ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 up up up!! bakın mesela şu anda 32'li selpak şu anda migroslarda 40 lira carrefour'da 36 lira hepsiburada 28 lira migrosa gidip fazla para verip üstüne eve taşıyan tayfa, nerdesiniz lan? ashdfudhsaufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 10 liranin hesabini yapmakla ugrasmiyoruz abi. omur gecmez oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 https://ci.memecdn.com/4752941.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 sabonis said: up up up!! bakın mesela şu anda 32'li selpak şu anda migroslarda 40 lira carrefour'da 36 lira hepsiburada 28 lira migrosa gidip fazla para verip üstüne eve taşıyan tayfa, nerdesiniz lan? ashdfudhsaufha ABI ALLAH ICIN NE KADAR SICIYOR OLABILIRSINIZ EVDE IKI KISI YA LAN GOREN DE HAFTADA IKI PAKET 32li PAPUELA TUVALET KAGIDININ BARKODUNU OKUTMAYA USENIYOSUN SANAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Ne aptal argümanlar ya, en son 12 TL'yi beğenmemeye kadar geldik. Sanırsın hayatında matematik falan görmemiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Kargo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 1 paket malbus bile alinmiyor o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 adam basi 12 ser kagit atin bakalim..begenmeyenler..illa ki bir ise yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Hadi lojistigi gectim, depolama? Eviniz 250m2 sanirim 1 odasinda boyle 10 tane 32li kaat alip depolayabiliyosunuz Bunun sadece tuvalet kagidi icin degil tat konserve icin yapilan hesabi da var, onlar da daha ucuzdur hepsiburadada, ekmek falan da daha ucuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 goldbären said: MrLevie said: mekan da eltes migros galiba. mokokoyu alıp gelsene bigün. bugün yine oradayıs. mokoko said: ayının ini tehlikeli olur müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 6. sayfaya kadar okudum da sunu diyim cikayim, sabo bariz en iyi forumculardan. gidisata bakarak, birazdan 3-5 kisi bir araya gelip duzgun calisan bir fiyat karsilastirma motoru gelistirmeye kalkisirlarsa ekleriz patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Esh said: Hadi lojistigi gectim, depolama? Eviniz 250m2 sanirim 1 odasinda boyle 10 tane 32li kaat alip depolayabiliyosunuz Bunun sadece tuvalet kagidi icin degil tat konserve icin yapilan hesabi da var, onlar da daha ucuzdur hepsiburadada, ekmek falan da daha ucuzdur çamaşır odama 6 tane büyük paket tuvalet kağıdı/havlu sığıyor, üstüne deterjan şu bu da koyabiliyorum. derdin ne? ayrıca millet senin gibi otel zengini diil, her şeyi %40 pahalıya almak mantıklı gelmiyor millete. he üstüne hamal gibi taşımak falan bak onu da geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Iyi forumcu ne ya sdfasd Iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 en iyi forumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 ne yazsa ortalik karisiyor arada guzel fikirler de cikiyor topiclerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Adam donanimhaber fiyat moduluymus megerse abi. 6 tane 32li tuvalet kagidi depolayan adamla tartisilmaz zaten. Emekli albay gibi yanlis park eden arabalarin sileceklerini de kaldiriyo musun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 abi hamallığı hiçbir şekilde justify edemeyeceksiniz. isterse HBde 50 migrosta 40 tl olsun. marketten eve arabayla / yaya halde tuvalet kağıdı taşıyanlar tekrar ediyorum aptalsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Sabonise tuvalet kagidi title i verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Aptalligi 2 ayda 1 kere tasiyacagin tuvalet kagidiyla aciklamak yerine fenerlilik/aziz yildirimcilik egrisiyle aciklaman gerekiyo abi. Ortaya cikan parabol de sike iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Esh said: Adam donanimhaber fiyat moduluymus megerse abi. 6 tane 32li tuvalet kagidi depolayan adamla tartisilmaz zaten. Emekli albay gibi yanlis park eden arabalarin sileceklerini de kaldiriyo musun abi? yok direk kırdım 2 kere annemin sokağına yanlış park edenlerin sileceklerini. 6 tane 32'li depoladığımı kim söyledi? demediğim şeyleri sanki demişim gibi yansıtıyorsunuz ya, harikasınız. sığıyor demek benim sürekli depo yaptığım anlamına mı geliyor. 2 tuvalet kağıdı 2 kağıt havlu alıyorum. 2.ler yarısına geldiğinde bi daha sipariş. 3 ayda 1 falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 goldbären said: abi hamallığı hiçbir şekilde justify edemeyeceksiniz. isterse HBde 50 migrosta 40 tl olsun. marketten eve arabayla / yaya halde tuvalet kağıdı taşıyanlar tekrar ediyorum aptalsınız ayıya hak verin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Bu arada komik bi bilgi macaristanda 32li tuvalet kagidi yok. Ya 8li ya 12li Insan gibi siciyolar burada sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 bi de tuvalet kağıdı en hafif olan şey aslında markette satılan, markete gitme ihtiyacını komple ortadan kaldırana kadar çok kasmayın. fiyat avantajı olan yerden alınır, hamallık falan değil 3 ayda bir marketn en hafif itemını bagajdan asansöre kadar taşımak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Ben mesela sırf rioba marka su alıcam diye Metro'ya gidiyorum, arabaya yığıyorum 10 tane 6x1.5lt şişelerden, 1.5 ay falan gidiyor 90 litre su. Rioba su başka yerde satılsa mesela tüm alışverişimi internete eviririm günlük gıda harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar