Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 abi kraken nedir? emp atan iblisler mi? bide böyle mor mantarların oldugu bi magara sistemi var girdin mi oraya? girmediysen, hikayenin bi kısmı ordan devam ediyor girmen lazım. hikaye bu adada bulduklarınla devam edio o ekiple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Blood kelp bölgesini bulmuşsun demektir, iyi bak çok süprizli oralar. Delik, mağara (geniş ve derine giden) bulursan mutlaka devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Masticore said: Bir sorum daha olucak bu kraken'leri nasıl öldürürüz ? cyclops'la giderken en büyük belam onlar. Leviathan'lardan bahsediyorsun sanırım (reaper, ghost vb.) onları öldüremiyorsun. Denizaltında yem bulundur (upgrade ile kapasitesini artırabiliyordun) yakınına gelirse yem bırakıp devam et. Ben yapmadım ama dondurma silahı ile ateş edip yoluna devam edebilirsin, cyclops'tan çıkıp girmen gerekecek tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 gemiyi kapatıncada gidiyolar abi 1 kere vurup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 ben ilk seamothu zor bela craftlayip gezerken patlatmıştı kora korka yüzerek geri dönmüştüm base'e. daha 15 dakika olmamıştı craftlayalı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 ben fazla temkinliyim ya, scanner room olmadan ilerlemiyorum resmen ssdafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 doubtful said: Blood kelp bölgesini bulmuşsun demektir, iyi bak çok süprizli oralar. Delik, mağara (geniş ve derine giden) bulursan mutlaka devam et. valla uzaylı mekanı buldum bir tane mesela asitten river akıyor içinde ama yanimda cube olmasına ragmen portal acılmıyor. Heralde senaryoda ilerleyemeden buraya geldim diye düşündüm. Bitti mi radio verisi şimdi yoksa bir şeyi eksik mi yaptım ? acaba oyunun başında alien base'in de bir şeyimi eksik yaptım. Gerçi orada yapıcak pek bir şey yoktu. Toplayabildiklerimi toplayıp cıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 bir yerden sonra radyo kesiliyor. yani spoiler değil çünkü onu beklemeye başlarsan baya beklersin sonra sıkılma. rp yap abi, radyo sinyali alıyordun iyi güzeldi ama yok artık. keşfet. bir de işte bulduğun şeyleri vs (balık malık hariç) oku incele o menüden. bir yerlere götürür elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Ilerliyim ama belli bir metreden sonra Leviathan olmadigi yer yok asfgh. Odum bokuma karisiyor ,bir de cyclops'a su kabarcigi deyse hayvan gibi ses yapiyor. Tenekeden yapmislar sanki gemiyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Masticore said: yanimda cube olmasına ragmen portal acılmıyor. H Portallar yalnızca bir taraftan aktife edilebiliyor, sen diğer tarafında olduğun için açamazsın. Masticore said: Bitti mi radio verisi şimdi yoksa bir şeyi eksik mi yaptım ? Sana yeterli ipucu vermeden bitmiyor biraz yukarıda "eğer hikaye ilerleme durursa (radyo sinyali gelmezse)" diye yazdığım mesaja bak sen de onu atlamış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 baktım ona ya , ama emin degilim adayı bayağı gezdim 3-4 kez turlamışımdır . En iyisi youtube'dan video acıp senkron bir daha gezmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 doubtful said: Geçende bir stream izlerken şahit oldum, (arka sayfada da yazılmış) eğer hikaye ilerleme durursa (radyo sinyali gelmezse) Yeni başlayanlar için spoiler Adada çok salak bir yerde pda var, zaten birkaç pda buldum diye onu es geçebiliyor insanlar, onu almayınca hikaye devam etmiyor. Dogru yanit bu, cok ters bi yerde, at nali tarzi bi magaranin icindeydi diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 masti bakabilir spo derinlerde emp atan balıkların korudugu base ı buldun mu abi, oraya jelly mushroomcave den sonra gonderıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Suark said: masti bakabilir spo derinlerde emp atan balıkların korudugu base ı buldun mu abi, oraya jelly mushroomcave den sonra gonderıyor 9. Pda'dayim simdi yeni buldum burayi. Icine alien konulan fanusu kesfettim burada baska bir sey yok Ha pardon en onemlisi turuncu tableti buldum. Neye yariyacak turuncu tablet bilmiyorum simdilik. Sey gArip geliyor radio olayi bitti bu tableti cok oncede bulabilirdim cok sonrada bulabilirdim hikaye karismiyor mu boyle. Soyle ozetliyim hikayede , leviathan baselerini yikiyor onu dinledim kayitta. [ spoiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 orda 3 tane pda var abi, ben 3. yü alamadım daha biraz altta o ama diğer ikisi senin dediğin gibi bitiyor. 3. base in dışında, götün götün almaya çalışıyorum cycplosu yanaştırarak. Yalnız bişeyi farkettim, bu mürekkep balıkları warper dövüyor, bunlardan beslesek acil durumda salsak ne olur? senle aynı yerde oldugumuzdan bu noktan sonra napılır bılmıyorum, radyo mesajı gelmesse daha derıne ınıcem beni buraya kadar radyo mesajları getırdı mesela hiç durmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 aurara'nin içine girildigini bilmiyordum adsf. Oyun başı gitmem gereken yeri pas geçmişim off. Biraz aramıştım giriş bulamamıştım teyy. Prawn suit parcasi bulucam diye kafayı yiyiyordum. kyanite cıkarıcak yere kadar geldim ama prawn suit yoktu adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Harvey Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Bu oyunun bukadar kendine ceken ozelligi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 tırım tırım tırsmanın verdiği o tarifsiz duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Zevkli oyun. Minecrafttan beri etrafı keşfet tarzı oyunlarda bu kadar yenilik yoktu. Olayın suyun altında geçmesi 10 kat daha atmosfer yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 exp cıksa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 sdafasda ya bende tıkantım şimdi, lifepodlar bitti ama degasilerde bitti 2. lifepodun orda bi koca mağara girişi buldum ama tırstım şimdi girmeye. kyanite nerde Masticore said: aurara'nin içine girildigini bilmiyordum adsf. Oyun başı gitmem gereken yeri pas geçmişim off. Biraz aramıştım giriş bulamamıştım teyy. Prawn suit parcasi bulucam diye kafayı yiyiyordum. kyanite cıkarıcak yere kadar geldim ama prawn suit yoktu adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Terror abi bide keşif duygusu. Yani oyun aslında zor değil ama zormuş gibi yaratıklar çok tehlikeli değil ama öyleymiş gibi. Ya dün bi ot var, böyle parlıyo tiger plant gibi duruyo, aha dedim bu kesin saldırgan. Prawnla gittim yanına bişi yapmadı ibiş, sonra scanleyip çantaya attım evde yetiştiriyom :D. Mesela, bu korkuyu verio oyun ambiyansla sana, halbuki bişi yapmıo ibiş. HarveyQuinn said: Bu oyunun bukadar kendine ceken ozelligi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Suark said: sdafasda ya bende tıkantım şimdi, lifepodlar bitti ama degasilerde bitti 2. lifepodun orda bi koca mağara girişi buldum ama tırstım şimdi girmeye. kyanite nerde Masticore said: aurara'nin içine girildigini bilmiyordum adsf. Oyun başı gitmem gereken yeri pas geçmişim off. Biraz aramıştım giriş bulamamıştım teyy. Prawn suit parcasi bulucam diye kafayı yiyiyordum. kyanite cıkarıcak yere kadar geldim ama prawn suit yoktu adsf. aynı mağara turuncu tabletin cıktıgı yer, derinlere gidiyor. Yer altında birleşiyor gibi bir çok yer volkanlara kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 gecen gun dev stream vardi. eleman hoverbike'i yapiyordu http://subnautica-below-zero.wikia.com/wiki/Hoverbike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Auraanın kıç taraflarında keşifle wrecklerde takılırken dronelarla bi mağara sistemine girdim. böyle ayrılmış bi alanda yumurta buldum cuddlefish sanırım bu, onu almak için rahat bi giriş buldum 200m ötede ama orda bisürü boneshark vardı. ben de akvaryumdan 1 tane stalker getirip saldım nolacak diye, bonesharklardan 1 ini temizleyip kayboldu ibiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Sonraki 21.sayfa (Toplam 26 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 1 Konu listesine dön
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 orda 3 tane pda var abi, ben 3. yü alamadım daha biraz altta o ama diğer ikisi senin dediğin gibi bitiyor. 3. base in dışında, götün götün almaya çalışıyorum cycplosu yanaştırarak. Yalnız bişeyi farkettim, bu mürekkep balıkları warper dövüyor, bunlardan beslesek acil durumda salsak ne olur? senle aynı yerde oldugumuzdan bu noktan sonra napılır bılmıyorum, radyo mesajı gelmesse daha derıne ınıcem beni buraya kadar radyo mesajları getırdı mesela hiç durmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 aurara'nin içine girildigini bilmiyordum adsf. Oyun başı gitmem gereken yeri pas geçmişim off. Biraz aramıştım giriş bulamamıştım teyy. Prawn suit parcasi bulucam diye kafayı yiyiyordum. kyanite cıkarıcak yere kadar geldim ama prawn suit yoktu adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Bu oyunun bukadar kendine ceken ozelligi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 tırım tırım tırsmanın verdiği o tarifsiz duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Zevkli oyun. Minecrafttan beri etrafı keşfet tarzı oyunlarda bu kadar yenilik yoktu. Olayın suyun altında geçmesi 10 kat daha atmosfer yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 exp cıksa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 sdafasda ya bende tıkantım şimdi, lifepodlar bitti ama degasilerde bitti 2. lifepodun orda bi koca mağara girişi buldum ama tırstım şimdi girmeye. kyanite nerde Masticore said: aurara'nin içine girildigini bilmiyordum adsf. Oyun başı gitmem gereken yeri pas geçmişim off. Biraz aramıştım giriş bulamamıştım teyy. Prawn suit parcasi bulucam diye kafayı yiyiyordum. kyanite cıkarıcak yere kadar geldim ama prawn suit yoktu adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Terror abi bide keşif duygusu. Yani oyun aslında zor değil ama zormuş gibi yaratıklar çok tehlikeli değil ama öyleymiş gibi. Ya dün bi ot var, böyle parlıyo tiger plant gibi duruyo, aha dedim bu kesin saldırgan. Prawnla gittim yanına bişi yapmadı ibiş, sonra scanleyip çantaya attım evde yetiştiriyom :D. Mesela, bu korkuyu verio oyun ambiyansla sana, halbuki bişi yapmıo ibiş. HarveyQuinn said: Bu oyunun bukadar kendine ceken ozelligi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Suark said: sdafasda ya bende tıkantım şimdi, lifepodlar bitti ama degasilerde bitti 2. lifepodun orda bi koca mağara girişi buldum ama tırstım şimdi girmeye. kyanite nerde Masticore said: aurara'nin içine girildigini bilmiyordum adsf. Oyun başı gitmem gereken yeri pas geçmişim off. Biraz aramıştım giriş bulamamıştım teyy. Prawn suit parcasi bulucam diye kafayı yiyiyordum. kyanite cıkarıcak yere kadar geldim ama prawn suit yoktu adsf. aynı mağara turuncu tabletin cıktıgı yer, derinlere gidiyor. Yer altında birleşiyor gibi bir çok yer volkanlara kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 gecen gun dev stream vardi. eleman hoverbike'i yapiyordu http://subnautica-below-zero.wikia.com/wiki/Hoverbike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Auraanın kıç taraflarında keşifle wrecklerde takılırken dronelarla bi mağara sistemine girdim. böyle ayrılmış bi alanda yumurta buldum cuddlefish sanırım bu, onu almak için rahat bi giriş buldum 200m ötede ama orda bisürü boneshark vardı. ben de akvaryumdan 1 tane stalker getirip saldım nolacak diye, bonesharklardan 1 ini temizleyip kayboldu ibiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar