Auril Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BODIyNzk5NDg5M15BMl5BanBnXkFtZTgwMTE5NjA5MjI@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg breaking bad kafası, konu kartel parası aklamaca netflix dizisi, ilk sezon çıktı. sıkmadan izleniyor. çıtırlık dizi The Byrdes and their teenage kids, Charlotte and Jonah, are, for all intents and purposes, an ordinary family with ordinary lives. Except for the job of Marty, a Chicago financial advisor who also serves as the top money launderer for the second largest drug cartel in Mexico. When things go awry, Marty must uproot his family from the skyscrapers of Chicago and relocate to the lazy lake region of the Missouri Ozarks. https://www.youtube.com/watch?v=5hAXVqrljbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 5 bolum izledim baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 - reserved for incoming hype - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 akşam bi bölüm çakarım bakalım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 O kadar iyi mi? Bu herifi görünce dizinin türü yüzünden iplememiştim ama.. İyiyse izleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 konusunu okuyunca pas geçmiştim ama trailer cezbetti. bakacağım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 5 ledim bende bu gece biter herhalde yağ gibi aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweig Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 reserved... ilk sayfada mesajımız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 breaking bad tarzı gibi geldi bana. onun yerine no brainer blood drive izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 jason bateman de hala bir komedi filmi suratı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 iyi baya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 oo izleyecek yeni bişeyler arıyordum bende :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 bunu bitiren var mı? hikaye bitiyor mu yoksa 2. sezon olacak şekilde mi bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Ben beğendim diziyi. Sıkmadan izlettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 smyrnas said: jason bateman de hala bir komedi filmi suratı var :) Sırf şu sebepten izlemek gelmiyor içimden http://4.bp.blogspot.com/-8cL4xlmmRZA/UU9Ov2OV5QI/AAAAAAAAAkU/s44tjqaC4n8/s1600/jizz-in-my-pants-andy-samberg1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 bryan cranston'i da BB'den once malcolm in the middle ile taniyorduk :p (en azindan ben oyle taniyordum).. kurtulun onyargilarinizdan.. baya uymus role hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 adamın tepkisiz halleri falan çok iyi ya. cuk olmuş ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Spyro said: bryan cranston'i da BB'den once malcolm in the middle ile taniyorduk :p (en azindan ben oyle taniyordum).. kurtulun onyargilarinizdan.. baya uymus role hehe.. uf cuk oturmus bu ornek, ben cok begendim diziyi. redneck kardeslerimizin pislik hayati izletiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Masticore said: Sırf şu sebepten izlemek gelmiyor içimden valla ben 3 bölüm izledim . hakkaten adamın tepkisiz halleri falan çok iyi :) gideri var dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Çok iyi gidiyor. Allah utandırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 bitirdim baya iyi. şu sahneyi zor izledim: tırnak... ama şeye takıldım tırnakları çekilirken "hııınghh" diyip paşa paşa konuşmaya devam ediyor sadece azıcık canı yanıyormuş gibi. bağırmıyor bile lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 4 bölüm izledim, güzel yani keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 merak uyandirdiniz aksama izliyim bir kac bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 güzel diziymiş, yeni skyler bu hatun mu oluyo şimdi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 yok skyler kadar orospusunu göremedik henüz çoşükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar