Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik çomaristan olmuş

Celtics

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Ben banlandıktan sonra GoT başlığının kalitesi direk düştü, herkes akıllı çocuk olmaya kastığı için chaos is a ladderı sanki kendi keşfetmiş gibi yazan fine bile girişilmemiş.

Başka bi adam drogon bronn u yemiş midir falan diye yazmış ya öf. Gerçekten banlanmak büyük cezaymış, insanların aptallıklarını görüp ağızlarına ağızlarına siz gerizekalısınız diye vuramayınca triggerlanıyorum ='(

Keşke bütün paticik ben ve sparkcığım gibi ASoIaF okuru olsaydı da ağzımızın tadıyla diziye girişip yaptıkları senaryo katliamları arasında kitap ipuçları arayıp ne kadar elit olduğumuzu birbirimize hissettirebilseydik. Ama çomaristan virüsü bulaşınca tabi AĞMAN SPOİLAR OĞLMASINcı vasatlar yönetimi tekellerine alıyor. Bu vasatlığın son durağı türbanlı bacının hoşafla arge şampiyonu olması arkadaşlar, o seviyeye düşmek istemiyorsanız çırpınıp forumun kontrolünü elimize almalı ve emekli albaylara bi dur demeliyiz.

ağla
Sosyal ağlarda paylaş

Vicissitude said:

inertia patiyi de vurdu. kültür seviyesi amerikan dizilerinden öğrendiklerini sayıklamak olanları atarsak ciddi düzelme sağlarız.

lanet olsun forumun %90'ını banlamaktan bahsediyorsun dostum.

geri kalan %10 ile cidden sadece futbol ve patinaj konuşursun ama. dangıl dungul herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Vicissitude said:

inertia patiyi de vurdu. kültür seviyesi amerikan dizilerinden öğrendiklerini sayıklamak olanları atarsak ciddi düzelme sağlarız.

lanet olsun forumun %90'ını banlamaktan bahsediyorsun dostum.

geri kalan %10 ile cidden sadece futbol ve patinaj konuşursun ama. dangıl dungul herifler.

flood mitinin arketipik olarak bu olayı kastettiğini öğrendim geçenlerde.

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/001/140/270/b93.png
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

yekeyeke said:

Paticik istediği zaman istediğini konuşur ya kime ne, gidin donanımhaberde evden tuvalet kağıdı siparişi ver... oh, wait...

abi şunu diyorsun, sonra bana FB başlığına çok giriyorsun diyip üzüyorsun beni :(

Burda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var, diğer türlü yeriz birbirimizi gene orda :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...