Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bok ye hepsiburada

sabonis

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

up up up!!

bakın mesela şu anda 32'li selpak şu anda migroslarda 40 lira
carrefour'da 36 lira
hepsiburada 28 lira

migrosa gidip fazla para verip üstüne eve taşıyan tayfa, nerdesiniz lan? ashdfudhsaufha

ABI ALLAH ICIN NE KADAR SICIYOR OLABILIRSINIZ EVDE IKI KISI YA

LAN GOREN DE HAFTADA IKI PAKET 32li PAPUELA TUVALET KAGIDININ BARKODUNU OKUTMAYA USENIYOSUN SANAR.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Hadi lojistigi gectim, depolama?

Eviniz 250m2 sanirim 1 odasinda boyle 10 tane 32li kaat alip depolayabiliyosunuz

Bunun sadece tuvalet kagidi icin degil tat konserve icin yapilan hesabi da var, onlar da daha ucuzdur hepsiburadada, ekmek falan da daha ucuzdur

çamaşır odama 6 tane büyük paket tuvalet kağıdı/havlu sığıyor, üstüne deterjan şu bu da koyabiliyorum. derdin ne?

ayrıca millet senin gibi otel zengini diil, her şeyi %40 pahalıya almak mantıklı gelmiyor millete. he üstüne hamal gibi taşımak falan bak onu da geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Adam donanimhaber fiyat moduluymus megerse abi.

6 tane 32li tuvalet kagidi depolayan adamla tartisilmaz zaten. Emekli albay gibi yanlis park eden arabalarin sileceklerini de kaldiriyo musun abi?

yok direk kırdım 2 kere annemin sokağına yanlış park edenlerin sileceklerini.

6 tane 32'li depoladığımı kim söyledi? demediğim şeyleri sanki demişim gibi yansıtıyorsunuz ya, harikasınız. sığıyor demek benim sürekli depo yaptığım anlamına mı geliyor. 2 tuvalet kağıdı 2 kağıt havlu alıyorum. 2.ler yarısına geldiğinde bi daha sipariş. 3 ayda 1 falan işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...