Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 ADDAM gibi ceza olmuş sadsadsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 nasılsa TR de duyrmayacak diye yapıştırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 cinde gecerli degil cezalar np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 vur deyince öldürmüş bunlar da asdafasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 aktiftablet said: Şu adamdan memnun olan tek bir taraftar grubu bile yokken, nasıl hala bu adamın şrketleri protesto edilmiyo ya. E hangi yandaş kurulusu protesto ediyorsun da bunu edicen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 senin benim protesto edebilecegimiz sirketler degil ki, yandas medyasini zaten takip etmiyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 16 maç... Bundan sonraki cezalarda da emsal karar olarak yer verilmesi dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Oh iyi ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 aquila said: cinde gecerli degil cezalar np. fifa'ya bağlı bütün ülkelerde geçerliymiş yeni disiplin talimatnamesi gereği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 TFFnin ilk dogru verdigi ceza olabilir. Fiili mudahale diye yollanmıs saldırı olarak degistirmisler(ki dogru engin baytarın yaptıgının sadece 1 tık altı hareket). Ustune hakaret ve tehtid. Tahkimle falan belki bi kac mac duserler ama helal olsun yani baska ne denir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 tunch said: aktiftablet said: Şu adamdan memnun olan tek bir taraftar grubu bile yokken, nasıl hala bu adamın şrketleri protesto edilmiyo ya. E hangi yandaş kurulusu protesto ediyorsun da bunu edicen? Ediyorum kendi aklıma. Pınar hiç almıyorum mesela. Efes içmiyorum falan. Aklımca ediyorum. Şirket aracı kullandıgımdan mecbur POdan yakıt alıyorum mesela ama seçenegim olsaydı da demiröreninkinden almazdım, çok zor degil şunu yapmak. aquila said: senin benim protesto edebilecegimiz sirketler degil ki, yandas medyasini zaten takip etmiyosundur. Benzinini şu adamdan almasan o bile ciddi protesto olur, totaldi galiba bununki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 benzin alabilen kaldiysa, olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Bu arada sezon bittikten sonra Arda'ya 16 maç tamamen göz boyama cezası. Caner verilan 6 maç, es geçilen bir sürü ceza vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 engin baytar kaç maç yemişti ya hakemi bi dövmediği kalmıştı onun aslfjnhalfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Engin' gelene kadar bu sezon Caner'e 6 verip kaç tane sevk dahi edilmeyen küfür var. Şu ceza eyyam, başka hiçbir şey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Quaresmaya verilmesi gereken cezaları toplayıp 2 ye bölüp arda ya vermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 1 tane yerli petrolcu o da bu zaten digerlerinin hepsi yabanci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Esnaf said: engin baytar kaç maç yemişti ya hakemi bi dövmediği kalmıştı onun aslfjnhalfs. 11'di galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 https://m.sporx.com/arda-turan-transfer-olsa-bile-oynayamayacak-SXHBQ705823SXQ Obaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 zaten sponsorla gelmedi mi..gider siirt jetpaya 1 sezon iyice salar fifa filan atarlar acurla..sonra acur bir takim filan alir buna..takilirlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 survivor'da ünlüler takımına girer işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 pardon ADAMLAR takımı diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Bİr nevi 31 yaşında kariyeri bitmiş oluyor işte. bu saatten sonra hiç bir takım da bu adama güvenip almaz. Hazır Seçim de var. Reisin de devreye girecegini hiç sanmıyorum . iyi oldu bu iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 kaydi gitti herif, yolda birilerinin elinden tutmasi lazimdi gazlamak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 CthuLhu said: https://m.sporx.com/arda-turan-transfer-olsa-bile-oynayamayacak-SXHBQ705823SXQ Obaaaa Çok abartılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar