khalad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 varmış demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Saeros said: Esh said: Abi Tim kim? darkdr ahah boyle bir sey vardi di mi. iyi oldu hatirlattigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 zed olmasın orman perisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 üstteki postta da açıkça görüldüğü üzere tim'in asıl kıskandığı şey Fistan'ın marka değeri. Adeta bir batman gibi konulara adalet getirmesi için çağrıldığını. Başka üyelerin yazım tarzlarının dahi en ufak andırışta 2. bir üyenin fistanın adını içeren mizah girişimine konu olabildiği bir marka değeri söz konusu. "Tim, kim?" reaksiyonları da bunu destekler ve tim'i ötekiler nitelikte. Tim'in dostane agresyon çabasının bilinilirliğini arttırmaya yönelik bir çaba olması ihtimali azımsanabilecek bir ihtimal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 mal mi ki fistan marka degeri olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 I smell dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Ben atilsin dedim. Niye oyle dedim bilmiyorum hic tanimam etmem. Suru psikolojisi herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 ben atılmasın dedim çünkü bugün fistan yarın gominikler ondan sonra ben..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 _Rave said: çok sevmiyoruz ama atma diye seçenek neden yok? mecburen 1 e bastım bu yoksa kimse banlanmasin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Fistan said: yekeyeke fenerli kardeşim gün gelir devran döner Olm Fenerliyizden gidince eyvallah da bazen çok ters cevapların oluyo, trollük yapıyosun da kardeşim 1 2 ay ban iyidir, sen de dinlenicen bak, kafa izni gibi düşün. Yepyeni bir Fistan olarak dönersin. Ben de zamanında yedim duruldum geldim falan. Önce bi dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Seni de banlicaz zaten Dümendümen nikiyle doneceksin geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Kararımı verdim atılmasın, yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 fistan niyetine lectre ile sanssizsansli gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 sanssizsansli bana sövdü ya hayvanlı konuda. farketmemiştim ben de yörüngeden çıkana kadar. başkasına inner joke falan yapıyor sanmıştım. 1.60lık erkekler başka erkeklere karşı hep nefret dolu nedense. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 ben atılmasın dedim. gereksiz duygusal tepkilerin verildiği, ayarsız humanizm falan kasıldığı konularda realist, mantıklı bir postun, pembe tonların hakim olduğu yeni gelin evinin ortasının halı deseni ortalanarak bırakılmış kereste gibi durması foruma renk katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Esh said: Seni de banlicaz zaten Dümendümen nikiyle doneceksin geri bence wakawaka diye doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 oldun said: _Rave said: çok sevmiyoruz ama atma diye seçenek neden yok? mecburen 1 e bastım bu yoksa kimse banlanmasin bence onun sebebi fistan'in kendisi. cok severler diye sebep gostermis. halbuki sadece attirmaz beni forumdaslarim demis olsa her sey cok daha farkli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 dana22 said: mal mi ki fistan marka degeri olsun.. tüzel kişilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 e hala duruyor ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 fistanbanlandimi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Yönetim çalışmıyor adsgfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 bu kesin fistan'ı ve fake'lerini uçurma operasyonu ya. arada kalsın pls <3 diyen regular'lar da gidecek ama the ends justify the means :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 fistan akıl hastası. cezai ehliyeti yok o yüzden banlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 fistanci terororororgutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar