enrique Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 öyle de bazen bazı pozisyonlar oluyor tv programlarında yorumcular bile yüzlerce kez tekrarını izleyip 2 ye bölünüyor karar konusunda. Bu videoda net faul olmuş ama olası gri pozisyonlarda gerçekten o stadı başlarına yıkarlar hakemin asdaddsa. Bi de mesela videodaki pozisyonun devamında adam rakibe kafa atıp veya çift dalıp kırmızı yese o karar da mı iptal olacaktı önceki pozisyon penaltı diye? çok karışık bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 İptal olması lazım eğer pozisyon gereği ise, yok pozisyondan bağımsız gidip rakibe kızıp kafa atıyorsa iptal olmaz herhalde. Bence de güzel sistem ama oyunu durdurup orta hakemin gidip pozisyon izlemesi yanlış. Zaten onlarca hakem var, koy iki tane daha videonun başına onlar izlesin. Hakemi uyarsın sonrasında "bak videoda penaltı var gibi duruyor" diye, insiyatife bağlı olarak hakem devam ettirsin veya penaltıyı kullandırsın. Sonuçta yardımcı hakemlerin de her kararını uygulamıyorlar, insiyatif alıp oynattıkları pozisyonlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 "insiyatif" dediğin yere kadar zaten o olay oluyor. hakemi bilgilendirdikleri için adam izlemeye gidiyor. "penaltı var gibi duruyor" dersen hakem o an insiyatif kullanamaz. bunu diyince pat diye karar vermesini bekliyosan hiç deme daha iyi. ya izleyen 2 hakem mutabık olup kesin karar çıkartacak ve orta hakeme uygulatacak ya da orta hakem izlemeye gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 ntvsporda leipzig-bayern maçı var. adamlar resmen beşiktaş maçının provasını yapıyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 dk30 genoa 1 - napoli 2 mertens akiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 insiyatif değil o inisiyatif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 allah benim arkamda şu bilic'in arkasında durduğu kadar dursa yemin ederim rich kids of turkey falan takılırdım. yine götü kurtardı. kader maçıydı, gidiyor vs. diye yazıldı çizildi kesin kaybetti yerine adam bakılıyor dendi herif Tottenham'a karşı 2-0'dan 2-3 döndü yine maçı aldı. gerçi çok değil bu sefer harbi 2-3 maç sonra kovulacak. ocak'a kalmaz gönderilir dedikten sonra herif böyle böyle 4 ocak ayı geçirdi, 5. yakındır. herif tam bir survival master çıktı ya sdadsfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 alt yazıdan takip ettim skoru, özetini merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Bayern'in duran top savunması efsane ya. Thiago'nun net kirmiziyi yedi hakem. Leipzig kalecisi inanilmaz kurtaris yapti ust üste 2 tane. Penaltılara götürmeye kasıyor leipzig ama bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 https://i.imgur.com/5UKbw3S.gifv Pfff.. imguru vpnsiz halledemedim. Beceremedim resmen... https://g.redditmedia.com/xhtrIMIv1vtaW2FcGPlDFhm8D3-PMgYl3dIxcPt_kI4.gif?w=728&fm=mp4&mp4-fragmented=false&s=7db3ca0b691701501e8c1149f2b1fcac Buna tıklayınca da açılıyo en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 yüksek seste anksiyete krizine giren adama bayern maçında son penaltıyı kullandırtmak bayağı cesurca kararmış asdfsdf kaçırmış çok kötü vuruşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 premier league futbolcularinin eski myspace ve bebo hesaplari. Harry Kane super http://www.bbc.co.uk/bbcthree/item/d6caddfb-efa7-461c-abbf-553d8af90499 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 enrique said: ben de enes ünal'a çok şaşırıyorum. adamın ait olduğu yer ptt küme düşmeme mücadelesi. ne fizik var, ne çalım atabilir, ne top saklayabilir. oyun zekası zaten yok. hızı bile gayet tartışılır. muhtemelen 1-2 seneye bursaya şutlarlar. ordan da ait olduğu yere gider. ufak ufak kıvama geliyor asdadadad http://www.milliyet.com.tr/lucescu-levante-enes-unal-i---2544351-skorerhaber/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Huddersfield menajeri David Wagner ve Klopp 91-95 arasi Mainz da birlikte oynamislar. futbol sonrasi Wagner spor akademisinden ogretmenlige gececekken Klopp sen de menajerlige kassana demis. Klopp, Wagner'in dugununde bestman ve kizinin vaftiz babasiymis. bugun Anfield'da kapisacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 evet huddersfield premier league'e çıkınca da çocuk gibi ağladım demiş klopp. bi de konudan alakasız hummels'ın küçüklüğünde ebeveynleri evde değilken ona bakıcılık yapmış zamanında. değişik hikayeleri olan samimi biri kendisi. ama transfer konusunda ve röportajlarında bazen saçmalıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 https://twitter.com/SoccerAM/status/923954493317840896 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 enes levante'ye kiralanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 guzel reroll, cok basarisiz olmadan, geride kalmadan topuklamasi iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 karabağ atletico deplasmanında 1-0 önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 gruptan lider çıkıp ilk turda chelsea'yi çekelim diye herşey oluyor şuan asdasdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ben 2 hafta öncede yazdım, buraya yazdım mı blmiyorum da twitterda var şahitlerim var. Atletico Madrid bütün ŞL'nin en kötü takımı, açık ara. Oynadıkları hiçbir şey dğeil. Karabağ'ın zaten iki maçta sadece onlardan puan alması o kadar doğal bir şey ki sadfadsdsa rezaletler rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 dunku roma chelsea macindan bir kare: http://www.youtube.com/watch?v=cs8MfYoGukc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 bu nasıl bir hayvanlık lan.Tİksindim adamdan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 haketti bence o hareketi. öyle terbiyesizce gol atılır mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ne var abi basura bakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar