Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 bitirdim, çok beğendim. net güzel dizi. izleyin, dövüşerek tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 kiz arkadasli filler kisimlarini gecince guzel dizi. o kisimlarini izlemenize gerek yok. bi iki bolum filler kisimlarini izledim, ondan diyorum. cok da bir si yok oralarda. ha bi de son 3dk da falan muzik girerse hoop obur bolume gecin. o kisimlarda da bisi yok. gereksiz filler, haslama et ustundeki yagli katman gibidir. kesip atin siz o kisimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 benim elim gitmedi o kızı geçmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 yahu son 1 senelik aktiflikle ben bile anladım, dasa dan sadece çimento, beton konusunda fikir alınabileceğini. gerçi o bile çok ezememiş diziyi, öyle iyi diye düşünün. ama david lynch in hangi bölümden itibaren geri çekildiği maalesef biraz anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 dizi güzel ama herkese gelmez bende çok beğenmeme rağmen önerdiğim arkadaşlar mehledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 ilk bölümü bitirdim şimdi bu başlığı görünce çok yavaş değil mi ama sardı yanı böyle psikolojik şeyler ilgimi çekyior da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 valla bana kalsa daha yavaş olsun, süründürsün, hiç hızlanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 bayılıp kalalım sonra karşısında.. diyaloglar da iyi gerçi ama az bi heycan lazım ya yaşlı moruk ilk bölümde konuştuda uh olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 dasaa sen altyazıları indirip okusana dizilerde. kıymetli fap vaktini törpülememiş olursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 adamın derdi filler. filler olmasa güzel dizi diyor da ben dizide hiç fil görmedim neyden bahsediyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=gq5WgsJ_tSk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Güncellenince sezon 2 haberi var sandım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 abi bayagi aptala anlatir gibi anlatayim. kiz arkadas (bu bir kadin, bizim elemanin yanindaki kadin hatta. kendileri bir iliski icindeler) olan sahneler (yani bu ikisinin bir arada oldugu sahneler) genelde bos goy goy iceriyor fazlasi ile. o kisimda anlatilan seyler falan feci goygoy. ayni sekilde na torv sahnelerinde asiri gereksizlik vardi. laundry ve kedili sahneler (bunu da anlatayim mi?) onun disinda dizinin son 1 dksini kafadan gecebilirsiniz. onemli hicbir sey kacirmazsiniz. allahin siskosu gerzek de fap zamani demis amk biz senin gibi bos muyuz dingil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 sanssizsansli said: adamın derdi filler. filler olmasa güzel dizi diyor da ben dizide hiç fil görmedim neyden bahsediyor bu. odadaki fil hakkında konuştuğumuz iyi oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 dasaaa said: abi bayagi aptala anlatir gibi anlatayim. kiz arkadas (bu bir kadin, bizim elemanin yanindaki kadin hatta. kendileri bir iliski icindeler) olan sahneler (yani bu ikisinin bir arada oldugu sahneler) genelde bos goy goy iceriyor fazlasi ile. o kisimda anlatilan seyler falan feci goygoy. ayni sekilde na torv sahnelerinde asiri gereksizlik vardi. laundry ve kedili sahneler (bunu da anlatayim mi?) onun disinda dizinin son 1 dksini kafadan gecebilirsiniz. onemli hicbir sey kacirmazsiniz. allahin siskosu gerzek de fap zamani demis amk biz senin gibi bos muyuz dingil? sdfsdf o kadar yoğunsan altyazılara göz gezdir geç abi diyorum ben de. senin postunun da son bir dakikasını atlasam kalbim kırılmazdı, o nasıl laf öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 goldbären said: sanssizsansli said: adamın derdi filler. filler olmasa güzel dizi diyor da ben dizide hiç fil görmedim neyden bahsediyor bu. odadaki fil hakkında konuştuğumuz iyi oldu (tu) (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 bu dizide anlatılanlar gerçek mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Evet gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 lan 2. sezon sandım niye nekroluyosunuz şapşikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Çıktı yeni sezon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 iyi hadi, baya geçti sanki unuttum falan olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 eyvah 9 tane daha bizza sipariş etmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Güzel bir recap olsa da ilk sezon için izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 lan şunu bayramda yayınlasanıza bitirelim hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 yine güzel olmuş ilk sezondan eksik gelmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar