xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 khalad said: adamlar sanki pes oynuyormuş gibi top bir orada bir burada sürekli gol pozisyonları filan Ahhahah kamera cekimide zaten tam pes :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 boateng yedek bi de sağ bekleri orta sahadan devşirme öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 xwhiplashx said: khalad said: adamlar sanki pes oynuyormuş gibi top bir orada bir burada sürekli gol pozisyonları filan Ahhahah kamera cekimide zaten tam pes :)))) hakkaten ya arada elime playstation kolunu alıp r2 ile şut çekmek isteği geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 İlk golu baska bi acidan goruversek bi. Tam anlamadim hala.. Ama olasiliklarin arasinda bunlar olursa dusunemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Hic alisik degilim bi de ben fifa oynayan bi tip oldugumdan :))) Kameraya ayar oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ilk gol de ofsayt yok gibi gördüm ama tekrarını izlemek lazım. fifa'yı sevemedim bi türlü ya futbolun simulasyonumu olur mantığım var hep. kamera yetişemiyor maçın hızına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 İkinci yarisi keyifli olacak macin. Daha gol gelir inadim inat olmus bayern Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 geçen sene barcelona gereken skoru almıştı psg den şimdi bayern de aynı şeyi yaparsa büyük şok olur adamlara. gerçi bayern'i de psg yi de istemem kura da bayern tam bir kupa takımı ,psg ninde yeni oluşumu çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 almanya ve fransa devleri bjk'ye rakip olmamak için mi kapışıyor şimdi ssdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 sen yine o kadar abartma da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 şu durumda benfica bir süpriz yaparsa cska çıkabilir 2. olarak gruptan enteresan olur basel için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 geri zekalı chealsea evinde atletico'ya yeniliyor mal mıdır nedir ikinci olacaklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ikinci olanlar en az birinci olanlar kadar iyi yapacak bir şey yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Cüneyt nasıl kötü nasıl kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 eyyam basıyor almanlardan yana ahahahah o değilde şu kimmiş midir nedir necip'in bayern versiyonu ama aradaki kalite ve pozisyon bilgisi ... aradaki futbol kültürü farkını ortaya koyuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 bayern çekersek ve cücü'nün atmadığı tolisso bize gol atarsa bu kez harbi kurtulamaz cücü sdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 şaşırmam olursa bizde şans yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ne güzel maç izledik yav hakketen zevk aldım bi de lew den bi gol daha geleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 beşiktaş'a sevilla gelecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 basel çekip çeyrek yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 basel gelmez bence. beşiktaş'a orta-üst sertlikte bir takım dayayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 iyi bari ya shaktar city'i 2-0 yeniyor. napoli belasından kurtulduk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 O kadar abartildi Napoli heryerde, tamam ben de seviyorum futbollarini ama gruptan cikamadilar. Fiksturun azizligi olmus ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 chelsea'ye 3 ihtimal varmış; bjk, psg, barca sıcak top olayı varsa size kitlerler sdf. şaka bir yana basel, shaktar ya da sevilla çekebilirseniz çeyrek final olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 shaktar : bjk roma : sevilla çeyrek finalde de roma:sevilla galibi VER ELİNİ YARI FİNAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar