Romario Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Selam paticik ahalisi, Telefonum arızalandı ve artık garantisi olmadığı için tamir edilmesi neredeyse yenisi fiyatına denk gelecek. O yüzden ben de yeni telefon alayım dedim. Uzun süredir iPhone kullanıcısıyım; ama bu sefer Android bir telefon denemek istiyorum. Birkaç telefon kestirdim gözüme; ama daha ayrıntılı bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok sevinirim. Huawei Mate 9: Fotoğraf çekimi çok iyi diyorlar, işlem gücü vs. de çok iyiymiş. Leica lensler bir fark yaratıyor mu bilmem. Samsung S8 Plus: Sağlam ve tasarımı çok iyi görünüyor, kalan kısımlarda diğerlerine ekstra bir üstünlüğü var mı bilemiyorum. HTC U11:Bunun hakkında çok fikrim olmamakla birlikte, fiyat performans açısından diğerleriyle yarışır gibi duruyor. Hangisini almalı, ne yapmalı? Hepsinin kendince güzel yanları var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 HTC U11, dxomark üzerinde en sağlam kameraya sahip, sağlam duruyor. telefonun arkasında oluşan parmak izinden sıkıntı duymuyorsan güzel bir seçenek. samsung s8+, dış görünüşü muazzam gerçekten, ama yazılımı gerçekten kötü bir android tecrübesi sunuyor bana sorarsan hala. ön kamera da çok sağlam sayılmaz. amerikadan getirtme/alma şansın varsa Google Pixel XL. Her ne kadar geçen senenin flagshipi olarak dursa da, muazzam bir kamerası (ön/arka) var, en temiz android sonuçta. 1 aydır kullanıyorum, iyi ki samsung almamışım dedirtti çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 kamera açısından u11 en iyisi şu an. tasarım açısından s8 en iyisi şu an. huawei p10 alacaksan, 2. monochrome kamera avantajı var kamera açısından ama p9'un üzerine pek bişi koyamadılar. mate 9u geç zaten. diğerlerine kıyasla baya geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 MrLevie said: HTC U11, dxomark üzerinde en sağlam kameraya sahip, sağlam duruyor. telefonun arkasında oluşan parmak izinden sıkıntı duymuyorsan güzel bir seçenek. samsung s8+, dış görünüşü muazzam gerçekten, ama yazılımı gerçekten kötü bir android tecrübesi sunuyor bana sorarsan hala. ön kamera da çok sağlam sayılmaz. amerikadan getirtme/alma şansın varsa Google Pixel XL. Her ne kadar geçen senenin flagshipi olarak dursa da, muazzam bir kamerası (ön/arka) var, en temiz android sonuçta. 1 aydır kullanıyorum, iyi ki samsung almamışım dedirtti çok rahat. Huawei için ne düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 dxomark kesinlikle referans almayın gençler. Xperia xz orada 87 puan almış top kategoride. Gel gelelim işler öyle değil donanım sağlam ama ağır yetersiz bir software'a sahip sony. Fotodan anlıyorsanız güzel şeyler elde edebilirsiniz uğraşlarla ama otomatik aç/çek'çi iseniz üzüyor az biraz ışığı düşük ortamlarda. Lg g4 ortalama ışıkta otomatik modda daha iyi çekiyor xz den. Manual kasarım diyorsan çok çok daha iyi fotolar çıkıyor (detay, renk, hassasiyet vs) çünkü üzerindeki donanım çok daha iyi. Kısaca kamera için seçim yapılıyorsa profesyonellerden değil de telefonu kullanmış standart tiplerin yorumlarına bakmak daha karlı çıkartır sonunda sizi. PS : Şu yorumdan bok gibi bir kamerası var xz'nin gibi bir algı oluşmasın fakat standart kullanıcı/manual kasmayan adam için öğlen saati/açık hava/yeterli ışık vs hariç baya üzücü bir performansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Iphone sonrası S8e geçti kuzenim ve iyi hoş ama kesmedi yazılımı sanki sıkıntılı falan gibi bişiler dedi. Update falan gelirse daha tatmin edici olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 hiç maceraya girme iphone devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Foto manyagi degilsen mate8 al gec. 4ram/64gb modelini 1800 civarina almistim. Biraderin aldigi 3ram/32gb modeli de 1600 civari ki o da gayet performansli. Ois, 4000mah, 6", dualsim(veya sd) ile aldigimdan beri 7saat ekran suresi ile gayet memnunum. Tek negatif yonu, model tr'ye resmi olarak gelmedigi icin bazi middleeast surumler ota guncelleme almiyor veya gec alıyor. Çözümü dh'de var, wifi proxy ayari & firmware finder apk zimbirtisi ile guncellemeleri kendin cihaza bulduruyorsun. Kur, vergiler derken malum markalarin amiralgemisi dedikleri modeller nerdeyse pc fiyatina geldi artik, tam manyaklik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Absolut said: Iphone sonrası S8e geçti kuzenim ve iyi hoş ama kesmedi yazılımı sanki sıkıntılı falan gibi bişiler dedi. Update falan gelirse daha tatmin edici olur heralde. sıkıntılı bir şey yok yazılımında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Uzuuuun bi iPhone döneminden sonra note5 aldım. Ohhh be dedim 4 aydır kullanıyorum. Ankaranın dikmeni Bi daha iosa geçmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 One Plus 3T kullaniyorum cok basarili. One plus 5 yakinda cikacak bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 IOS sonrası sıkıntılı gelmiş işte. bingildak said: Absolut said: Iphone sonrası S8e geçti kuzenim ve iyi hoş ama kesmedi yazılımı sanki sıkıntılı falan gibi bişiler dedi. Update falan gelirse daha tatmin edici olur heralde. sıkıntılı bir şey yok yazılımında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 kafadan s8 al gec. su anda baska telefon alinmaz. ios/android falan demiyorum bak, dikkat et. baska telefon alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Absolut said: IOS sonrası sıkıntılı gelmiş işte. bingildak said: Absolut said: Iphone sonrası S8e geçti kuzenim ve iyi hoş ama kesmedi yazılımı sanki sıkıntılı falan gibi bişiler dedi. Update falan gelirse daha tatmin edici olur heralde. sıkıntılı bir şey yok yazılımında alışamamıştır normal. android ux ile ios ux baya farklı demek istediğim yazılımda bir sıkıntı olmadığıydı. sıkıntılı deyince yavaşlık, hata, bok püsür geliyor - onlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 tum appleri doksun ekrana. al sana ios. sayfa sayfa app ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 paticik olarak "samsung alma" dediğimiz zamanlardan kalma bi önyargı bulunmakla beraber, yazılım arayüzü hala hiç hoş değil- sıkıntılı mı bilmiyorum- ama görsel açıdan hoş değil. bunun dışında ilk defa bazı önyargılarımı, telefonun ön yüzündeki kocaman samsung yazısını kaldırarak yıkmaya başladılar :)-D ama dasa haklı, şu an piyasada alınacak en iyi telefon samsung gibi duruyor. kişisel olarak telefon kamera olayına yaklaşımım şu şekilde: Kamera olayında iphone plus'ın tele lens'i mobil fotoğrafçılıktaki en büyük gelişme. 24mm ilk lens- normal insan gözü 48mm tele lens ise, insan gözünün görebildiği detay. örneğin, çamlıca tepesine çıkıp manzaraya bakarken, 24mm ile çekim yapıyorsun sıkıntısız(her telefonda olduğu gibi), ama boğaz köprüsünü çekeyim dediğin noktada gözünle ne kadar detaylı olarak köprüyü görsen'de fotoğraf çektiğin an, telefonda o köprü minicik kalıyor, dijital zoom yapıyorsun, cropluyorsun, foto çöp oluyor. http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/256411-image/uu.jpg mobil fotoğrafçılık çok önemli ise senin için, bu özellik de çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 dasaaa said: tum appleri doksun ekrana. al sana ios. sayfa sayfa app ara Sayfa sayfa niye arıyorsun ki search varken? aaaa yoksa search'den haberin yokmu. Tek hamlede mobile datayı kapatma özelliğinden sonra son yıllarda IOS'a gelen en büyük yenilik : build-in search sfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 asdfsdfasdfsd abi 5sene sonra widgetleri, 10sene sonra back tusunu da koyarlar. bariz buyuk yenilik diye sunulur. alsin samsung'u kafasi rahat etsin. yarinin iphone hizmetli, bugunden.. simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 One Plus 5 Launch Event https://www.youtube.com/watch?v=nT5egj-fVyg&gclid=CjwKEAjwj6PKBRCAy9-07PeTtGgSJAC1P9xGTS8S0-1Q3s9CcTmvcirlEJ3CoOIzSGA3gdExS1s1xhoCOVLw_wcB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 back tusu olsa iphone alirdim ama su tusun olmamasi resmen cile. simplicity diye yedirmeleri apayri efsane gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 HTC U11'de neden kulaklık girişi yok abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Telden video atmasi zor nette baya video var "all time ios user switching to android" seklinde, elemanlar ilk 10 gun deneyimlerini, ilk 1 ay deneyimlerini aktariyo, onlarida es gecme derim. Madem derinlemesine bi arastirmaya girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 geri tuşu olsa iphoneumu kırarım heralde. Böyle gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 (facepalm) geri tuşu var zaten kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 hemen kırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar