senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Bence iyi Ben sevismiyorsam kimse sevismesin sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 hayasizcadaki gizli mesaji sezinlediniz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 yurtdışı yasağı topkekekekeke, public enemy #1 oldu herif şaka gibi ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 yurt dışı yasağı tahminen başka bi olaydan geldi, yeğeni gondiklediği için değil. yeğenin kocası mesela ortak işlerinden kaynaklı boşanma davası ve onu takiben maddi zarar gördüm bahanesiyle 2 milyon dolar mı ne tazminat davası açmıştı. şimdi aile zengin, ağlar vs. var iş dünyasında. o tip bir dava varsa oradan yurt dışı yasağı yemiş olabilir. normal şrtlarda basit bi enseste bu ülkenin mahkemeleri bile yurt dışı yasağı vs. koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 herif ulkeden siktirolup gitsin diye yardim edecegimize icerde kalsin diye yasak koymusuz.Nereye giderse gitsin pesinden de pasaportunu iptal edelim kalsin orda,mumkunse arabistana falan yollayalim zorla,kessinler cukunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Ensest adam olsa bize oy verir deyip ülke içinde tutmak istemișlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 alan memnun satan memnun, ne gerdi milletin uçkuru sevişemeyen milleti. bugün buna yasak koyarlar beş adım sonrası sokakta el ele gezen laikçi çifti yeni bekçilerimizle ayırmak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 miyaw33 said: herif ulkeden siktirolup gitsin diye yardim edecegimize icerde kalsin diye yasak koymusuz.Nereye giderse gitsin pesinden de pasaportunu iptal edelim kalsin orda,mumkunse arabistana falan yollayalim zorla,kessinler cukunu Dedi yasadigi memleketin %50 si ensest olan insan. Bakan bile ensest mahdumu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 bir tane daha az olsun iste esh,bok cukurundayiz diye iyice sicilmasimi lazim uzerimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 alan memnun satan memnun ortada çocuk vs sakat riskide yok e kızda 35 yasındaymıs yanılmıyorsam Millete ne? muhtemelen kocasınında muratın karısınında olaydan haberı var, medyaya düşünce boşanma davası falan fıstık geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 bize ne +1 hâliyle konuşmaya da gerek yok miyaw hariç herkes hemfikirse konuyu da kapatalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 tamam topiği ben bu video ile kapatmak istiyorum https://www.youtube.com/watch?v=yi8zWE7WURg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 https://cdn.discordapp.com/attachments/111883088946049024/352830602006757386/07ab4ada-4397-4d32-9842-ee50c417a892.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 çok komikmiş, sağ ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Suark said: alan memnun satan memnun ortada çocuk vs sakat riskide yok e kızda 35 yasındaymıs yanılmıyorsam Millete ne? muhtemelen kocasınında muratın karısınında olaydan haberı var, medyaya düşünce boşanma davası falan fıstık geldi işte. adam doğru diyor ne gerildiniz herifin uçkurunun peşine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Lopeth said: vidyo yok mu aga nası çaqmış baqak amk Lopeth'in sorusunun cevabı hala gelmemiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Gelmis olsa da goremezsiniz zaten ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Hero tshirtu giyenleri rasrgale goz altiana aliyorlar, buna mi sasirdiniz? T shirtte yani piyasada satilan ozel uretim felan bile degil di sfddg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Valeron said: Lopeth said: vidyo yok mu aga nası çaqmış baqak amk Lopeth'in sorusunun cevabı hala gelmemiş ? mahkemeye sunulmus bi vidyo sonra hakim durusmaya 10dk ara vermis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 hakim de patlatıcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=PO3XagBGe9Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar