mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Baggio said: Barkın'ın ailesi ve yakınları kortejle ilgili üç temel istekte bulunmuş: 1- Korna çalınmasın. 2- Aragaz verilmesin, egzoz gürültüsü yapılmasın. 3- Bir aynaya siyah bir kurdele bağlansın. Kurdele neyse bulursun bulamazsın da, kortejde aragaz veren de, korna çalan da, kaskını bile takmayan da gırla. Genel bir cenaze görgüsünü/saygısını geçtim, ailenin özel ricasına rağmen bu hareketleri yapıp, Barkın gibi ağzından korumayı düşürmeyen adamın cenaze kortejine kaskını bile takmadan katılıyorsun, sonra da gelin almaya gider gibi hareketler yapıyorsun, etrafı rahatsız ediyorsun. Yazık. İlk günden kemikleri sızlamıştır. İmamın cenazesini kiliseden kaldırıp gömerken rakı içmek gibi bir şey yani bu. Sonra arabalının çomarı da motorcunun bu çomarını alıp genelleyip sürer tabii önümüze. abi işte sora bu adamlardan trafik kurallarına uymasını bekliyoruz. şu 3 tane isteği bu kadar çok sevdiği adamın ailesi için bile yapamayan adamlar kullanmasın abi motor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Baggio said: Barkın'ın ailesi ve yakınları kortejle ilgili üç temel istekte bulunmuş: 1- Korna çalınmasın. 2- Aragaz verilmesin, egzoz gürültüsü yapılmasın. 3- Bir aynaya siyah bir kurdele bağlansın. Kurdele neyse bulursun bulamazsın da, kortejde aragaz veren de, korna çalan da, kaskını bile takmayan da gırla. Genel bir cenaze görgüsünü/saygısını geçtim, ailenin özel ricasına rağmen bu hareketleri yapıp, Barkın gibi ağzından korumayı düşürmeyen adamın cenaze kortejine kaskını bile takmadan katılıyorsun, sonra da gelin almaya gider gibi hareketler yapıyorsun, etrafı rahatsız ediyorsun. Yazık. İlk günden kemikleri sızlamıştır. İmamın cenazesini kiliseden kaldırıp gömerken rakı içmek gibi bir şey yani bu. Sonra arabalının çomarı da motorcunun bu çomarını alıp genelleyip sürer tabii önümüze. Hangisi yanlış ? Hürriyet haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 orda mıydın baggio yoksa duydun mu ? ben de hürriyet in haberini okuyunca aferin lan demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Gidemedim iş yüzünden ama iki üç Instagram kanalının canlı yayınlarını izledim, denk gelmişti. Bilinçli çoğunluk düzene soktu demek ki sonradan, olsun, ona da aferin. Kendimiz ayıklamazsak hepimizin üzerine kalıyor bu apaçilerin yedikleri naneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 yok ya birkaç forumda okudum, dediğin gibiymiş hakikaten. inanılmaz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 ekşisözlükte falanda baya tepki vardı bu gerizekalılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JMN7XmEhyrk https://www.youtube.com/watch?v=RbIRPrUqxQU youtube yorumu, said: Dursun orda olsaydi motorcuya özür dilemek için 2,2 milyon verirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Selam, Bu sabah enteresan bir olayım oldu :) Dur kalk trafikte orta şeritte ilerliyordum. Sağımdaki araç bilmediğim bir sebeple bir anda bana doğru direksiyon kırınca ben de refleks olarak sola kırdım ama şeridimden çıkmayacak kadar ve fren yaptım ilerlemek yerine. ÇATT! Motorlu sol aynama girdi. Çok şükür kırılan yok, ters döndü sadece. Motorluya da bir şey diyemedim. Ama o bana bir şiyler sayacaktı ki yanımdaki aracı görünce el ile selamlaşmak ile yetindik karşılıklı. Sonra sol şeride geçtim cins araçtan kıllanıp. Bu seferde aniden şerit değiştireceği tutan bir araç yüzünden yine bir motorlu sağ aynama çarptı. Sanırım motoru da araca sürttü ama aynamı düzeltip diğerine kızdıktan sonra yola devam etti. İnip bakmaya üşendim. Keyfim kaçar diye hâlâ bakmadım :P Motorcu arkadaşlar araç aralarından gitmek yerine soldaki bariyer ile araç arasındaki boşluğu kullansanız :) Aynalara çok para istiyorlar :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Emniyet şeridi neyse de hemen yanın bariyer/duvar olan yerde aradan geçmek daha sakat abi, arada ezilip bacağının kopması vb. riski var. Arabaların arasından geçerken de 30-40 gidicem diye hırs yapmasan kontrollü gitmek, iki şerit yanına kadar proaktif takip yapmak gerekiyor ama. Ben emniyetten giderken bile sağdan 2. şeride kadar "sağa kırma hareketi" kolluyorum paranoyak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Yanlız ılk vıdeo da motorcu haklı .Ha dılı surcmus aynaya demıs mıllet de onu kale alıp duruyor kı adam da duzeltmıs sonucta sonradan. Yaya yola zıplıyor bakmadan Bısıklette olabılırdı .Kaldırımdan gıtsen suc motorla nerden gıdıcek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 yaya bakıyor ama arabalara bakıyor, illa kafasını çevirmesine gerek yok duran trafikte, büyük ihtimal, adamın bildiği trafik kuralları ve akışına göre orada olmaması gereken motorcu, sorun ondan kaynaklanıyor... arabalar ile yaşan sorunların çoğuda bu sebeple çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Çarptığı adam kaldırımda zaten, inmemişti daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 dieevil said: Yanlız ılk vıdeo da motorcu haklı .Ha dılı surcmus aynaya demıs mıllet de onu kale alıp duruyor kı adam da duzeltmıs sonucta sonradan. Yaya yola zıplıyor bakmadan Bısıklette olabılırdı .Kaldırımdan gıtsen suc motorla nerden gıdıcek adam o da trafikte bir araç olduğu için, diğer araçlar gibi bekleyecek gitmeyecek hiçbi yere. araba arasından geçiyosada millete diklenmeyecek öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 görüntüsü düştü mü olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 dieevil said: Yanlız ılk vıdeo da motorcu haklı .Ha dılı surcmus aynaya demıs mıllet de onu kale alıp duruyor kı adam da duzeltmıs sonucta sonradan. Yaya yola zıplıyor bakmadan Bısıklette olabılırdı .Kaldırımdan gıtsen suc motorla nerden gıdıcek adam yanda bisiklet yolu var. https://vignette1.wikia.nocookie.net/meme/images/8/81/Genius-meme.png adamda resmen bile bile vurmuş ahkam kesmek için şerefsiz. bi korna çalmasına bakar uyarması. hem suçlu hem güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 izledim yaya suclu her sey olabilir arkandan insan bile geliyor olabilir mal gibi adim atmak nedir? kac gundur gorup izlemiyordum otopark cikisi aynasi falan sanmistim simdi de devamini izledim motorcu da abartmis arkasindan bir araba kufur edilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 sardalya said: izledim yaya suclu her sey olabilir arkandan insan bile geliyor olabilir I can't even... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 olm yaya kaldırımda lan kaldırımda. Adam biyere inmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 la şu görüntüleri bana da atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 onceki sayfadaki 2 vidyonun ilki iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Yaya da motorcu kadar mal valla. Bisiklet/koşan başka yaya/el arabalı esnaf her şey gelebilir o an. Tarladaki sığır gibi yürümenin alemi yok, azıcık farkında olman gerekiyor çevrenin. Apaçi gibi bağrınmaya ve hakaret etmeye başlayınca motorcu 10 kat mal, onun dışında gayet standart ülke manzaraları. Önceki videolara da dediğim gibi, her kafasına kamera takanın olay çıkarıp upload etmeye kasmasından fenalık geldi. Arabalara aynı sözü söylemeye ne kadar alışıp ezberlediyse yayaya ayna soruyor eleman. Bu dandik videoyu bu kadar meşhur edip sözlükten buraya getiren tagline da ayna gerçi. Ekleme: Kenardaki boşluktan yavaş yavaş gitmesine "hayır girsin arabaların arasında beklesin" demek baya empati yoksunluğu ve kıskançlık, kusura bakmayın. Yapması gereken daha da yavaş, eli frende, tetikte gitmesi ve yayanın seyirttiğini görünce fren yapıp korna ile uyarması aslında. Onun yerine hem "aklı başıne gelsin" hem kamerasına malzeme çıksın diye gidip sakatlamayacak hızda vuruyor adama inadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Bu bir şey mi duran araca vurup düşüp, sonra hiçbir şey olmamış gibi motora binip devam eden adamlar var. Araç boydan boya çökük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 paramecium said: Motorcu arkadaşlar araç aralarından gitmek yerine soldaki bariyer ile araç arasındaki boşluğu kullansanız :) Aynalara çok para istiyorlar :D Geçmiş olsun, inş bişey yoktur arabada. Sol taraf en güvenli gibi ama yavaş ve tetikte gitmek lazım, her an birisi herhangi bir sebepten sert bir hareket yapabilir. Kameralara gereksiz takılıyor ama herkes. Aracını düzgün kullananın kameradan çekinmesi için bi sebep yok. Kamera kullanan kötü niyetli de olsa kamera tarafsız bi alet, olanı biteni gösteriyor işte. Kavga etmeye aşırı meyilli bi milletiz, trafikten bağımsız olarak o sıkıntı. Bir keresinde sıkışık trafikte bana yol vermeye çalışan bir aracın şöförüne, yandaki araba onu sıkıştırdığını zannedip bağırmaya başladı. Bana yol veren çocuk da sebebini açıklamak yerine direk üstüne yürüdü inip. Normalde kavga ayırmam ama benim yüzümden kavga ettikleri için motordan inip koştum, zar zor ayırdım. Hiç sinirlenecek bir durum yoktu halbuki ama ikisi de günün bi kısmını sinirli geçirmiştir gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 istanbul'da yasadiklarindan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Feamer said: yaya bakıyor ama arabalara bakıyor, illa kafasını çevirmesine gerek yok duran trafikte, büyük ihtimal, adamın bildiği trafik kuralları ve akışına göre orada olmaması gereken motorcu, sorun ondan kaynaklanıyor... arabalar ile yaşan sorunların çoğuda bu sebeple çıkıyor yaya doğru düzgün bakmıyor. ayrıca geçtiği yerden yayaların karşıdan karşıya geçmesi yasak. motorcunun gittiği şeritten gitmemesi lazım. ikisi de hatalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar