Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2017 (22 Haziran - 5 Temmuz)

Darksun

Öne çıkan mesajlar

ben ultrada oynuyorum ama texturelar çöp gibi oyunda. normal öyle olması da. değişmez yani. o view distance, tek map, load etmiyor olman bla bla.

görsel olarak tatmin edici hiçbir şey yok oyunda neredeyse. ilk map baya bildiği alpha haritası şeklinde. hiçbir detaya özen gösterilmemiş. ne renk paleti var, ne karakter var, ne doğru düzgün bir art style var falan.
Sosyal ağlarda paylaş

noddle said:

Steam korsan işini kırdı baya.
Sosyalleşerek oyun oynama imkani sunuyor.

Kırmasına kırdı da, benim gibi bi çok para vermek istemeyen adamı da sektörü 4-5 sene geriden takip etmeye mahkum etti. İşte tomb raider, dishonored yeni oynuyorum sen düşün agsgdgs

İlaçlı skyrim oynamıştım biraz, indirim görürse 20 lira altında alıp bitircem mesela. Bekliyorum.

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/007/617/jew_basic.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

noddle said:

Kırmasına kırdı da, benim gibi bi çok para vermek istemeyen adamı da sektörü 4-5 sene geriden takip etmeye mahkum etti. İşte tomb raider, dishonored yeni oynuyorum sen düşün agsgdgs

İlaçlı skyrim oynamıştım biraz, indirim görürse 20 lira altında alıp bitircem mesela. Bekliyorum.

bunlar baya senin ayıbın. tomb raider 2013'te çıktı, 2014'ten beri sürekli 7-8 lira civarlarına iniyor, heralde bi 20 kere falan inmiştir. keza dishonored ve skyrim aynı şekilde.
senin fiyat alarmı kurman lazım oyunlara veya wishliste atman lazım ki indirime girince steam otomatik mail atsın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten sen adamların hedef kitlesinde değilsin muhtemelen, üşenmeyip ilaçlasanda olur.
fakir ülke vatandaşı olmak çok acı, ama düşününce hintli paki 2b insan naabsın.
imamizer said:

noddle said:

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/007/617/jew_basic.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...