Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [17/18]

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

öyle de bazen bazı pozisyonlar oluyor tv programlarında yorumcular bile yüzlerce kez tekrarını izleyip 2 ye bölünüyor karar konusunda. Bu videoda net faul olmuş ama olası gri pozisyonlarda gerçekten o stadı başlarına yıkarlar hakemin asdaddsa.

Bi de mesela videodaki pozisyonun devamında adam rakibe kafa atıp veya çift dalıp kırmızı yese o karar da mı iptal olacaktı önceki pozisyon penaltı diye? çok karışık bi sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

İptal olması lazım eğer pozisyon gereği ise, yok pozisyondan bağımsız gidip rakibe kızıp kafa atıyorsa iptal olmaz herhalde.

Bence de güzel sistem ama oyunu durdurup orta hakemin gidip pozisyon izlemesi yanlış. Zaten onlarca hakem var, koy iki tane daha videonun başına onlar izlesin. Hakemi uyarsın sonrasında "bak videoda penaltı var gibi duruyor" diye, insiyatife bağlı olarak hakem devam ettirsin veya penaltıyı kullandırsın. Sonuçta yardımcı hakemlerin de her kararını uygulamıyorlar, insiyatif alıp oynattıkları pozisyonlar mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

"insiyatif" dediğin yere kadar zaten o olay oluyor. hakemi bilgilendirdikleri için adam izlemeye gidiyor. "penaltı var gibi duruyor" dersen hakem o an insiyatif kullanamaz. bunu diyince pat diye karar vermesini bekliyosan hiç deme daha iyi.

ya izleyen 2 hakem mutabık olup kesin karar çıkartacak ve orta hakeme uygulatacak ya da orta hakem izlemeye gidecek.
Sosyal ağlarda paylaş

allah benim arkamda şu bilic'in arkasında durduğu kadar dursa yemin ederim rich kids of turkey falan takılırdım. yine götü kurtardı.

kader maçıydı, gidiyor vs. diye yazıldı çizildi kesin kaybetti yerine adam bakılıyor dendi herif Tottenham'a karşı 2-0'dan 2-3 döndü yine maçı aldı.

gerçi çok değil bu sefer harbi 2-3 maç sonra kovulacak.

ocak'a kalmaz gönderilir dedikten sonra herif böyle böyle 4 ocak ayı geçirdi, 5. yakındır.

herif tam bir survival master çıktı ya sdadsfsafd
Sosyal ağlarda paylaş

https://i.imgur.com/5UKbw3S.gifv

Pfff.. imguru vpnsiz halledemedim. Beceremedim resmen...

https://g.redditmedia.com/xhtrIMIv1vtaW2FcGPlDFhm8D3-PMgYl3dIxcPt_kI4.gif?w=728&fm=mp4&mp4-fragmented=false&s=7db3ca0b691701501e8c1149f2b1fcac

Buna tıklayınca da açılıyo en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

ben de enes ünal'a çok şaşırıyorum. adamın ait olduğu yer ptt küme düşmeme mücadelesi. ne fizik var, ne çalım atabilir, ne top saklayabilir. oyun zekası zaten yok. hızı bile gayet tartışılır. muhtemelen 1-2 seneye bursaya şutlarlar. ordan da ait olduğu yere gider.

ufak ufak kıvama geliyor asdadadad
http://www.milliyet.com.tr/lucescu-levante-enes-unal-i---2544351-skorerhaber/
Sosyal ağlarda paylaş

Huddersfield menajeri David Wagner ve Klopp 91-95 arasi Mainz da birlikte oynamislar. futbol sonrasi Wagner spor akademisinden ogretmenlige gececekken Klopp sen de menajerlige kassana demis.

Klopp, Wagner'in dugununde bestman ve kizinin vaftiz babasiymis.

bugun Anfield'da kapisacaklar
Sosyal ağlarda paylaş

evet huddersfield premier league'e çıkınca da çocuk gibi ağladım demiş klopp.

bi de konudan alakasız hummels'ın küçüklüğünde ebeveynleri evde değilken ona bakıcılık yapmış zamanında.
değişik hikayeleri olan samimi biri kendisi. ama transfer konusunda ve röportajlarında bazen saçmalıyor sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 hafta öncede yazdım, buraya yazdım mı blmiyorum da twitterda var şahitlerim var.

Atletico Madrid bütün ŞL'nin en kötü takımı, açık ara. Oynadıkları hiçbir şey dğeil. Karabağ'ın zaten iki maçta sadece onlardan puan alması o kadar doğal bir şey ki sadfadsdsa

rezaletler rezalet.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...