toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 ultima-tr'den gelen forumun oyuncuari bu oyunun basligini nasil acmaz. arcane steam sale topic'inde yazmisti da inanmamistim, gercekten acilmamis. survival, craft, open world, hafiften sandbox falan, tam bu forumun oyuncu profiline uygun aslinda :) ozellikle base craft olayini seversiniz bence. https://www.youtube.com/watch?v=kwryUPPXUF4 bu konudaki acligimi the long dark alarak giderecekken, winter sale'de bunu alip hala oynamadigimi farkettim. iyi ki de almisim. Wiki Beginners guide 4 saatte seamoth, scanner room blueprint'lerini falan bulabildim. bioreactor da yaptim, besleyecek bitkim de var. su anda mobile vehicle bay blueprint'lerine ihtiyacim var. bulanlardan yardim alabilirim. kelp forest'ta wreck bulamadim pek. oyun hala early access bu arada, sanirim cok uzun suredir bu sekilde olmasi bi dezavantaj sayilabilir ama guncelleme geliyor surekli. fps sorunu buyuk olcude hallolmus, son ayarda oynuyorum. story konusunda henuz elle tutulur bi sey yok ama gerek var mi ondan da emin degilim. discover+craft seklinde gittiginden ve amacin belli oldugundan ihtiyac duymadim. yine de diger pod'larda buldugumuz pda'lerden voice memo falan dinlesek guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Ben alalı 1 yıl oldu, güzel olduğunun farkındayım daha başlamadım 1 saat falan bakındım sadece. Takip ediyorum devamlı güzel şeyler ekleniyor daha iyi oluyor, bir ara boşken sırf buna zaman ayırcam oynadığım oyun çok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 sonunda threadi acilmis :)-D aurora manzarali base'imi satiyorum. uc odali. kapali otoparki, on ve arkabahcesi var. iyi gunes aliyor. https://image.ibb.co/ioVXe5/20170526183123_1.jpg edit: yukaridaki videoyu mutevazi evimi koyduktan sonra izledim. halkin vergileriyle saray yapmislar. poseidon surati falan vay anasini (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Plantation gelmiş galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=w4NVDF79SjE Yeni patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 arcane screenshot icin mod mu var, boyle tepeden manzarali nasil yapiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 abi ben bu oyunu aylaar önce aldım, bikaç saat baktım ama anca aç kalmadım, manzarayı izleyebildim. Millet neler neler yapmış, gerçi ben oynadığımda yoktur bazı şeyler belki. Sıkıntı kendim keşfedemiyorum itemları, internetten bakınca cart diye hepsi çıkıyo hemen, oyunun zevkini öldürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 toggie said: arcane screenshot icin mod mu var, boyle tepeden manzarali nasil yapiliyor? konsol komutu var. freecam diye geciyor: http://subnautica.wikia.com/wiki/Debug_Console_Commands hikaye gelisimini takip etmediyseniz son zamanlardaki patch videolarinda spoiler yiyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 ya ben korkumdan oynayamadım gene bunu :( o kumdan çıkan köpek balıkları felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 kumdan cikan degil de baska bir serefsiz var. uzun suredir oynuyorum, hala tirstiriyor beni. utanmadan son yamada grafiklerini yenilemisler. muzigi kapatip kendi playlistimi caliyorum. onun faydasi oluyor. bazi biomelarin muzigi resmen korku oyunundan cikma. gozun gormedigi yerde koseyi donunce 25 metrelik murekkep baligi cikacakmis hissiyati veren muzigin alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 1-1.5 yıl önce oynadım 7-8 saat içinde yapacak birşey kalmıyordu. Buna multi gelmesi lazım acilen, içerik zenginleştirilmeli, craftingi olsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 1,5 yil once ne durumdaydi bilmiyorum da su an gayet doyurucu geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 1 yılda yığınla patch geldi tahminimce oynadığının 10 katı şey eklendi ve eklenenler öyle ıvır zıvır şeyler değil. Girip baksan görürsün zaten patch geçmişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Suark said: ya ben korkumdan oynayamadım gene bunu :( o kumdan çıkan köpek balıkları felan YOU KNOW NOTHING JON SUARK abi ondan çok daha korkunç şeyler var ya fdsagadsffga EA oyuna 100 küsür saat gömmüşüm, artık releasede oynarım yeter. her patchde content temizleye temizleye ezberledim haritayı. //tam no man's sky alacakken oyunun rezalet olduğu anlaşılınca alternatif olarak bunu öneren arkadaşlara da buradan yarı erotik emojiler yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 o da subnautica'dan cala cala zamanla guzel oyun olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 No man's sky, atlas rises patch'i ile yorumlar tam tersine döndü, çok iyi gözüküyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 abi zaten ayni oyunun uzayda geceni gibi. keske ayni ekip yapsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 No mans sky a gecmis olsun artik Dünyanın en iyi oyununu yapsalarda hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Ne düşük iradem varsa aldım bunu ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 oyun iyi pisman olmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 ya sonra bu şerefsizlerden sıkılıp quest yapyım dedim q zone a giderken dev dev mürekkep balıkları saçma sapan şeyler çıktı karşıma. EKRANI DUVARA FIRLATTIM anski anski diye oyun mu oynanır lan Civcivhead said: Suark said: ya ben korkumdan oynayamadım gene bunu :( o kumdan çıkan köpek balıkları felan YOU KNOW NOTHING JON SUARK abi ondan çok daha korkunç şeyler var ya fdsagadsffga EA oyuna 100 küsür saat gömmüşüm, artık releasede oynarım yeter. her patchde content temizleye temizleye ezberledim haritayı. //tam no man's sky alacakken oyunun rezalet olduğu anlaşılınca alternatif olarak bunu öneren arkadaşlara da buradan yarı erotik emojiler yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 simdi reddit'de gordum. ghost leviathanlari grand reef'e koymuslar. grand reef'in en derin yerleri haric gayet comfy base yapiliyordu geyserlarin oralara falan. tehlikenin farkinda misiniz dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 copper bulmak icin cok caba harciyorum. gold, silver gibi madenleri cok daha rahat elde ederken, copper delirtiyor. node'lari desmek icin de prawn suit lazimmis. o da early game'de ulasilabilecek bir sey degil. biraz denge lazim gathering'e. bioreactor yaptim, seamoth yaptim ama node farmlayamiyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 haklisin abi. lead daha asagi seviyeye cekilince copper piyasasi vuruldu. eskiden de gold silver sikintiydi. bilmeyenler icin: titanium, copper, lead ayni yerden cikiyor. titanium oyundaki ana hammadde. lead niche, sadece radyasyonla alakali itemlara lazim. copper ise elektronik her seye lazim. daha da onemlisi pil, beacon, tabela gibi kac tane yapacaginin ucu acik oldugu itemlara lazim. su anki droprate ile lead surplus oluyor. copper sikinti olabiliyor. bir ayara cozulur ama droprate ile oynamak kotu cozum oldugundan mutlu etmez. yapmalari gereken sey large depositlerdeki gibi her resource'u farkli node'a koymakti. boylece hem gorsel olarak neye kostugunu anlardin, hem de random olmazdi. large depositler geldikten sonra oradaki gibi hepsini ayricacaklarini yapacaklarini dusundum. bazi resourcelarin gorseli placeholderdi, degistirdiler. bazi resourcelarin islevi bile yoktu. eklediler. geriye ufaklari ayirmak kaldi. arastirmadim sorulmus mudur. belki de onceligi olmayan bir rahatsizlik diyip post-release'e birakmislardir. trello'larina, subreddit'e falan bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Bayağı oynadım ben de ._. Üs yaptım batarya recharge ediyorum. İki farklı swimsuitim var falan ama mobile vehicle bay ve laser cutter için scan eksiğim var :/ Denizaltı researchim tamam ama bay olmadığı için kaldım șimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar