aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 9 maca iner o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 16 mac cok, enginin yaptiginin 80%'i desek 8 mac normal olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 sadece saldırı değil tehdit vs de ayrı ayrı cezalandırılmıuş sanırım. abartı bişey yok bence. hakemin yakasına yapışmak ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Hala 16 maç fazla. Tamam Arda çok irite etti milleti, herkes ona bilendi ama cezayı verirken objektif bakmak lazım. Şu cezanın hakkı 6-8 maç arası bana göre. Talimatlara falan bakmıyorum, vicdanen diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 ulan ceza usulune gore veriliyo itiraz ediyosunuz, verilmiyo gene itiraz ediyosunuz, valla hakediyosunuz akpyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 abi vicdanen diyorum ne demek allasen. sahada sesini yükseltirsen sarı kart görmen gereken adamın yakasına yapışıp tehdit ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 vicdanen ceza ne abi allah askina ne bicim fikirleriniz var sizin =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 CthuLhu said: abi vicdanen diyorum ne demek allasen. sahada sesini yükseltirsen sarı kart görmen gereken adamın yakasına yapışıp tehdit ediyorsun. Pepe Real'deyken yerdeki savunmasız adamı iki defa üstüste tekmeledi, öyle ufak tekme de değil bayağı bacağı kökten sallayarak tekmeledi, sonra eğilip kontrol ayağına kolunu böğrünü falan sıktı. Durumu fark eden takım arkadaşları ayırmaya çalışınca onları ittirdi, üzerlerine yürüdü. Bu arada da bolca küfür etti. Sonuç olarak 10 maç ceza aldı. Arda'nın aldığı ceza 16. Adam hareketten dolayı değil milletin gazını almak için ağır ceza aldı. Hakemin yakasına yapışmak evet rakip oyuncuya yapışmanın çok üzerinde direkt otoriteye bir hiçe sayma ve daha ağır cezalandırılmalı (zaten o yüzden 3-4 değil 6-8 dedim) ama bir yerdeki adamı kum torbası yapmak değil bu. Evet "vicdanen". Çünkü cezanın temelde vicdanen uygun olması gerekiyor. Türkiye'de cezalar abzürt ve daha önce Dark'ın dediği gibi başa gelene kadar kontrol edilmediği için sonra patlıyor (Fener'in küme düşmesi gerekirken "lan bu cezayı fazla yazmışız hemen geri alalım" diye kural dışı düzeltmeler vb gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 arda 1 kere hamle yapmadı yalnız. gitti geri geldi tekrar üstüne yürüdü hatta 3. kere bile yaptı galiba. bir de full küfür falan vardı. yalnız 16 maç kariyer bitirir lan. yarım sezon oynamayacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Zaten ağır ceza almalı, ben ceza hak etmiyor demiyorum. Ama 16 maç da hadsiz bir ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 barcelona satamaz da simdi, kaldi basaksehirin basina onumuzdeki sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 ya herifin ne söylediğini bile bilmiyorsunuz orada, büyük ihtimalle öldürürüm seni felan demiştir fifa'ya bağlı ülkelere transfer yapamaz zaten artık çin, katar vs gider işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 tayyibe müstehak ya bu durum. 16 maç boyunca kulübede oturtup parasını ödesinler işte. nasıl olsa vergi ödeyenler ödüyor parasını rahat olun sdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Zaten 1,5 senelik kiralanmadı mı Arda? Ceza alsın almasın Başakşehir'de değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 yok, satabiliyo sezon sonu barca isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 vicdansiz, hadsiz ceza diye bir mantik olmaz. yaptiginin tanimi belli, kurallar kac mac diyorsa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Başak için sevindirici ceza. Seneye ilk devre iyi top oynayacaklar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Rica edecem yazdığımı bir daha okuyun. Kurallar gökten zembille inmedi. Belli bir mantığa ve toplumsal vicdana göre konuyor o kurallar. Ben burada kural dışı ceza verilsin demiyorum kuralın kendisini sorguluyorum ve kuralın kendisini ve dolayısıyla buna bağlı verilen cezayı hadsiz buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Kurala gore verildiyse Baytar’in 11 macini sorgulayalim, 20 almasi lazimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 itiraz sonrası bunu da indirecekler bir miktar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 olayda sorgulanacak bir şey yok, bu sene kurallara uymadan kaç tane karar verdiler. İtiraz ederler, düşer 6-7'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 gerekçe yazıyordu bi yerde. hakeme fiili müdahaleden sevk etmişler, pfdk müdahale değil bu saldırı demiş. saldırının alt sınırı zaten 10 maçmış. "şerefsizler. hepinizi öldürmek lazım" dediği için 3 hakaret + 3 tehdit eklenmiş. tüm cezalarda bu kadar net olsalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 ya şu adamı buraya getiren kankisi göksel gümüşdağ zaten. avcıya sorsan köşe bucak kaçardı. veya o bütçeye çok daha iyi birkaç takviye birden yapabilirdi. ARO gümüşdağ. Hem bizi kurtardın hem top oynayan takımı baltaladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Bu Arda turan aslında Arsenale gidecekmiş ama arsen venger gol atınca secdeye yatan adam istemem demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar