Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread (Definitive Edition)


quixef

Öne çıkan mesajlar

Benzer bir şey ben de yaşadım ya. Benzer demeyeyim tabi yanından geçemez de, ana fikir aynı asfklasjg.

Uzun zamandır hoşlandığım bir kız vardı üniversitede, ben de o zamanlar public toilet olayına karşıyım. Neyse kızla buluştuk yemek yedik falan. Sonra sahile gittik arabayla, indik SOĞUK BETONA oturduk bira içiyoruz. Benim mide de hassas, hemen bozuluverir. Şöyle bir "gurk" etti. Dedim hasssss, herhalde üşüttüm burada oturunca. Kız yakınlaşmaya çalışıyor falan, benim tek odak noktam sıçmak oldu. Arkada büyük bir restoran var, orayı gözüme kestirdim. Saat de geç. Kıza sen bekle ben şurada bir tuvalete gireyim geleyim dedim, ama o an artık tutamayacak durumda falanım. Gittim literally KOŞARAK. Adamlar gözümün önünde kapıyı kilitleyip abi kapattık ya dediler. Abi yapmayın etmeyin, yok.

Hızlı bir şekilde kıza geri gittim. GEL BEN SENİ EVE BIRAKAYIM dedim. Kız anlamadı, bakıyor bön bön. Kızın evi bulunduğumuz yere yakın, benim evim uzak. İzmir'i bilenler için olayın geçtiği yer Narlıdere, ben Bostanlı'da oturuyorum.

Abi oturdum arabaya, kontağı çevirdim ve ARABA ÇALIŞMADI. Dene, dene, yok. Ter içindeyim kış günü, kız ne olduğunu anlamaya çalışıyor hala.

Arkadaşımı aradım ŞUAN NEREDESİN VE NE YAPIYORSUN BİLMİYORUM AMA GEL BENİ AL dedim. Ok dedi, kız gel taksiyle bana gidelim arkadaşın seni oradan alır deyince, sıçabileceğim bir tuvalet düşüncesi ile hemen kabul ettim.

Kızın evine gittik. Hemen girer girmez tuvalete koştum abi. Hani ayakabıları çıkarırken TUVALET NEREDE diye sordum o derece.

Gittim tuvalete, evde çıt yok amk. Ev ufak zaten, tuvalet de salonun dibi. Ben bir bıraksam, deprem yaratırım ama ses de çıkarmamaya çalışıyorum bir yandan. Neyse bir şekilde hallettim ama kesin duydu yani, ne kadar dikkat etsen de kısa süreli ve tayzikli ZIRTLARı engelleyemiyorsun sonuçta... Gittim salona, 5 dk geçti, benim mide yine "gurk".. Kız bu arada film açtı kucağımda yatıyor, ben ter içinde ve kaskatıyım aslfjahsfl.

Ben PARDON BEN BİR TUVALETE GİDEYİM diye kalktım yine. Bu yaklaşık 5 kere falan böyle oldu. Kız ne düşündü hala bilemiyorum, bir daha görüşmedik 1 senedir falan platonik hoşlandığım ve sonunda bir date ayarladığım kızla.......

Şuanki aklım olsa MİDEM BOZULMUŞ ÇOK FENA KUSURA BAKMA TUVALETİNE ZİYADESİYLE SIÇTIM falan deyip şakaya vururdum, ama o yaşta yapamıyorsun işte öyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de benzeri konuda ama haliyle daha dusuk level bir boktan anim var.

Kiz arkadasimla yeni zamankarimuz. Bayadir tutuyorum ama hani bozulmus bagirdaklar. Rn son metrobuse gidiyoruz. Evlere dagilicaz. Soguk terler dusuyor her yabimdan. En son dayanamadim. Kusura bakma benim acil gitmem lazim dedim gittim. Baktim karsida benzinci var. hemen kostum bir actim ki hayatimdaki en igrenc yer. Hani yere sicip ustune kafami koysam daha temiz. Kosarak ciktim, 1litre daha ter dokerek ilerideki benzinciye girdim. Orasi da adeta hayallerimi susleyen tuvaletti. Kapi dahil hic bir seye elini surmeden sicip, cikabildim.

Su an o kizla evliyim sdfd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim çok şükür yok böyle bir anım şimdilik de, akşam içkileri biraları sokunca bağırsaklar ertesi sabah "SELAM, BİRAZ DA BİZİMLE İLGİLENİR MİSİN <3" diyor. sabah sızmacadan ilk uyanınca artık mide her harekette ters mi dönüyor, vücut susuzluktan mad max mi olmuş, kimin evindeyim noluyor demeden halledilmeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BENİM BİR TANE DAHA VAR.

Abi bağırsaklarım öyle ani karar veriyor ki, böyle anı çok bende...

Lokasyon: Malezya

Patronla işe gidiyoruz, önceki akşam da içmişiz baya, bağırsaklar fena.

Zaten geç kaldık, ve adamın GLOBAL MANAGEMENT BİLMEMNE MEETING i falan var.

Fabrikaya 10 dk mesafedeyiz, ve GELDİ amk.

Dedim ki, ben duruyorum. Nasıl yani? Dedi. Çok fena kakam geldi dedim.

Cancım dedi, fabrikaya 10 dk mesafedeyiz, 10:00'da toplantım var ve gecikme lüksüm yok. Fabrikada halletsen?

Hayır, üzgünüm ama duruyorum, istersen al arabayı git farketmez ben şuanda burada durmak zorundayım dedim.

Adam garip garip bakıyor suratıma, ben yine ter içindeyim.

Malezya'da, leş gibi, otoban kenarında, iğrenç bir benzin istasyonunda tuvalete girdim. Ama o an mekanın hiç önemi yoktu, adeta astral seyahate çıktım...

Sonra gittik fabrikaya, adam geciktiği için toplantıya giremedi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...