-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 compass yap abi. daha kolay oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 seamothu da yaptım şimdi lazer cutter için diamond arıorm ama scannerda cıkaramadım pft bu arada adaya yönlendirdi sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 gt960'ımla fps drop yaşıyorum bu oyunda ya. 60 fps başlıyor suya atlıyorum bi kaç sn sonra 30un altına fln iniyor. arada yine 60'a çıkıyor. çözebileceğim bir problem mi bilen var mı yoksa refund patlatacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 bende suyun altında vakit geçirdikten sonra yüzeye çıkınca böyle 1 saniye falan 5 fps e düşüyor sonra kendine geliyor. her seferinde istisnasız yapıyor bunu. bu olay olduğunda cpu %100 e dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 aynisi bende de var. cpu'ya bakmadim. isin ilginc kismi eski yamalarda oyle bir sorunum yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Scanner'ı kapatın abiler. Boşa çalısınca aşırı fps drop yaptırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Oyunda en azından güneş ışığı alan yerlerde ve yüzeyde görüş mesafesini arttırmanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 sunu gormustum ama denemedim. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1279642367 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 gçrüş mesafesini arttırsan o yüklemeler, objelerin pat pat birden ortaya çıkması iyice gözüne girer hale gelecek çok rahatsız olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 birde uzak mesafeleri çok geç render ediyor ya. suya dalıyorsun mesala dip görünüyor ama kum gibi duruyor, biraz yaklaşında objeler olduğunu görüyorsun. biraz daha uzaktaki nesneleri render etse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 ya lazer cutterı yapabildim sonunda basede kurdum heheh yalnız, yakınlarda bi wreck var, locked door var. lazer cutter acmıyor. napıcam? içerde parça varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 amaaan zaten arkadan acılıomu be bu sdafaead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 bişi sorcam safeshalowsta çok farklı bi ses gelmeye başladı, sanki bişey camı kazıyor gibi bi ses. lifepod 12 den sonra başladı bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 karnın acıkınca öyle bir sesler geliyor o olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 UU BEYBE https://www.rollingstone.com/glixel/news/subnautica-sound-designer-fired-over-hateful-statements-w516407 EHUEUHEUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 olcak olcak, nası bisürü insan ateist oldu sjw hatred kitlesi çok büyüyecek ilerde inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 seamot gelişiyor mu yoksa hep 200metrede tıkalı mı kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 900 metreye kadar inebiliyor eklentilerle. Diger aletler daha da derine gidebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 ya bende seamothdan dondurucu alete kader her şey var ama o spastik suyun altında hızlı gidebildiğin elinle tuttuğun motor hala açılmadı. ne ayak. birde yaşam alanı için her şeyi açtım neredeyse. ne zaman kendime ev yapmam lazım. oyun yönlendiriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 ne kadar erken o kadar iyi, oyun yonlendirmiyor. storage icin mecburen oyun basinda yapman gerek. seaglide da ilk buldugun fragment'lardan biri. escape pod cevresindeki wreck'lerden bulmus olman gerek. 2 parcaydi yanlis hatirlamiyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 toggie said: ne kadar erken o kadar iyi, oyun yonlendirmiyor. storage icin mecburen oyun basinda yapman gerek. seaglide da ilk buldugun fragment'lardan biri. escape pod cevresindeki wreck'lerden bulmus olman gerek. 2 parcaydi yanlis hatirlamiyosam. ya şöyle söylim biraz önce cylopsu yaptım ben. ama hiç karada yer inşa etmedim. cylops yaptıktan sonra yinede bir adaya falan üst kurmam gerekli mi? cylops zaten ev gibi? ama pil sorunu var galiba nasıl şarj edicem.. benim oyun ilerleyişimde bir gariplik var zaten.bazı şeylerde çok öndeyim bazılarında geri. mesala o 2 parçadan oluşan işte el motunu hala yapamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 base yapmadan cyclops yapman enteresan olmus. 2 m2'lik lifepod ile kendine eziyet etmissin resmen. storage icin ne kullandin peki? o kadar malzemeyi waterproof locker ile depoladin. oyuna bir sonraki girisinde ilk yapacagin sey kucuk bir base olsun. multipurpose room icin fragment bulmus olman gerekiyor cyclops yaptiysan. 1 tane multipurpose room bile yapsan ne kadar bosa vakit kaybetmissin anlarsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 toggie said: base yapmadan cyclops yapman enteresan olmus. 2 m2'lik lifepod ile kendine eziyet etmissin resmen. storage icin ne kullandin peki? o kadar malzemeyi waterproof locker ile depoladin. oyuna bir sonraki girisinde ilk yapacagin sey kucuk bir base olsun. multipurpose room icin fragment bulmus olman gerekiyor cyclops yaptiysan. 1 tane multipurpose room bile yapsan ne kadar bosa vakit kaybetmissin anlarsin zaten. Aynen öyle ya. O multi roomu nereye kurayim peki. Cylopsuda dayayıp döşüyorum ben çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 iki ada ve aurora'ya gitmek icin benzer vakti harcayacagin, cyclops sigacak bi derinlige yapsan yeter. daha derinlere gittikce farkli base'ler yapmak isteyeceksin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Biri time capsule ile ion pilleri bırakmış. Tanımadığım bir bilgisayar oyuncusuna bu kadar duacı WoW'dan beri olmamışımdır. Ben de öyle bırakıp bitirdim. Sevinsin birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar