Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Selamlar... Yakın zamanda İstanbul'dan iki günlük bir İzmir seyahatim olacak. Otobüsle seyahat etmiş ve şu firma çok iyidir diyebileceğiniz bir şirket var mıdır? Metro konu dışıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 metro neden konu dışı? tabii ki metro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 şimdi burda söylemek istemem ama hostes gelir bişey yapar asdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 kesinlikle metro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 aranızda ölmemi isteyenler var sanırım... Şaka bir yana arkadaşım dün geldi Karabük'ten araç arızalanmış... Adapazarı'nda arkadaşlar başınızın çaresine bakın demiş şöför.. artık siz düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 protein maskesi hizmetiyle metro .. oo normalde hadi arabayi itiyorsunuz izmire kadar demeleri lazimdi halbuki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 10 sene önce olsa nilüfer derdim ama şu aralar sanırım pamukkale iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Kamil Koç nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 otobüs firması bi tane kaldı oda pamukkale. onlarda cıvıtmaya başladı bahane bulup biriken puanla bilet aldırmadılar geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 kamil koç'la gidip gelirdim ben hep eskiden istanbul-izmir arası ama bu dediğim 6 sene önce falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 uçağa binsene abi ne uğraşıyon otobüsle? çok mu pahalı yoksa benim gibi uçaklardan korkuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Ulusoy 2+1 alabilirsin. Birkaç kere yakın zamanda kullanmışlığım var, sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 kamilkoc-pamukkale-ulusoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Abi uçak gideceğim yere çok ters... birde otobüsle seyahat etmek daha çok hoşuma gidiyor... Acelem yok... Uçak korkumda yok sadece tercih diyelim Kamil Koç sanırım şıklar arasında en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 ulusoy batmadı mı? bir de viva lines mı ne varmış evden özel araçla alıp otobüse götürüyorlarmış. otobüste de tablet/yemek falan veriyorlarmış. İst-İzm var mı bilmiyorum ama... aha buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 kamil eskiden iyidi ama artık sorun çıkıyormuş çok, çevremden gördüğüm bu. pamukkale kullanıyorum ben. iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 trenle git acelen yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Pamukkale. Kamil koc kitlesi ve calisanlarinin çasit olma ihtimali genelde daha yuksek. Pamukkale'yle hic rahatsiz bir durum yasamadim. Ne kadar artik cok daha az otobus kullansam da. En son denk geldi gene otobusle geldim, kendi terminalleri de var pamukkalenin falan. O da iyi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Pamukkale ya da anadolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 k1nJo said: 10 sene önce olsa nilüfer derdim ama şu aralar sanırım pamukkale iyi baya. ben de en son pamukkale kullandım tekirdağa giderken, gayet iyiydi. bir tek yol üstünde sitede indirmediler güvenlik müvenlik diye, otogara kadar gidip geri döndüm mecbur ama bunda haklı gibi adamlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Anadolu firması diğerlerinden 5-10 tl pahalıdır ama hizmet, kalite olarak süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Varan'ın lüks olduğu zamanları hatırlıyorum ya hey gidi. battı şimdi güzelim şirket Anadolu da bildiğim kadarıyla fazla avam bi müşteri kitlesi vardı yıllar evvel. Nasıl şimdi 10 lira daha pahalı ve daha kaliteli anlamadım ama fikrim yok tabi izmir-istanbul otobüs 90-95 tl şimdi. Uçak thy'nin her gün 30 tane falan var vakitlice alınca (1 hafta kadar önce) 60 lira civarına buluyosun %90 falan. ya da 120'yi zor geçiyor genelde işte. yeni köprü yolu önemli derecede kısalttı. 7 buçuk - 8 saat falan sürerken 6 saate varılabiliyor şimdi. Bi de asıl bi dönem kabataş'tan idobüs? olayı vardı ist-izm için en iyi ulaşım şekli falandı. İstanbuldaki evden izmirdeki eve uçak dahil en kısa sürede o ido+otobüs kombosuyla ulaşıyordum. Sonra kaldırdılar hizmettten o olayı malesef bütünleşik bilet alıyodun. vapurdan indiğinde otobüs bekliyodu seni bursa taraflarında etc. çok zekice bir hizmet. niye kalktı bilen var mı? kabataş iskelesi yenilenme çalışmalarından evvel kalktı onla alakalı olmadığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Bu vivalines da işte zamanının varan'ı gibi olmuş, batarlar heralde :) Hatırlıyorum akşam sıcak yemek, sabah açık büfe kahvaltı falan vardı varan otobüsünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 abi otobüs işte neyin seçimini yapıyorsunuz metroya binme gerisi farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 nasıl bi hipster forumu olduk otobüs seçiyoruz /summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar