Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 mona lisa nın abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 axedice said: o seviyeye düşmek istemiyorsanız çırpınıp forumun kontrolünü elimize almalı ve emekli albaylara bi dur demeliyiz. keşke annen babana bir dur deseymiş de bugünleri göremeseymişiz zaaa : )))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 axedice said: Ben banlandıktan sonra GoT başlığının kalitesi direk düştü, herkes akıllı çocuk olmaya kastığı için chaos is a ladderı sanki kendi keşfetmiş gibi yazan fine bile girişilmemiş. Başka bi adam drogon bronn u yemiş midir falan diye yazmış ya öf. Gerçekten banlanmak büyük cezaymış, insanların aptallıklarını görüp ağızlarına ağızlarına siz gerizekalısınız diye vuramayınca triggerlanıyorum ='( Keşke bütün paticik ben ve sparkcığım gibi ASoIaF okuru olsaydı da ağzımızın tadıyla diziye girişip yaptıkları senaryo katliamları arasında kitap ipuçları arayıp ne kadar elit olduğumuzu birbirimize hissettirebilseydik. Ama çomaristan virüsü bulaşınca tabi AĞMAN SPOİLAR OĞLMASINcı vasatlar yönetimi tekellerine alıyor. Bu vasatlığın son durağı türbanlı bacının hoşafla arge şampiyonu olması arkadaşlar, o seviyeye düşmek istemiyorsanız çırpınıp forumun kontrolünü elimize almalı ve emekli albaylara bi dur demeliyiz. ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 ahaha axedice'a PJSalt title'ı gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 orff iyi kavga çıkar bu topikte http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/896/887/7da.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 her annen dediğimde bir kavga çıksaydı şimdiye dayaktan zayıflamıştım keke. bir de aktiftabletin bir önerisi var, sancaktepe meydanında allaha küfret ve hayatta kal challenge, onu hayattan gerçekten bezersem deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 İşte paticiğin yeni yüzü http://cdn.yeniakit.com.tr/images/news/625/fetbazlar-bos-durmuyor-organik-hosaf-uzerinden-h1502182575-828144.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 agzedisi garbage tan nasıl banlatabiliriz, nasıl bir aktivizm yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Allahin diger isimlerinden birini kullanirsan comarlar kime kufrettigini anliyamaz gold http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/022/138/reece.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 https://i.hizliresim.com/aGQAN4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 aslında paticik hep çomardı. siz gelişen teknoloji ve mobil telefonlar ile daha çok karşılaşır oldsdfsdfhjsdfhs hehehaahghahaha bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 2008'de buralar yabış yabışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paticik istediği zaman istediğini konuşur ya kime ne, gidin donanımhaberde evden tuvalet kağıdı siparişi ver... oh, wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Hahahaha o topik çok iyiydi ya. Sanırım screenshot ı ankara simidiyle aldığı için kalitesi biraz düşük ama vizyon bölümüne yeni bi soluk getirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 inertia patiyi de vurdu. kültür seviyesi amerikan dizilerinden öğrendiklerini sayıklamak olanları atarsak ciddi düzelme sağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 yekeyeke said: Paticik istediği zaman istediğini konuşur ya kime ne, gidin donanımhaberde evden tuvalet kağıdı siparişi ver... oh, wait... abi şunu diyorsun, sonra bana FB başlığına çok giriyorsun diyip üzüyorsun beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Vicissitude said: inertia patiyi de vurdu. kültür seviyesi amerikan dizilerinden öğrendiklerini sayıklamak olanları atarsak ciddi düzelme sağlarız. lanet olsun forumun %90'ını banlamaktan bahsediyorsun dostum. geri kalan %10 ile cidden sadece futbol ve patinaj konuşursun ama. dangıl dungul herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 axedice said: Hahahaha o topik çok iyiydi ya. Sanırım screenshot ı ankara simidiyle aldığı için kalitesi biraz düşük ama vizyon bölümüne yeni bi soluk getirmişti. resmi facebooka atmıştım zamanı gelir kullanırım diye ondan , ankara simidini goldbaaren yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Bu konuda paticike ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 samaella said: sanssizsansli said: http://i.imgur.com/aonZhjs.gif olm bu adam kim? https://www.twitch.tv/summit1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 goldbären said: Vicissitude said: inertia patiyi de vurdu. kültür seviyesi amerikan dizilerinden öğrendiklerini sayıklamak olanları atarsak ciddi düzelme sağlarız. lanet olsun forumun %90'ını banlamaktan bahsediyorsun dostum. geri kalan %10 ile cidden sadece futbol ve patinaj konuşursun ama. dangıl dungul herifler. flood mitinin arketipik olarak bu olayı kastettiğini öğrendim geçenlerde. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/001/140/270/b93.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Tek madalyalıların çoğu leş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 ayaküstü jung a da takla attırdınız mezarında. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 applev0dka said: yekeyeke said: Paticik istediği zaman istediğini konuşur ya kime ne, gidin donanımhaberde evden tuvalet kağıdı siparişi ver... oh, wait... abi şunu diyorsun, sonra bana FB başlığına çok giriyorsun diyip üzüyorsun beni :( Burda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var, diğer türlü yeriz birbirimizi gene orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar