bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 en iyi battle royale deneyimini sunuyor şu an. grafikleri falan çöp tabii ki normal oyunlara kıyasladığında fakat sunduğu deneyimi düşündüğünde grafiklerin bir anlamı yok zaten. herkes lowun lowunda oynuyor 5 fps daha fazla almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 yeni patch gelecek desync için ondan sonra yapıştırın eğer battle royale istiyorsanız. desync is real şu an ki halinde. bayram 2 defa girdim ne var ne yok diye. kapıya falan takıldım 2 kere desyncten dolayı. shooter aspectininde içine sıçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 rome II ve tw warhammer'in bütün dlclerini alıcam bende sanırım. aldıktan sonra da medieval oynamaya devam edicem yine heralde. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 warhammerın bütün dlclerini alma bence, çok aptal şeyler var. hangileri iyi dersen steam yorumlarını inceleyebilirsin. review notu aşağı yukarı fikir veriyor. sırf para için basılmış saçma sapan dlcler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 wood elf ve beastman kesin alırım diğerlerine de dediğin gibi bakarım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 olm pubg'ye nasıl grafikler meh falan diyorsunuz lan benim aklım hafsalam hiçbir şeyim almıyor. AAA oyunlar gibi değil pek tabii. Doom, Titanfall 2 gibi grafikler yok pek tabi ki. ama kesinlikle meh denecek bi grafik de değil, animasyonlar da son derece başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 herkes very low+lowest da oynadığı için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ben ultrada oynuyorum ama texturelar çöp gibi oyunda. normal öyle olması da. değişmez yani. o view distance, tek map, load etmiyor olman bla bla. görsel olarak tatmin edici hiçbir şey yok oyunda neredeyse. ilk map baya bildiği alpha haritası şeklinde. hiçbir detaya özen gösterilmemiş. ne renk paleti var, ne karakter var, ne doğru düzgün bir art style var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 http://i.imgur.com/inc78p0.png http://i.imgur.com/XZ8w9pv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Nier i alsam mı diye düşünüp duruyorum :p indirimle bile kazık ama hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Steam korsan işini kırdı baya. Sosyalleşerek oyun oynama imkani sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 kartlardan gelen para ilede Beyond Good and Evil State of Decay: Year One Survival Edition aldim ve bitirdim bu sale sezonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 noddle said: Steam korsan işini kırdı baya. Sosyalleşerek oyun oynama imkani sunuyor. Kırmasına kırdı da, benim gibi bi çok para vermek istemeyen adamı da sektörü 4-5 sene geriden takip etmeye mahkum etti. İşte tomb raider, dishonored yeni oynuyorum sen düşün agsgdgs İlaçlı skyrim oynamıştım biraz, indirim görürse 20 lira altında alıp bitircem mesela. Bekliyorum. http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/007/617/jew_basic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 abi skyrim 20 altına düşeli baya oluyor ya tüm dlcleriyle beraber almıştım ben 10 liraya mı ne sen daha bekle HOHOHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 abi skyrim'i en son bimde falan sakız alana veriyorlardı asdhausdsa sen onu wishliste ekle steamde, kesin kaçırmışsın indirimlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 imamizer said: noddle said: Steam korsan işini kırdı baya. Sosyalleşerek oyun oynama imkani sunuyor. Kırmasına kırdı da, benim gibi bi çok para vermek istemeyen adamı da sektörü 4-5 sene geriden takip etmeye mahkum etti. İşte tomb raider, dishonored yeni oynuyorum sen düşün agsgdgs İlaçlı skyrim oynamıştım biraz, indirim görürse 20 lira altında alıp bitircem mesela. Bekliyorum. bunlar baya senin ayıbın. tomb raider 2013'te çıktı, 2014'ten beri sürekli 7-8 lira civarlarına iniyor, heralde bi 20 kere falan inmiştir. keza dishonored ve skyrim aynı şekilde. senin fiyat alarmı kurman lazım oyunlara veya wishliste atman lazım ki indirime girince steam otomatik mail atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 darkest dungeon alam mı ya bu aralar bir oyuna sarasım var single player. Sardırır mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 cinnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 valla şimdi threadini okudum da evet gelemem sanırım dark souls 3 e sırf o yüzden başlamadım strese girmeyeyim diye, bunu da pas geçeyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Her türlü oynanır darkest dungeon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ben sevdim de 3 kere basladim da oyunda custom party ile ilerleyemiyorsun. (illa stunlock / debuff vs.'ci lazim gibi dusun, daha spoil etmiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Her türlü parti ile ilerleniyor abi. Min max keyfi yaparsın ama gereksinim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 abi zaten sen adamların hedef kitlesinde değilsin muhtemelen, üşenmeyip ilaçlasanda olur. fakir ülke vatandaşı olmak çok acı, ama düşününce hintli paki 2b insan naabsın. imamizer said: noddle said: Steam korsan işini kırdı baya. Sosyalleşerek oyun oynama imkani sunuyor. Kırmasına kırdı da, benim gibi bi çok para vermek istemeyen adamı da sektörü 4-5 sene geriden takip etmeye mahkum etti. İşte tomb raider, dishonored yeni oynuyorum sen düşün agsgdgs İlaçlı skyrim oynamıştım biraz, indirim görürse 20 lira altında alıp bitircem mesela. Bekliyorum. http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/007/617/jew_basic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 bu kartlar ne işe yarıyor? tamam satılıga cıkarıorm ama niye alıyor insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 neden pul koelsiyonu yapıyosa o sebeble e-peen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar