Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 cikmis sonbahar dlcsi, 1 dlc daha kaldi bundan sonra tvajtgfatr gibi bir ismi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 hmm bu oyun bayağı güzelde keşke biraz daha güzel bir campaign olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 bu oyunun başlığı baya bozuk ya. değişik çıktı mesajlar yarım yarım böyle. son sayfası bile bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 super oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Frostpunk guzel oyunda 11bit This War of Mine dan sonra dlc isinin suyunu cikaran firmalar kervanina katildi. This war of mine in 5 dlc si var, frostpunk in 3 etti. Gene minimum 5 dlc ye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 (düzenlendi) yeni dlc var mi ki? bunlar hep gecen sene duyrulanlar sanirim, bu on the edge sonuncu olmasi gerek. season pass vardiysa hepsi geliyor zaten. Temmuz 30, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 22 saat önce, Gallant dedi ki: Frostpunk guzel oyunda 11bit This War of Mine dan sonra dlc isinin suyunu cikaran firmalar kervanina katildi. This war of mine in 5 dlc si var, frostpunk in 3 etti. Gene minimum 5 dlc ye gider. Her DLC tamamen farklı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 henuz yeni geleni oynamadım ama o bahar dlcsi bayağı farklı sanırım (the last autumn). Rift mift dlc si pek güzel değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Rift li dlc ye bakmistim, cok farkli gelmemisti. Ondan sonra bakmayi kestim zaten, biraz daha cikarsinlar topluca alirim dedim. Farkliysa bir ara tekrardan bakarim indirim geldiginde, nasilsa wishlistte duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 2 gune yeni duyuru gelecek bunlardan, eger yeni baska oyun degilse %99.99 Frostpunk gibi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 multiplayer eklense ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 yapımcı şirketten asıl this war of mine 2 bekliyorum ben ya. frostpunkdan daha keyifli oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 this war of mine da frostpunk ta çok lineer gidiyor hemen baydı. Seçenekler farklı bir gameplay sunmuyor. Başarmak için gerekli build order i kesfediyorsun ve bitiyor. They are billions bunlar arasında en başarılısı bence. Randomizasyon çok iyi oyunda her map te strateji degişebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 This War of Mine in icerigi tukendi. Nekro nun da dedigi gibi cok lineer, story icin oynuyorsun zaten, bilmem kac tane dlc cikardilar onun icinde. Yine moral choice olan baska bir oyun olabilir yada frostpunk dlc olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 ilk oyundan 30 sene sonra geciyor demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 beğendim. son sahneden komün içi mevzular gelecek yada biraz daha sert insani kararlar alacağız gibi geliyor. doğanın bize neden düşman olmasından da örümcek hislerim tinglededi (sıfat:xunn ingilizcesinde titredi) soğuk, açlık, komün dışında farklı birkaç mekanik daha gelse keşke. vurdukça silah aldığın, kolye taktıkça kazandığın bonuslu, marvelsi oyunların arasında vaha valla. steam’in choice matter taginde dolaşıp bişe bulamayıp factorio oynamaktan sıkıldım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 2. oyunun ilk screenshotlari gelmis: https://store.steampowered.com/news/app/1601580/view/3729600409843995008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 olcek katlanmis, factionlar?, districtler gelmis ama proc gen gelmemis. halbuki buz havuzu oyun lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 hızlıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar