyi anlamıyorum ya birbirini iş yerinde falan her gün gören insanlar niye bayramlaşır. yıllardır görüşmemişiz gibi bi gülerek geliyor OO İYİ BAYRAMLAR falan diye. lan git, dün gördüm bişi yoktu, yarın yine görücem. bi de sonsuz çalışandan gelen iyi bayramlar bla bla dinli spiritüelli c/p mesajlar var, o zaten fw mail seviyesinde artık. benim aile silme ateist ama bayramda aramiyinca ariza cikiyor duzenli gorustugumuz halde -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 birbirini hergün gören insanlar o gün büyük ihtimalle bayram olduğu için bayramlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Iyi bayramlar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar