Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Murat Başoğlu & Yeğeni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yurt dışı yasağı tahminen başka bi olaydan geldi, yeğeni gondiklediği için değil.

yeğenin kocası mesela ortak işlerinden kaynaklı boşanma davası ve onu takiben maddi zarar gördüm bahanesiyle 2 milyon dolar mı ne tazminat davası açmıştı.

şimdi aile zengin, ağlar vs. var iş dünyasında. o tip bir dava varsa oradan yurt dışı yasağı yemiş olabilir.

normal şrtlarda basit bi enseste bu ülkenin mahkemeleri bile yurt dışı yasağı vs. koymaz.
Mesaj tarihi:
herif ulkeden siktirolup gitsin diye yardim edecegimize icerde kalsin diye yasak koymusuz.Nereye giderse gitsin pesinden de pasaportunu iptal edelim kalsin orda,mumkunse arabistana falan yollayalim zorla,kessinler cukunu
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

herif ulkeden siktirolup gitsin diye yardim edecegimize icerde kalsin diye yasak koymusuz.Nereye giderse gitsin pesinden de pasaportunu iptal edelim kalsin orda,mumkunse arabistana falan yollayalim zorla,kessinler cukunu

Dedi yasadigi memleketin %50 si ensest olan insan.

Bakan bile ensest mahdumu lan
Mesaj tarihi:
alan memnun satan memnun
ortada çocuk vs sakat riskide yok
e kızda 35 yasındaymıs yanılmıyorsam
Millete ne?

muhtemelen kocasınında muratın karısınında olaydan haberı var, medyaya düşünce boşanma davası falan fıstık geldi işte.
Mesaj tarihi:
Suark said:

alan memnun satan memnun
ortada çocuk vs sakat riskide yok
e kızda 35 yasındaymıs yanılmıyorsam
Millete ne?

muhtemelen kocasınında muratın karısınında olaydan haberı var, medyaya düşünce boşanma davası falan fıstık geldi işte.

adam doğru diyor ne gerildiniz herifin uçkurunun peşine
  • Yeni Oluştur...