mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 selamlar gençler bu akşam iran'a yolcuğum var ve bir vpn ihtiyacım var oraya gittiğimde kullanmak için. fiyat / performans açısından ne önerirsiniz? ne alıyım hemen hızlıca aciliyetin sebebi saat 5te havalimanına yola çıkacağım o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 spotflux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 airvpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Iran'da banli cogu VPN. Ne desem sakat cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ben openvpn aldım memnunum. çok nadir de olsa bazen yavaşladığı bölgeler oluyor ama genel anlamda tık tık işliyor sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 2-3 senedir privateinternetaccess kullaniyorum memlunum max 7mb/sn download gordum simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 TorGuard'ciyim ben ama Iran'da calisir mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 nordvpn kullaniyorum https://www.bestvpn.com/best-vpn-iran/ https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/best-vpn-for-iran/ gerci iran'da degilim. cin'de vypr ve express kullanmistim. onlar da kotu degil. ama nord'dan memnunum (telefonda. pc'de programin arayuzunu sevmedim hic. ama iyi calisiyor pc'de de. calismasinda sikintim yok. hizli ve temiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 OpenVPN configlerini indirip Viscosity ile kullanabilirsin. Kullandigim en iyi OpenVPN client'i Viscosity benim. Yillardir tum VPN'lerle onu kullandim sadece VPN'lerin applari yerine. Parasina degiyor tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Opera iş görmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 suark mı ney iranda diil miydi lan ona sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ben zenmate aldım refound vermediler çalışmıyor bide 60dolares girdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 zenmate'in bedavası bile çalışıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 cyberghost var bende memnunum baya bi hata mı yapıyorumö humble bunledan aldım yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Yoo 4 senedir mi ne cyberghost kullaniyorum. Memnunum, ilgililer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ilgili ne abi? handjob mi yapiyor? nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 arada bir arayıp bağlantınız nasıl efendim bi sorununuz var mı osbirlerinize zeval de gelmiyordur umarız diye soruyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Aynen Arada site, video linki gonderiyorlar editorden diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 editor bizim editor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 editor'un vpn humblebundle'a geldiydi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Kardesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 abi yalandir o da. kesin kendisidir. kardesi falan degildir bak. inanma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Digital Ocean üzerinden kendi vpn'in gibisi yok bu arada. şak şuk baglaniyor. Git'teki scriptler ile 1dk falan sürüyordu kurması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Bu arada $5 vereceksen en az en iyisi DigitalOcean cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 torguard iyidir. 4 ay geçmiş üyelik biteli hala kullandırıyor ve yeni email attılar şubatta süreniz doldu karttan çekemiyoruz diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar