Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DoT/HoT (Damage/Heal Over Time) - Türkçe Terim Arayışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ama DoT bölüm bölüm tickliyor.

Zamanlı dediğinde mesela WoW'da warlock spelli var Doom. Belli bir süre sonra patlıyor. Sanki öyle gibi anlaşılıyor. Tam açıklayıcı olmalı.

Sıfırdan bebe geldi oynayacak. Periyot bile bilmiyor. Anlaması lazım.
Mesaj tarihi:
oyunu dot/hot diye oynayamayan güruhlar zaten oynayamasın bence. yeter artık bütün dünya öğreniyor cahil türkler öğrenemiyor şu ingilizceyi. oyun oynayacak kadar teknolojiye dünyaya ulaşabiliyorsan iki kur merdivenaltı kursa da git bir zahmet.

faşizanlıksa faşizanlık. oyun oynayana kadar ingilizce öğren.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

oyunu dot/hot diye oynayamayan güruhlar zaten oynayamasın bence. yeter artık bütün dünya öğreniyor cahil türkler öğrenemiyor şu ingilizceyi. oyun oynayacak kadar teknolojiye dünyaya ulaşabiliyorsan iki kur merdivenaltı kursa da git bir zahmet.

faşizanlıksa faşizanlık. oyun oynayana kadar ingilizce öğren.

Katılıyorum ama abi bu oyunu türkler yapmış ve manyak iyi bir oyun.

Hangisini koysunlar?
Mesaj tarihi:
O dediğin şeyleri benden çok biliyorsun. Farazi söylüyorum zaten buna neden direnç gösterdiğini anlamadım.

Gerçekten bir iddia var ve bundan ibaret.

Zula Para diyorsun bir de. Ne zulası ya aodfhkjğfphfad
Mesaj tarihi:
zamana yayılmış daha doğru periyodik daha bir düzenli, hiç bitmeyecekmiş gibi anlam çıkartıyor.

kaldı ki gavur bile kısaltma kullanmış, ZYZ ZYŞ de geç. bir de şifa ne mk. kaç yaşındasınız siz.

bidakka senin yaşın kaç?
yaşını söyle bana!
Mesaj tarihi:
goldbären said:

zamana yayılmış daha doğru periyodik daha bir düzenli, hiç bitmeyecekmiş gibi anlam çıkartıyor.

kaldı ki gavur bile kısaltma kullanmış, ZYZ ZYŞ de geç. bir de şifa ne mk. kaç yaşındasınız siz.

bidakka senin yaşın kaç?
yaşını söyle bana!

düzenli abi zaten hot/dot dediğin, düzeni değişir ama yine düzenlidir yani.

kelime anlamı olarak "bitmeyecek" niteliği yok aslında, kronik çağrışımı yapmıştır belki sende.
  • Yeni Oluştur...