miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 askerlik yapanlarla pilotlar ayni sektordemi gorev yapiyor simcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 yer hizmetleri falan bile aynı saylıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 boztu said: Anket tam açıklayıcı olmamış gibi. "Bilişim / Yazılım" seçeneğinde yığılma var ama sanki meslek değil de çalışılan sektör soruluyor gibi. Seçeneklerdeki sektörlerin neredeyse hepsinde bilişimin alanı var. Oha herkes yazılım bilişim sektöründe mi çalışıyor gerçekten millet anlamamış galiba anketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 arge/otomotiv hedefim kendi tost dükkanımı açmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 1.bilişim 2.işsiz 3.finans saldır finans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 öğrenci kalmamış memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Liebe said: Oha herkes yazılım bilişim sektöründe mi çalışıyor gerçekten millet anlamamış galiba anketi ne ayrımı var ki? yani bilişimde çalışıyorsan öyle seçersin. bilişimci dışında bilişim işaretleme gereği duyma gereği duyulacağını sanmam. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Demek istediği anladığım kadarıyla şu: atıyorum otomotiv veya tekstil firmasının IT'cisi de otomotiv/tekstil değil bilişim olarak seçiyor sektörü. O yüzden o seçenek kabarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Meslek yazılım, sektör havacılık diyerek iki şartı da sağlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 ben denizcilik işaretledim ama yaklaşık 3 senedir eğlence sektörüne de dahil oluyorum sanırım. her cuma akşamı Tekirdağ / Şarköyde çok tatlış bi çay bahçemizde benim de back-vokal olarak yer aldığım grup VALE olarak sahne alıyoruz ve kıymetli misafirlerimizi eğlendiriyoruz. türkiyenin en iyisi olduğumuzu düşünüyorum. gerçek çağdaş müziği arayan herkesi bekleriz GV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 boztu said: Meslek yazılım, sektör havacılık diyerek iki şartı da sağlayayım. Hitit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Rewendor said: boztu said: Meslek yazılım, sektör havacılık diyerek iki şartı da sağlayayım. Hitit? Hayır başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 meslek nitelikli üretim kölesi / sektör 2 ay öncesine kadar dayanıklı ev gereçleriyken artık hızlı tüketimciyim (sigara) (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 JTI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 havacılık dedim ama enerji de var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 35 sayfa futbol tartışıyosunuz birinizin mesleği değil mi lan spor? tiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Onu bilişim olarak işaretledik işte, eskiden moderatörlük maaşını euro'yla veriyorlardı, o zaman daha iyiydi de euro fırlayınca TL'ye çevirdiler son 3 senedir falan. Pazar Alanı, Futbol ve Vizyon'da performans çarpanı daha fazla en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 xaty said: havacılık dedim ama enerji de var aslında tezek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Phyx said: türkiyenin en iyisi olduğumuzu düşünüyorum. gerçek çağdaş müziği arayan herkesi bekleriz GV bununla neden yeterince dalga geçilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 niye dalga gecilsin ki adam phyx ve en iyiyim diyorsa dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Rewendor said: Demek istediği anladığım kadarıyla şu: atıyorum otomotiv veya tekstil firmasının IT'cisi de otomotiv/tekstil değil bilişim olarak seçiyor sektörü. O yüzden o seçenek kabarmış. e normali de bu değil mi? yani mesela mimar olunca mecburen inşaat sektöründe çalışıyorsun. doktor olunca mecburen sağlık sektöründe çalışıyorsun. ancak yazılım/IT branşı, bir sürü farklı sektörün altyapısı için gerekli sistemlerin tümüyle ilgilendiği için farklı "sektör"lerde çalışması zorunlu oluyor. IT'ci olan eleman, bilgisayar gerektiren her yerde iş yapabilir. 1 yıl hastanenin IT bölümünde çalışır, 1 yıl havaalanının yazılım işleriyle ilgilenir, 1 yıl taşımacılık şirketinde mobil uygulamalarla uğraşır vs... "sektör"lerden bağımsız konular bunlar hep. bence bu yüzden adamın yaptığı işin, şirketten bağımsız "IT/Yazılım sektörü" olarak geçmesi hatalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 çalışılan sektörle mesleği karıştırıyorsunuz adam doktor olabilir ama yapmıyor doktorluk, müteahhitlik yapıyor. tıp sektöründe çalışmıyor bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 yazılım akmış lan. olm o kadar adamız madem nedankoya neden bu kadar yük oluyoruz sfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bone said: Rewendor said: Demek istediği anladığım kadarıyla şu: atıyorum otomotiv veya tekstil firmasının IT'cisi de otomotiv/tekstil değil bilişim olarak seçiyor sektörü. O yüzden o seçenek kabarmış. e normali de bu değil mi? yani mesela mimar olunca mecburen inşaat sektöründe çalışıyorsun. doktor olunca mecburen sağlık sektöründe çalışıyorsun. ancak yazılım/IT branşı, bir sürü farklı sektörün altyapısı için gerekli sistemlerin tümüyle ilgilendiği için farklı "sektör"lerde çalışması zorunlu oluyor. IT'ci olan eleman, bilgisayar gerektiren her yerde iş yapabilir. 1 yıl hastanenin IT bölümünde çalışır, 1 yıl havaalanının yazılım işleriyle ilgilenir, 1 yıl taşımacılık şirketinde mobil uygulamalarla uğraşır vs... "sektör"lerden bağımsız konular bunlar hep. bence bu yüzden adamın yaptığı işin, şirketten bağımsız "IT/Yazılım sektörü" olarak geçmesi hatalı değil. Hayır değil. Tofaş'ın IT'sinde çalışıyorsan bilişim değil otomotiv sektörü. Arçelik'te çamaşır makinası yazılımı yazıyorsan beyaz eşya/ev aletleri vb sektörü. Bilişim sektörü için işte Microsoft'ta falan çalışıyorsan seçmen lazım. O yüzden meslek ile sektör farklı diyorum ben de. Makine mühendisiysen de mesela otomotiv seçersin, savunma sanayi seçersin, beyaz eşya seçersin vb, ama tutup "makina sektörü" demezsin. Aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar