Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otobüs firması konusunda öneri

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Pamukkale.

Kamil koc kitlesi ve calisanlarinin çasit olma ihtimali genelde daha yuksek. Pamukkale'yle hic rahatsiz bir durum yasamadim. Ne kadar artik cok daha az otobus kullansam da. En son denk geldi gene otobusle geldim, kendi terminalleri de var pamukkalenin falan. O da iyi bisi
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

10 sene önce olsa nilüfer derdim ama şu aralar sanırım pamukkale iyi baya.

ben de en son pamukkale kullandım tekirdağa giderken, gayet iyiydi. bir tek yol üstünde sitede indirmediler güvenlik müvenlik diye, otogara kadar gidip geri döndüm mecbur ama bunda haklı gibi adamlar :(
Sosyal ağlarda paylaş

Varan'ın lüks olduğu zamanları hatırlıyorum ya hey gidi. battı şimdi güzelim şirket

Anadolu da bildiğim kadarıyla fazla avam bi müşteri kitlesi vardı yıllar evvel. Nasıl şimdi 10 lira daha pahalı ve daha kaliteli anlamadım ama fikrim yok tabi

izmir-istanbul otobüs 90-95 tl şimdi. Uçak thy'nin her gün 30 tane falan var vakitlice alınca (1 hafta kadar önce) 60 lira civarına buluyosun %90 falan. ya da 120'yi zor geçiyor genelde işte.

yeni köprü yolu önemli derecede kısalttı. 7 buçuk - 8 saat falan sürerken 6 saate varılabiliyor şimdi.

Bi de asıl bi dönem kabataş'tan idobüs? olayı vardı ist-izm için en iyi ulaşım şekli falandı. İstanbuldaki evden izmirdeki eve uçak dahil en kısa sürede o ido+otobüs kombosuyla ulaşıyordum. Sonra kaldırdılar hizmettten o olayı malesef

bütünleşik bilet alıyodun. vapurdan indiğinde otobüs bekliyodu seni bursa taraflarında etc. çok zekice bir hizmet. niye kalktı bilen var mı?
kabataş iskelesi yenilenme çalışmalarından evvel kalktı onla alakalı olmadığını biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...