Nekro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 lohse best zaten ya karakter olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=EZxqBGudi8M uğraşıp yaptıkları vidyoya bak ya çocuk gibi dhgbfsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=YZF_cP_oLH4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 swen bey napıyorsunuz akjshdahjs https://www.youtube.com/watch?v=TGZEqjXGVcQ bunlara para harcayacaklarına yeni oyun yapsınlar dicem de istedikleri gibi takılıp eğlenip dinç kafayla yapmaları daha iyi olur tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Ya aklıma 90'ların ortalarında çıkmış bu The Dark Eye ile alakasız, nefis adventure/horror oyunu Dark Eye geldi. Klişe nostalji v. 32548 yapıcam ama ne güzelmiş o dönemler. Bu, Phantasmagoria, 7th Guest daha sonra bunların bana göre en güzeli Sanitarium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Bunun ps versiyonu oynanabilirlik yonunden iyi mi, mouse ihtiyaci cok hissediliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 degil abi ben kanser oldum ps de oynarken alisan alisir belki de ben alisamadim gittim pc de aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Ilkini pcde oynamistim ben de, mouse olmadan zor olur diye dusunuyorum, sagol senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 combatta falan sorun olmaz fakat inventory management cok. gamepad ile iskence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 (düzenlendi) mmmh bebeyim gdc'de akıl veriye <3 Mayıs 19, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 On 19.05.2019 at 21:27, Cokomantis dedi ki: mmmh bebeyim gdc'de akıl veriye Konulmuştu 2 sayfa önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 ya bu gdc vidyoları ikidir reupload mu oluyor, yakıcam burayı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 eeoo bi dk, Original Sin 3 degil diyorlar. bg3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 oyle bi dedikodu var da niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 (düzenlendi) Bu mu kaynak? Mayıs 30, 2019 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 bi dakka hype'ımı tutmam lazım. quek3 remake falandır ya çok gaza gelmeyin. ghjkfs bg3'e mi div3'e mi daha çok hallensem bilemedim. bi yandan bg2 throne of bhaal'la tam kıvamında bitirmişti saga'yı, öte yandan larian imba bişey çıkarabilir. öbür yandan larian kendi setting'inde daha rahat hareket eder writing / design vb konusunda, öbür taraftan forgotten realms'te daha az zorlanıyorum world building'i alırken. ama yalandır ya bg'nin haklarını nerden bulucak da sequel'ini yapıcak larian. div3'tür. kolektörs falan basarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 lan yalnız hakkaten bg3 geliyor? şu vidyoyu indirip text editörüyle açın bla bla şeyi doğru ghnjkfdhgjkd shieeeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 19 saat önce, Norak dedi ki: hayatimin 10 dk sini neden caldiniz lan? neden? (gerci fast forward larla 4 dk max tutmustur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 indirimde görünce tekrar bir bakayım dedim de arcane anlatmıştı armor sistemi nasıl saçmasapan, hiç değişmemiş yazılanlara göre. vazgeçtim gene. üçüncü oyunda düzeltirler umarım, eski oyunlarda başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 4 saat önce, Sam dedi ki: armor sistemi nasıl saçmasapan öyle valla malesef. her düşmana ya sürekli magical ya da sürekli physical vurmak gerekiyodu. ama bayadır kendimi bu kadar özgür hissettiğim bi oyun olmamıştı. combat'taki "önce ıslatıp sonra donduruyosun veriyosun işte" doğallığını bütün oyuna yedirmişler resmen. sistem olarak baya serbest, şunu denesem yer mi ki deyip de oyunun tanımadığı/algılamadığı/izin vermediği bişeyle karşılaştığımı hatırlamıyorum. o armor sistemi combat'ı biraz tekdüze yapıyor malesef ama indirimdeyse bi dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 wishlist'imdeki 3 oyun da sale de: Tyranny, PoE 2, ve bu. genel gorus aralarinda en iyisi bu biliyorum ama gonlum Tyranny'den yana su an 100+ saat gomucek enerjim yok. change my mind. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar