Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 zamanlı hasar zamanlı iyileştirme Ben olsam böyle çevirirdim. Gayet amacına uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Ama DoT bölüm bölüm tickliyor. Zamanlı dediğinde mesela WoW'da warlock spelli var Doom. Belli bir süre sonra patlıyor. Sanki öyle gibi anlaşılıyor. Tam açıklayıcı olmalı. Sıfırdan bebe geldi oynayacak. Periyot bile bilmiyor. Anlaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 zamana yayılan hasar olsun daha guzel. senin iki seçenek de tam anlatmıyor olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 olm ingilizcesini öğrensin ufku genişlesin çocuğun da işte, neden kavga ettiniz üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 İşte oyunlara dalacak oradan ingilizceye akacak. Direklot ver bi oy kurtar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 periyodik işte abi neyini kurcalıyorsunuz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Abi senin seçenek ankette yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Romantik secenek ekleyin abi, dot yiyen aglasin "Zaman sadece birazcik zaman Son buldugu yerde sevgiler bir tek an" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 oyunu dot/hot diye oynayamayan güruhlar zaten oynayamasın bence. yeter artık bütün dünya öğreniyor cahil türkler öğrenemiyor şu ingilizceyi. oyun oynayacak kadar teknolojiye dünyaya ulaşabiliyorsan iki kur merdivenaltı kursa da git bir zahmet. faşizanlıksa faşizanlık. oyun oynayana kadar ingilizce öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Olm belki adam rovio nun dotasina turkce dil destegi veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 zamanla oluşan hasar yap işte.. güruhlar ZOH ZOH diye oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 goldbären said: oyunu dot/hot diye oynayamayan güruhlar zaten oynayamasın bence. yeter artık bütün dünya öğreniyor cahil türkler öğrenemiyor şu ingilizceyi. oyun oynayacak kadar teknolojiye dünyaya ulaşabiliyorsan iki kur merdivenaltı kursa da git bir zahmet. faşizanlıksa faşizanlık. oyun oynayana kadar ingilizce öğren. Katılıyorum ama abi bu oyunu türkler yapmış ve manyak iyi bir oyun. Hangisini koysunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Esh said: Olm belki adam rovio nun dotasina turkce dil destegi veriyo? Direk arkadaşla iddaya girdik. Rovio falan yok işin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 mükemmel bir oyun ve türkler yapmış dostum yoksa zula adlı efsane fps oyununu mu diyorsun? hemen zula para kazanmaya başladım ! ikili opsiyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 O dediğin şeyleri benden çok biliyorsun. Farazi söylüyorum zaten buna neden direnç gösterdiğini anlamadım. Gerçekten bir iddia var ve bundan ibaret. Zula Para diyorsun bir de. Ne zulası ya aodfhkjğfphfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 periyodik yeteri kadar türkçe değil mi? bat falan niye karıştırıyorsunuz. taksit çok leş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 zamana yayılmış daha doğru periyodik daha bir düzenli, hiç bitmeyecekmiş gibi anlam çıkartıyor. kaldı ki gavur bile kısaltma kullanmış, ZYZ ZYŞ de geç. bir de şifa ne mk. kaç yaşındasınız siz. bidakka senin yaşın kaç? yaşını söyle bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Kumulatif zarar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Gerci o zaman adamin stat ekranina gayri safi milli hasila falan yazmaniz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 goldbären said: zamana yayılmış daha doğru periyodik daha bir düzenli, hiç bitmeyecekmiş gibi anlam çıkartıyor. kaldı ki gavur bile kısaltma kullanmış, ZYZ ZYŞ de geç. bir de şifa ne mk. kaç yaşındasınız siz. bidakka senin yaşın kaç? yaşını söyle bana! düzenli abi zaten hot/dot dediğin, düzeni değişir ama yine düzenlidir yani. kelime anlamı olarak "bitmeyecek" niteliği yok aslında, kronik çağrışımı yapmıştır belki sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Taksit ne abi sdşlfgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 SERİ OKEY yazın abi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 aslında forced olmadan kitle tarafından kullanılarak yaygınlaşsa taksit güzel olurdu. ama şimdi bir anda esprili gibi bir kelimeyi verince bünyeye komik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Sifamin son iki taksidi kaldi abi. Nolur oldurme Hmm. Taksit olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar