Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Abi Eperuanu ve Babacan hariç full yedek çıktı, normal sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 antalyaspor nasri'yi almış galiba suhfdsgıjfkhopo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 ts getirdi ve görüştü, antalya kaptı. süper iş asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Nasıl aldılar Nasriyi ya.Dopingden ceza alması muhtemelmiş.6 iyi takım oldu.Araplar kafaya koymuş en çok izlenen ligler arasına sokacaklar bizi bu gidişle.Premier lig olduk mübarek.Bu sene lig izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Bok izlerim. Yilda 500 TL edecek bir lig yok halen. Her sayfada digiturkun fiyatlarina sovucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Fener kotu oldugundan oyle. Bak 2 senedir futbol izlemeyen gsliler 2 haftada futbola döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Fenere bi zimbalasin kral da yarin daha cok soversin dijiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 applev0dka said: Fener kotu oldugundan oyle. Bak 2 senedir futbol izlemeyen gsliler 2 haftada futbola döndü. Yok gene de almam. Aziz gidince bi dusunurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Esh said: Fenere bi zimbalasin kral da yarin daha cok soversin dijiye Ay hadi insallah, kozmos soyletiyo yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Peregrin said: applev0dka said: Fener kotu oldugundan oyle. Bak 2 senedir futbol izlemeyen gsliler 2 haftada futbola döndü. Yok gene de almam. Aziz gidince bi dusunurum Aziz'i mi izliosun lan. Takim gol atinca sevincen iste iyy aziz var diyip uzulcek misin. Bos isler, aziz'e tepki tribunde bagirarak kongrede soz alarak olur. Sen dekoder almadin diye aziz gitmez ama sen bilirsin yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Peregrin said: Bok izlerim. Yilda 500 TL edecek bir lig yok halen. Her sayfada digiturkun fiyatlarina sovucem. 599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 applev0dka said: Aziz'i mi izliosun lan. Takim gol atinca sevincen iste iyy aziz var diyip uzulcek misin. Bos isler, aziz'e tepki tribunde bagirarak kongrede soz alarak olur. Sen dekoder almadin diye aziz gitmez ama sen bilirsin yine de. Aziz varken para yok, forma aldik yeter. Daha fazlasini yapmam. Biz ARMA ICIN KULUP ICIN HAYDI ELLER CEBE deyip disimizden tirnagimizdan artiricaz, sonra sahada ozan tufan serserisini mi izleyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 araştırdım biraz, nasri de kaçıyormuş avrupadan sadfsad şimdi şöyle, wada tarafından yürütülen yasaklı madde soruşturması varmış. yani bitmek üzereymiş. madde olduğu kesinleşmiş. tedavi amaçlı aldığı yönünde karar çıksa da 6 ay minimum ceza alacakmış ki düşük ihtimal diyorlar. ortalama 1-2, maksimum 4 yıla kadar ceza ihtimalleri varmış soruşturma sonunda. menez nasıl buraya gelip sakatlığını saklayıp, sözleşme kaptıysa aynısını yapacaklar tahminen. anlaşmalı transfer bile olabilir. bi bok çıkmaz buradan yani asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Bak bak 99'u da var amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Peregrin said: Bak bak 99'u da var amk smart tv için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 kayseri göztepe maçı zevkli geçiyor yabancı sınırlaması olsa böyle olmazdı bu maç valla güzel olacak bu sene lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 İzleyemiyorum nasıl Göztepe? İstek baskı var mı takumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 var var mis gibi akıyor.. sevdim ben kaleci penaltı kurtardı dönen toptan yemese iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Gs 9 puan farkla haftalar önceden şampiyon olsun gene bir yaparlar yabancı kuralı , playoff , zart , zurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 sostizm said: İzleyemiyorum nasıl Göztepe? İstek baskı var mı takumda? yok abi çok kötüydü takım. ilk yarı Geçen haftaki takımla alakamız yoktu resmen. 2. yarı daha iyiydi göztepe gol de kaçırdı ama sonuç olarak 1-0 yenildik. kayserinin attıgı ilk gol penaltı değildi. onuda beto çıkardı sonra tamamladılar. maçın hakkı beraberlikti bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Ligin düşecek takımı Kayseri haftanın sürprizini yapmış bu hafta Gözgöze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Daha 1.2. haftadan bu kesin duser denilen kac takim dusmustur merak ediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 olmasın yabancı sınırlaması. pişkin, "ben oldum" tribindeki futbolcuları izleyeceğimize yabancıları izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Haftaya da Sivas ile son aday tamamlanır. Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Aiko said: olmasın yabancı sınırlaması. pişkin, "ben oldum" tribindeki futbolcuları izleyeceğimize yabancıları izleyelim https://pbs.twimg.com/media/DCZriIUUMAAW5jj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar