Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 yav said: Feamer said: bundan yiyin bundan, https://otuzbeslik.s3.amazonaws.com/img/mekan/KagittaKofte5.jpg http://3.bp.blogspot.com/-Zz8Hw_mHr7A/TZxR_Kpbx3I/AAAAAAAAA7s/Unq4uh_1VIs/s1600/DSC07160.JPG karşıyaka bahriyeüçok/girne taraflarında değil mi burası yav? ben manisa da sanayinin orada bir yer vardı orada yemiştim, baya lüks mekandı, yani sanayi yanı köfteciye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Manisa sanayi kofteci ali dir belki. Koftesi cok bisi degil de kokoreci inanilmazdi oranin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Muğla'nın köftesini beğendim ben geçen gittiğimde. Merkezde sordum buranın en iyi yemekçisi neresi diye, köftesi meşhur abi dediler. Dedim 81 ilin köftesi meşhur zaten neyse deneyelim, hiç beklemediğim kadar lezzetli buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 köfte, edirne uzun köprü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 bana kalırsa türk mutfağı aşırı iyi dünyaya göre ama ne insanların ağız tadı var ne de bu servisi yapanlar bir boktan anlıyor..burada bu eleştirenlerin çoğunun da farksız olduğuna eminim orası ayrı bir mesele.yani öyle gote boyle tabak koyuyor restaurant da. hazır başlığı bulmuşum yardırayım türkiyedeki restaurantların durumu hakkında. sevmediğim insan tipleri, resturantlar, çalışanlar, müşteriler filan karışık başlıyorum: -4 kişilik masaya, ortaya kocaman salata gelir, millet çatalı daldırır. kan beynime sıçrıyor şu olay olunca. önüne tabak da koymuyorlar ki alasın?lüks olsun iyi olsun kaç yer de karşılaştım şununla. (bakın bu mekanlar full çekiyor hatta dışarı masa sandalya koyuyorlar) -görece pahalı, ya da ortamı olan bir yer de en kilit noktaya oturup, yemeği,servisi tınlamayan kitle. (ayy canım ipince çıtır çıtır pizza yapıyorlar avakadolu hem de) alın charles xavieri gidin böyle bir mekana, dondurun zamanı, hepsinin yemeğini soslu tavuk dönerle değiştirin. en yaz yarısı farketmez. (soslu döner sevenler alınmasın sdfsdg) -tek yemek yemeğe gelenlere garip bakan kitle.Bu tipler için mekan buluşma yeridir. yemeği güzel evde yapmayım gidim yiyim olayı olmaz bunlarda. birini söndürmeden diğerini yaktığı sigarsıyla 3 saat kalkmaz zaten, içeriyi duman altı eder dışarıdan yetmezmiş gibi gelenler de yer bulamaz. gavat -ara ara tadı değişen, bazen iyi olan restaurantlar. şef aşçı ya da beğenilen ürünlerini yapan çalışanını "değiştirme" amk, değiştiriyorsan da gelenin daha iyi olduğundan ya da diğerini yakın şekilde taklit ettiğinden emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Emre333 4 madde yazmış. Dördü de birbirinden saçma. Sanane hacı elalemin keyfinden? Ayrıca adamların tek başına yemek yiyenler hakkında ne düşündüklerini ne biliyorsun? Düşünce mi okuyabiliyorsun? Tipsiz tipine bakmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 masa +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Özellikle 3.madde 90lardan kalma sanırım. Kapalı alanda sigara falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Yok o yasak baya deliniyor sürekli, içeride direkt kapalı alanda içiren de çok yer var ama fine dining konuşulurken bunu yapan yerlerin anılması yanlış. Düzgün restoranların hiç birinde kapalı alanda sigara içilmiyor. Çok nadiren ayrı bir bölme yapıyorlar branda ile kapatılmış, orada izin veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 fine dining, füzyon falan kovalıyorsun sonra yemek üstüne içiyorsun, tam bir oksimoron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 diğer taraftan geleneksel mutfağımız güzel ama tandırı elle yanına soğan kırarak yediğin zaman, özlenmiş salatanın suyuna ekmek bandığın zaman, kebabın yağları cızırdadığı, hamur kıvamında çiğköfteyi sıktığın zaman güzel vs. yoksa testi kebabını çatal bıçak ile yemeye, salatayı dörde bölmeye gayret edince yemeğin bereketi kaçıyor, zaten konsepte ters ama bu yemek yemek, dışarıda her zaman herkesle yapabileceğin bir şey değil evde de her zaman denk gelmesi zor ama neyse gerçi medyadan gördüğüm kadarı ile bu geleneksel tatları daha prezantabl mekanlarda kovalayan şeflerde varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 hiç sallamam valla, kelle önüme gelsin 4 elle sarılırım, löp löp atarım ağzıma. kibar takılan yerlerde zaten ona göre yemek satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 olay kibar yemek değil, 4 tane daha ayrı tabak dağıtılmasını buna bağlıyorsanız zaten sallayın. masa he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 herkesin ortadan yeme olayini ben de sevmiyorum. ki genelde isterim ayri tabak, oraya koyarim, kalanlar koylu koylu ortadan catalalarini saplarken, elit bir beyfendi olarak kendi tabagimdaki rizkimi yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Sen buna beyefendilik mi diyorsun??????? Ben çorbayı çatalla içiyorum tatlım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Şeqer oğlan.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Emre333 said: olay kibar yemek değil, 4 tane daha ayrı tabak dağıtılmasını buna bağlıyorsanız zaten sallayın. masa he he sen niye istemiyorsun, isteyince servis açıyorlar çok hanzo değillerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Ben masada tanımadığım biri yoksa ayrı tabak gelse bile salatayı ortadan yerim. Ben de öyle seviyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar