sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 hatırlar bazılarınız belki, boş kutu yollamışlardı bana: https://forum.paticik.com/read.php?62,8557778,page=1 o sorunu 3 haftada çözemediler. siteden hediye çeki tanımladılar da bilmemne petshop adlı başka bi satıcıdan aldım, ertesi gün geldi. neyse geçen gün indirim yapmıştı hepsiburada iki büyük tuvalet kağıdı, 2 de büyük kağıt havlu almıştım evdekiler bitiyor diye. bi geldi 3'er tane, fazla paketlemişler. normalde söylerdim böle böle fazla geldi diye ama geçmişte beni aşırı uğraştırdıkları için üstüne konuyorum. yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 http://i.hizliresim.com/66avWl.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 tuvalet kağıdını hepsiburadadan almak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 LKAJfdlk büyük vurgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 yatalak vs ise anlasilabilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Rasmon said: tuvalet kağıdını hepsiburadadan almak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Rasmon said: tuvalet kağıdını hepsiburadadan almak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Rasmon said: tuvalet kağıdını hepsiburadadan almak.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Rasmon said: tuvalet kağıdını hepsiburadadan almak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Off adamlar kesin iflas verir bu kayiptan sonra. 3 fazla tuvalet kagidi. Bu arada sabo baska neler geliyo ordan? Ekmek peynir falanda soyluyomusun. Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 kuzenim yazmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 nerden aldığının önemi var sanki. gidip koca koca 30'luk tuvalet kağıdını mı taşıcam marketten. gelsin kapıma kadar. siz kullanmıyorsanız günümüzde internetten alışveriş hizmetini sizin hıyarlığınız. gözümle görüp seçmem gereken şeyler dışında her şeyi alırım gerek migros sanal market gerek hepsiburadadan. ayrıca ton balığı falan da aldım. diyorum her şey alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Rasmon said: tuvalet kağıdını hepsiburadadan almak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Donanımhaber'e ramak kala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Rasmon said: tuvalet kağıdını hepsiburadadan almak.. şöyle tepki vericektim ama düşününce saçma değil lan. hepsiburada'da tuvalet kağıdı niye satıyolar demek daha doğru sdf. o değil de dün de yemeksepeti'nde sucu gördüm la. bildiğin HAYAT SU. 2 tane de maden suyu + çocuklar için ufak su koymuşlar listeye boş kalmasın diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 bu sabonis mükemmel bi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 internetten neleri alıp neleri almamak gerekiyor peki sayın ahali? komik olacam diye C1 sınıfı tüketici oluyorsunuz bir anda, üstüne bir de survivor kritiği yaparsanız yeni türkiyenin ayrılmaz bir parçası olmaya bir adım daha yaklamış olursunuz @sabo, abi sen de açacak konu mu bulamadın n'aptın yani "fazla tuvalet kağıdı göndermişler" e ne iyi göndermişler de biz ne yapalım gözünü sevdiğimin beybi tanesi ne gerenk var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 sabonis said: siz kullanmıyorsanız günümüzde internetten alışveriş hizmetini sizin hıyarlığınız. gözümle görüp seçmem gereken şeyler dışında her şeyi alırım gerek migros sanal market gerek hepsiburadadan. Adam dibine kadar haklı, hamallığı adet edinenler içerlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 babacum tam bir buzzkill çıktı. ama sayfabaşı tanrıları beni göt ettiğine göre haklı da olabilir .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 4 tane havlu kağdın hamallığı mı olur ya, az erkek olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ağırlığından değil de saçma büyük oldukları için taşıması falan eziyet biraz. ama yine de hepsiburada'dan almam. migros'un sitesinden falan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Her şey ağırlık değil, adam 2'şer tane büyük diyor. Büyüğü şu 20-30-40 tane olan dev paketler olarak düşünürsen torbalara sığmaz, arabanın arkasını kaplarsın. Markete girip sırf onlarla çıkmayacağın da baya muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Sabonis Mehter yersin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar