Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bok ye hepsiburada

sabonis

Öne çıkan mesajlar

hatırlar bazılarınız belki, boş kutu yollamışlardı bana: https://forum.paticik.com/read.php?62,8557778,page=1

o sorunu 3 haftada çözemediler. siteden hediye çeki tanımladılar da bilmemne petshop adlı başka bi satıcıdan aldım, ertesi gün geldi.

neyse geçen gün indirim yapmıştı hepsiburada iki büyük tuvalet kağıdı, 2 de büyük kağıt havlu almıştım evdekiler bitiyor diye. bi geldi 3'er tane, fazla paketlemişler. normalde söylerdim böle böle fazla geldi diye ama geçmişte beni aşırı uğraştırdıkları için üstüne konuyorum. yarasın.
Sosyal ağlarda paylaş

nerden aldığının önemi var sanki. gidip koca koca 30'luk tuvalet kağıdını mı taşıcam marketten. gelsin kapıma kadar. siz kullanmıyorsanız günümüzde internetten alışveriş hizmetini sizin hıyarlığınız.

gözümle görüp seçmem gereken şeyler dışında her şeyi alırım gerek migros sanal market gerek hepsiburadadan. ayrıca ton balığı falan da aldım. diyorum her şey alınır
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

tuvalet kağıdını hepsiburadadan almak..

şöyle tepki vericektim ama düşününce saçma değil lan.
hepsiburada'da tuvalet kağıdı niye satıyolar demek daha doğru sdf.

o değil de dün de yemeksepeti'nde sucu gördüm la. bildiğin HAYAT SU. 2 tane de maden suyu + çocuklar için ufak su koymuşlar listeye boş kalmasın diye sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

internetten neleri alıp neleri almamak gerekiyor peki sayın ahali?

komik olacam diye C1 sınıfı tüketici oluyorsunuz bir anda, üstüne bir de survivor kritiği yaparsanız yeni türkiyenin ayrılmaz bir parçası olmaya bir adım daha yaklamış olursunuz

@sabo, abi sen de açacak konu mu bulamadın n'aptın yani "fazla tuvalet kağıdı göndermişler" e ne iyi göndermişler de biz ne yapalım gözünü sevdiğimin beybi tanesi

ne gerenk var?
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

siz kullanmıyorsanız günümüzde internetten alışveriş hizmetini sizin hıyarlığınız.

gözümle görüp seçmem gereken şeyler dışında her şeyi alırım gerek migros sanal market gerek hepsiburadadan.

Adam dibine kadar haklı, hamallığı adet edinenler içerlemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...