Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 karambolu okluycaksın karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 6 sayfa olmuş wipe yedilermi yemediler mi net bir bilgi yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Videoyu çeken ortada durmaktan başka napiyor ? Varligi buffluyor mu milleti anlamadım. Höykürmelere bakılırsa alıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 kardeşim bak ben o ortada duran adamım orada taktik vermekten başka bir şey yapmaya fırsatım olmuyor anladın mı güzel kardeşim büyük büyük konuşmayın bilip bilmeden, lafı böyle ağzınıza tıkarlar..! hayırlı forumlar... ayrıca yaş mevzusu geçmiş 33 yaşında hakkari bursa doğumluyum bunu da bi yere yazın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Savaş başladığında hickimse farklı değil, kimin kazandığı bile anlaşılmıyor. Az önceki videoda adamın yıllık 1milyon kazandığı iddia edilmiş. Nasıl oluyor bu iş anlayan varsa anlatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Kusura bakma abi bilemedim. Sen olmasan ninjalar kötü yola düşerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 GONDARCENGIZ said: allah 1 metin 2 denmemiş play station 3 GTA 4 IPhone 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Bu ne biçim oyun la, grafikleri resmen miyopumu ilerletti, gözümü bozdu. Bi de birbirinin aynısı bin tane adam var, hangisi düşman hangisi dostr belli değil. Bu oyunu nasıl bu kadar oynayan var yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 komut ve metin2li videoların müptalasi oldum 1 saattir izliyorum https://www.youtube.com/watch?v=gSxUI89XufI Su videonun sonlarıdanki israrla BASSAAANNIN ıcıne gir diyişi harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 vurçıkyap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 anamarvadımolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 adamların basesine ilerleyin beyz değil ama base Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Şöyle toplansak hepimiz 1 hafta çalışsak yener miyiz bunları sizce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Video zevkliymiste Yasam bas yildiz basa takilmayin cok, wowdaki terimlerde oyle :) Oyundan da bisi anlamadim, lol gibi heryerde efekt var, curcuna var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Bi wow değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 -Deno- said: yaşın kaç sincap'dan beri bu tarz bir video'ya bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. küfür vs. yok, ama asıl elemanın özellikle 2 tuş spamlenen oyunda spiker edasıyla kendinden geçtiği 2.33 sonrasında ofisten çıkmak zorunda kaldım gülmemi bastırmak için sdfssf http://www.youtube.com/watch?v=dci_L00L22I BEYLER YAŞAMI OLMAYAN VAR MI BAK BENDE 22 TANE ALTIGEN KALDI HERKES BİRBİRİNE GRUP ATSIN GERİ GEL GERİ GEL GERİ GEL LAĞĞĞN GERİ GEL YASİN GERİ GEL KANKİ KİMSE GİTMESİN TAK YILDIZLARI TAK ORDAN ADAMLARIN NİNJALARINI OKLİCAKSIN KARAMBOLÜ OKLİCAKSIN YAŞAM BASACAKSINIZ ACIMAYACAKSINIZ KARAMBOLÜ OKLAYACAKSIN KARDEŞİM YAŞAM ÇEYİZE SAKLANMAZ ŞEBNEMLERİ BAS ABİCİM KARAMBOLÜN İÇİNE RUH ŞİDDETİ VURUP ÇIKAJACKSON DÖN KARAMBOLE YAŞAMA ASIL YAŞAMA ASIL ALLAHU EKBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAR VURUN VURUN PARÇA PİNÇİK ET ANASINI BİLE S....... *AĞLAMA SESLERİ* benzer: https://www.youtube.com/watch?v=Dmad3SpxlmQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 totemic said: hayatım boyunca kendimle gurur duyduğum şeylerden bir tanesi hiç metin2 ve ko oynamamış olmak. sonradan ko steame geyiğine girdim yine sarmadı. oynamışsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 bir bakıp çıktım sadece o sayılmaz. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Birde metin 2 itemi satan bir çocuk vardı o konuyu hatırlayan varsa link i bulup atabilir mi? biraz da ona ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Knight online a belsada wow oynarken birinin zoruyla girdim. Sadece cok asiri parlak kurtcuklari hatirliyorum 3-5 tane kesip ikinci levela geldim towna bile gitmedim kapattim. Cok aksak bi oyundu neden bilmem boyle sanki ayagin camura girmis de cikartamiomussun gibi bi his vardi sadece. Bunu da o gunu net hatirladigim icin bir enstantane olarak hatirliyorum. Soner isimli bir arkadasin prisoner isimli prisiyle beraber kastigimizi hatirliyorum felwood civarinda bi magarada world drop epic staff dusurmustuk boe. Ondan o gunu hatirliyorum. Adamla paylasamadik teee vanilla zamani kiymetli de epic item o vakit... Sonra roll attik o kazandi ve adam bir hafta filan sonra oyunu birakti. Hala aklima geldikce soverim. Level 60 da bile raid geariydi o staff ve biz lvl 41'dik henuz. Gitti guzelim staff. Bak yine sinirlendim. Pis herif ya. Not. Fckn staff da bu. http://db.vanillagaming.org/?item=873 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 mahseer898 said: Birde metin 2 itemi satan bir çocuk vardı o konuyu hatırlayan varsa link i bulup atabilir mi? biraz da ona ağlamak istiyorum https://forum.paticik.com/read.php?27,6641228,page=1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Alterac Valley denmiş. Gerçekten bir insanın haftasonu bu kadar boş ve bu kadar eğlenceli bir zehir olurdu diye düşündürüyor şimdi. Bir ileri iki geri oyun keyfi, sabah 0900'da başlıyor 1800'de bitiyordu bazı AV'ler, hayvan gibi zevkli de oluyordu ama bir yandan. Ama ondan da zevklisi vanilla'nın ilk zamanlarındaki Tarren Mill huzursuzluklarıydı. TARREN MILL'DE TAUREN TATSIZLIĞI 20 ÖLÜ 76 YARALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 video kurbağa olmuş, bulamadım benzerleri olsa da. güncelini koyabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 goldbären said: video kurbağa olmuş, bulamadım benzerleri olsa da. güncelini koyabilecek var mı? https://www.youtube.com/watch?v=fp-MDVO2w4M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 ofiste izlersem gülerim, akşama saklayayım eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar