vivavale Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Smells like the DH topics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 nienna said: birşah diye mağdur bi kadına yardım kampanyası başlığı diye açtım. mağdur kurban ya da her neyse o şekilde hayal ettim sdab. Bende başta kim bu kadın diye düşünerek girmiştim başlığa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 GERGE'nin hipsterlığı her zamanki gibi şahane de, Pınar'a ucube dedikten sonra, önerdiği ayranın da Pınar'ın üretimi çıkması falso olmuş biraz. Ayranda hipsterlık yapacaksanız, yayıktan aşağısı kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 bodrum'da rastgelmedim ama görürsem deneyeyim, sağol gerge. ahah son mesajı görmedim ama yine de denerim, gerge'ye güvenirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 zeytinli rock festivalinde kamp alanına çok yakın, sokak arasında evinin bahçesinde köfte ekmek yapıp satan amcada gördüğüm yerel bi ayran vardı asıl, hafif mayhoş bir tat, tuz tam kıvamında hmpfsss festival süresince günde ortalama 3-5 içmiştim sanırım. kimbilir neydi markası. hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Fabrikasi oyle cikti da Pinar yine ayran kulturunden uretiliyor. Ayni fabrikada farkli uretiyorlar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Ayrana bişey görmedim ama, aman diyim :) Birşah Yoğurdun İçinden Kırık Cam Parçası Çıktı! Birşah Meyveli Yoğurtta Saç Çıktı! Birşah Orman Meyveli Yoğurttan Kıllar Çıktı. Birşah Aldığım Yoğuttan Kıl Çıktı! Birşah Süt Kolonya Tadında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Acıdan zevkmi alıyorsun,bu kadar şey çıkmasına rağmen devam etmişsin sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 balikesirli varsa aramizda bilir, meshur hisar ayrani var, benim ictigim en iyi ayran o. yazin plajda favori icecigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 dur abi market ayrani tartisiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 yav said: Ben her seyin en ucuzunu yiyip iciyorum daha bisi olmadi. Yalniz gecenlerde tekelin cumartesi alacagina bunu al demesiyle cilekes diye bi sarap almistim. Aman diyim cumartesi'den sasmayin hahah Şu çok talihsiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 diger secenek cilekes osman falansa diyorum cmtden sasmayin niye eksik anlasildi ki. Bildigin ay sonu sarabi, agiz sikmiyor icerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Abi bırakın ayranı mayranı. Şalgam varken ne ayranı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 şalgam ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 hattok said: Abi bırakın ayranı mayranı. Şalgam varken ne ayranı ya. Ikisi de muthis ama yerleri var, tavuk doner+salgam?? Cig koftede karar veremiyorum ama, Cig kofte+ ayran Cig kofte + salgam Enfes Ayrica denemediyseniz künefe+ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 hattok said: Abi bırakın ayranı mayranı. Şalgam varken ne ayranı ya. ayran bu, harbi ayran, hakiki ayran, has ayran, susurluk ayranı http://ot-foodspotting-production.s3.amazonaws.com/reviews/4049271/thumb_600.jpg?1379439017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 supangle + şalgam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 yukarıdaki ayran da kofti biraz ben söyliym gerçek has öz ve öz ayran köyde kasabada yayık olur eski seferihisar yolunda vardı bi amca. hmmmmppffffs yol yaptılar içemedik bi daha güzelim ayranı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 kullandıkları yoğurt'ta da benzer kültür vardır pek değişen bir şey olmaz denk gelirse yayık ayranı diye satılanlar var tat olarak daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 O kadar da zor değil yapması o kadar yol gitmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 yav said: yukarıdaki ayran da kofti biraz ben söyliym gerçek has öz ve öz ayran köyde kasabada yayık olur eski seferihisar yolunda vardı bi amca. hmmmmppffffs yol yaptılar içemedik bi daha güzelim ayranı :(yayık ayranı zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Deathblade said: yav said: Ben her seyin en ucuzunu yiyip iciyorum daha bisi olmadi. Yalniz gecenlerde tekelin cumartesi alacagina bunu al demesiyle cilekes diye bi sarap almistim. Aman diyim cumartesi'den sasmayin hahah Şu çok talihsiz olmuş. fiyatın süper düşük olduğu kulvarda en iyi performansa sahip şarap ya. ben sevmem şarap ama etrafımdaki herkes cumartesi alırdı öğrenciyken. bi de dimitrakopulo vardı hala var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Pordakal said: hattok said: Abi bırakın ayranı mayranı. Şalgam varken ne ayranı ya. ayran bu, harbi ayran, hakiki ayran, has ayran, susurluk ayranı http://ot-foodspotting-production.s3.amazonaws.com/reviews/4049271/thumb_600.jpg?1379439017 Bunlarda bozdu ya. Susurluktakiler Yine guzel de eskiden cok daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 sanssizsansli said: şalgam ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 şalgam içince paçalardan akıyor benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar