-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 libre kullanin olm ne openoffice'i. ha excelse amac bosuna indirmeyin o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 office hele ki excel'e monopol diyen kardeslerimize saygim sonsuz. ama hic office kullandiklarini dusunmuyorum dogrusu. olm adamlar yapmis! daha iyisini yapin onu kullanalim. adi MahmutSoft olsa bile kullanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 openoffice'le kıyaslayanların excel'i ne amaçla kullandığını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 sözcükleri alt alta listeleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 irfanView işini iyi yaptı da noldu, kullandınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 elle hesap yapip, kucuk bir tabloyu el ile dolduruyorlar. burada var bi cocuk. hesap makinesi ile hesaplayip sonra form dolduruyor. adama anlatamadim excel nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Grego said: irfanView işini iyi yaptı da noldu, kullandınız mı ben hep irfanciyim bilader! (cidden oyle bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 ya bırak, o zaman winampla gelen tek şarkıyı bi söyle bakalım vineeeeamp it reli vips dı lomezees, bee, beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 viewer dediğin beleş abi, dolayısıyla irfanviewer desktop'umda görünüp az ingilizce bilen akraba beni gay sanacağına normal bişey yüklerim. @ginaly abi excel dediğin program isminin hakkını veriyor gerçekten. hani salt kendisi değil sadece bazı eklentileri var. asya kalkınma bankası falan baya peşinde koştuğu bi hocamız vardı, ondan yl dersi almıştım, o mesela forecast için excel'le çalışan özel bi program kullanıyodu falan filan. sizin sektörden olduğu için bilirsin belki diye yazayım, glenn jenkins adamın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Softmaker Office var Almanların, o en başarılısı alternatif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 selamlar arkadaslar bişey sorucam. MSI gamebook bilgisayar aldım vatandan bir 9 ay önce GE 72 6QD APACHE PRO ekran kartı GTX 960 M 4 GB bu ekran kartını 1000 + serisi ile upgrade etmem mümkünmü. değiştirmek istesem böyle birşey olabilirmi ? tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 15 sayfayı okumadım da biri nolur şu mining nedir,bitcoin mining nedir falan bi açıklayabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Keske aradigimiz her seye cevap verebilecek bir site olsaydi Ozellikle boyle net terimler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 inventus'un sitesine baktım dün 1070 yok satışta, ama sistem kurup alırken 2700den mi ne satıyorlar 1070i sanırım tüm satıcılar bu yola girmişler minerlardan kurtulmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Valeron said: 15 sayfayı okumadım da biri nolur şu mining nedir,bitcoin mining nedir falan bi açıklayabilir mi ? http://lmgtfy.com/?q=bitcoin+mining+nedir applev0dka said: inventus'un sitesine baktım dün 1070 yok satışta, ama sistem kurup alırken 2700den mi ne satıyorlar 1070i sanırım tüm satıcılar bu yola girmişler minerlardan kurtulmak için 2200-2400 (sıvı soğutmalı) liraya 1080 alınıyo 2700 neyin kafası lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 google işime yaramadı bi siz anlatsanız kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 amazon fiyatı ama senin dediğin :D ben TR'de yürütülen politikadan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ekran kartı problem çözüp para kazandırıyo işte, 1 taneylede zor olduğu için minimum 6 tane ile girmek gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 nası problem çözüp para kazandırıyor ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 işçi ve havuz problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 It looks like cryptocurrency mining is driving up Nvidia graphics card prices too GTX 1060 and 1070 prices have increased more than $50 in the last month. http://www.pcgamer.com/it-looks-like-cryptocurrency-mining-is-driving-up-nvidia-graphics-card-prices-too/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Ekran kartının italatı çok mu zor niye dert olmuş boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Üretim yetişmiyor. Arz <<<< talep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 millet deli gibi satın aldı çünkü buna hazırlıklı değildi üreticiler. avrupa'da bile kart yok doğru dürüst. normal bir durum yani çünkü oyun için alanın ne kadar sürede kart değiştirdiği vs belli. bir anda bu furya başlayınca bazı insanlar hangar felan kiralayıp yüzlerce kart aldı. sadece bunla kalsa iyiydi yatırım masrafı düşük olduğu için on binlerce insan evinin bir köşesinde bu işi yapmaya girişti felan. ha şimdi olay patlıyor artık arzın boku çıktı çünkü, elektrik masrafını karşılamıyor neredeyse sistemler. 2-3 ay bekleyin sahibinden'de yarı fiyatına alırsınız bu kartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar