Tim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Ne sacma bi is bu yahu? Birak neyse parasi vereyim aylik, 3 aylik neyse, kafama gore gelip gideyim. Mart'tan beri evden calisiyorum, baya agriyor her yerim, azcik spor yapayim kendime geleyim dedim, aradim, - Fiyatlarinizi ogrenebilir miyim? + Telefonda fiyat veremiyoruz, gelmeniz lazim. E abi sebep? Adamina gore geciriyoruz mu demek bu? - Peki aylik uyelik alabiliyor muyum? + Hayir, minimum 6 ay ya da 12 aylik uyelik almaniz gerekiyor. E eben. Aradigim yer de oyle tirt bi yer degil ki hani cok dolu oluyordur, uzun sureli baglamak istiyorlardir gelen musteriyi diyeyim. Bildigin sosyete gym'i, en yakini o diye onu aradim. Herseyi ayri bi sacma memleketin de, bari su tip isler azcik duzgun islese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 aynen öyle. bindiğin arabaya, tipine, taktığın saate falan göre fiyat veriyolar. geçiricez, dübürü hazırla gelirken diyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 aylik 3 aylik yapanlar biraz daha mahalles arasi diye tabir edilen gym'ler. buyuklerde 6 aylik uyelik alan yerler bile nadir. bir de evet kisiye gore gecirdikleri icin telefonda ucret vermiyorlar, illa gidip les les pazarlik yapmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 mac aylık yapıyor diye duyduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Kasimda yapiyordu gecen sene degismediyse hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mersin'deyim ben ya. Cok fazla bi secenegim yok. Sports International'i aradiydim direkt. Uyeligi olan arkadasin varsa gunluk misafir girisi 75 TL imis bu arada. Londra'da Chelsea Harbour'da (bizim Nisantasi'nin Londra'daki versiyonu) otelin gym'ine bile £90 veriyosun bu arada. Virgin Interactive'in devasa gym'leri £76 falan aylik yine. Garip, vallahi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Olm avrupa degil burasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 telefonda fiyat vermemek tipine göre geçirme değil aslında. civar spor salonlarından arayıp fiyatları öğrenenler oluyor böyle. ya da fiyata göre tercih yapıyor. halbuki fiyatla beraber hizmeti de görmeleri lazım. onun sebeplerinden biri bu. mahalle arası spor salonu ararsanız oldschool o zaman o dediğiniz olur. karnı tok spor salonları da 1 aylıklarla uğraşmazlar. kaliteli üye isterler, aynı zamanda 6 aylık fiyatını verip 1 daha gelmeyen üyeler işine gelir. o yüzden sana direk 6 aylık sunar. genelde orta halli spor salonları 3 aylık ve üzeridir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 International Sports Bilkent'te ilk açıldığında çok pahalı tarifeler veriyordu. tenis kortu ayrı para, aile üyeliği ayrı para, gold üyelik ayrı para, böyle abuk sabuk tarifeler vardı. bi de illa yıllık üyelik istiyorlardı. Şimdi şartları yumuşattılar mı bilmiyorum, yine de aylık fiyatı varsa bile YÜKSEK olduğunu tahmin ediyorum. salonların aylık üyelik kabul etmemesi yanlış bilgi ama. salondan salona değişir o. https://onlinesignup.macfit.com.tr şuradan baktığımda tüm MACfit'lerde geçerli olacak üyelik, aylık 130 TL imiş. gerçi havuzdu teniz kortuydu felan o tip ıvır zıvırlar yok sanırım MACfit'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Genel manada telefonda fiyat verneyen her yer şunu demek ister; "ben mekanıma güveniyorum gel, ortam aklını alsın bende seni şu şöminenin başında kütlettireyim. bakarsın x3 fiyat verecek aptallıktasındır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Ya Kralicem sagolsun fiyati cok umrumda degil de, burada olmayacagim 4,5-5 ayin parasini da vermek baya havaya para sacmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 olm senin de türkiyeye geldikten sonra dertlerin bi bitmedi amk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Dert var diye TR'ye geldim zaten ya. 10 gundur hastane odasindayim, cikamiyorum, gezemiyorum, gezebilsem de istemiyorum. Vakit bol, millete sariyorum iste napicam baska :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 macfite gidiyorum ben eskiden aylik uyelik almiyorlardi yillik aliyorlardi simdi de sadece aylik aliyorlar, 6 ay 1 yil secenekleri yok :d yillik alan 5 kisiden 4'u iki ay gidip birakiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mersindeki Sports'un yeri güzel ya Marinada :) Ama geçiriyorlardır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 3 aylık yaparlar ya. telefonda gerçek müşteri mi diil mi anlamaz direk yok der ama muhtemelen. sen git konuş, 3 aydan fazla olmaz yurtdışına taşınıcam de, paşa paşa yaparlar. belki kısa üye oluyorsun diye biraz geçirmeye çalışırlar ama lüks salonda bile max vereceğin aylık 200 olur. fakat dediğim gibi olay gidip konuşmak, telefonda olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Muğdatın orda baya merkezi, içerisi biraz dökülüyor ama hocalar ilgililer falan https://www.facebook.com/mersinaresgym/ Aylık 100 lira, çok iyi bi salon değil ama dandini mahalle arası salonu da değil orta karar bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 kıytırık salonları ara fiyat verir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 ShadowFax said: mac aylık yapıyor diye duyduydum. ben kanyon mac uyesiyim çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 abi hazir yaz aylari, mersin diyosun. bisiklet falan yapsan, mis gibi sahil havasi, oradan da cillop gibi tantuni gomup donsen, olmuyo mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 ulen ozledim he mersini cigerci apo dondurmaci halil kıratlı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 bayram tatilinde mersin mi yapsak..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Deniz sıkıntı ya antalyanın denizi daha güzel mersinden. Temizlendi falan biz evin önünden girebiliyoruz ama hem dalgalı hem de güzel plajı az, olanlar halkim tarafından işgal edilmiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 esas bozyazi-anamurun deniz sahane..ulasimi dertli oldugundan isgal de edilmemis..kalan arsalara millet muz ekip sattigi icin de yapilasmasi nispeten bakir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 akdeniz cok sıcak aga serinlemek icin denize girince terliyosun resmen akjsdajkhdşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar