toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 store sayfasindaki screenshot'lar hala ne kadar guzel gorunuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ciddi sanıp aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 batman oyunlarını bi bundle yapmamış adi herifler. Hepsini almak istemiyorum hangisini tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 asylum, city, origins hikayeleri farkli ama gameplay'i tamamen ayni olan 3 clone oyun. arkham knight degisikmis, ben oynamadim ama oynayan arkadaslar en iyi oyun o diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 oynanış olarak hepsi aynı sayılır. birincisi arkham asylum open world değil, diğer hepsinde oynanış aynı bir tek sonuncu arkham nayt'da batmobilin var şehirde onla dolaşıyorsun ve onun da baya bi gameplayde yeri var fark o. bana kalırsa hepsi sırayla oynanır arkham asylumdan başlanıp. hepsi ayrı güzel. en güzelini sorarlarsa sonuncu derim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: batman oyunlarını bi bundle yapmamış adi herifler. Hepsini almak istemiyorum hangisini tavsiye edersiniz? nerde bundle la göremedim. 2 oyun var bende, belki 3-4 iyice ucuza gelir bundle alınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: batman oyunlarını bi bundle yapmamış adi herifler. Hepsini almak istemiyorum hangisini tavsiye edersiniz? collectible olayı olsun, küçük bulmacalar, fightlar falan güzel hikaye anlatımı, karakter tasarımı, atmosfer, çıktığı yıla göre çok çok iyi grafikleri falan asylumdan başlayıp oynamaya değer. bir an bile sıkılmazsın, oyun kendini tekrar ediyormuş hissine kapılmıyorsun, ben assassins creed serisinde bunu çok yaşayıp bırakmıştım yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Teşekkürler beyler, ilk ikisini alayım o zaman şimdilik, bi sonraki sale da diğerlerini yabıştrırım. sabonis said: DRaGoN_SLaYeR said: batman oyunlarını bi bundle yapmamış adi herifler. Hepsini almak istemiyorum hangisini tavsiye edersiniz? nerde bundle la göremedim. 2 oyun var bende, belki 3-4 iyice ucuza gelir bundle alınca. bundle yok diyorum abi şikayetim o fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 arkham knight pc portu ilk cikdiginda baya baya sikkoydu, ben ps4'de bitirdim. gayet iyi oyundur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: sabonis said: DRaGoN_SLaYeR said: batman oyunlarını bi bundle yapmamış adi herifler. Hepsini almak istemiyorum hangisini tavsiye edersiniz? nerde bundle la göremedim. 2 oyun var bende, belki 3-4 iyice ucuza gelir bundle alınca. bundle yok diyorum abi şikayetim o fdsfs asdfdsaf götümle okumuşum pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 hala inatla hiçbişi almadım 15 tane falan alasım gelen oyun olmasına rağmen. arada wishlist'i de 1050'den 830'a düşürdüm. 500'e falan düşürsem güzel olacak onu da sadfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Şu oyun dikkatimi çekti http://store.steampowered.com/app/307110/We_Need_To_Go_Deeper/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Early accessmis, follow'a koyuyorum ben release olursa aliyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Bu sale çok bișe almadım. Mordor goty, dragon commander ve hard west. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 hadi geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 5 dakika kala darkest dungeon ve heroes 3 hd edition aldım. table top simulator'ıda alıyodum ama ben checkout'a gelene kadar indirimler bitti :D bi dahakine artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Acik ara steamin en kotu sale i idi. Gittikce de kotulescek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ben 10-15 sn kala shadow of mordor aldim ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 senko said: Acik ara steamin en kotu sale i idi. Gittikce de kotulescek gibi duruyor. 3-4 sene önce çoook kişi böyle düşünüyordu ama sonra anladık ki zaten tonlarca oyun alıp oynamıyoruz. sonra bakıyoruz %80 görmemiş oyunlara "meh bu para verilmez" diyoruz ve almıyoruz, sonra kötü sale diye steam'i suçluyoruz. her oyun her sale'da 1 üst seviyede indirim alacak diye bi kaide yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 bu arada ben de son dakikada 70 tl'lik alışveriş yaptım, baktım oynamıyorum refundlarım 14. günde ahsdfuahs. Shadowrun Returns 2,40 TL Life Goes On 6,30 TL Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut 4,80 TL J.U.L.I.A.: Among the Stars 7,75 TL Cloudbuilt 7,75 TL The Witness + Braid Braid 4,80 TL The Witness 23,60 TL SteamWorld Heist 8,16 TL Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition 7,75 TL HER STORY 3,63 TL @seru witness iyi çıkmazsa iki elim yakanda olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 O kadar hevesliydim ala ala ancak Squad Xcom ve Dlcleri birde pubg aldım Pubgde indirim de yok zaten onu saymasak da olur. Gerçekten worst steam sale ever ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 dark souls 3 almadınız mı yahu? day1'da mı almıştınız naptınız. ds3'ü ve dlc'lerini 100 liraya kapatışımı her hatırladığımda kafamda kalpler çıkıyor. sonra boss gelip kırıyor kalpleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 senko said: Acik ara steamin en kotu sale i idi. Gittikce de kotulescek gibi duruyor. ya da biz büyüdük ve kirlendi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 dead cells aldım bugün, çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 shiiiiit hotline miami 2 alacaktım unuttum peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar