Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 zenitin yolladığı faxı şimdi gördüm de, bununla ortalığı velveleye verip, fifaya gidicez demek için aptal olmak lazım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Yoo trabzonlu olmak da yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 nerde gördünüz twitterda rastlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Şu sanırım işte; Xenus said: https://pbs.twimg.com/media/DHDNRatWAAAziec.jpg belge diye şunu sunmuşlar galiba lol belli ki kabul ediyoruz diye mail atıldı sonrasında adamlardan cevap gelmeden fenerle anlaşıldı. oyuncu ts'i istememiş olabilir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 applev0dka said: applev0dka said: Asil anlamasi gereken fenerliler anlamadığı icin bu haldesiniz ama hala baskalariyla didişmeye devam.. hala şurada ne yazdığımı anlamamışsın. bir de bana kafası basmıyor diyorsun... bundan dolayı bana hakaret etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun bunu soruyorum sana ??? burada ben hakaretle mi gelmişim ? gerecek bir şey mi söylemişim ?? bilezik gibiyi ben mi söylemişim ?? muhatap olduğum son fenerliydin, çirkinleşiyorsunuz direk applev0dka said: yekeyeke said: Bu forumdaki fenerlilerin, Fenerbahçe'yi anladığını size anlatmaktan tüy bitti dilinde ama kafa basmayınca yapacak bişey de çok kalmıyor. 300 kere konuşuldu, 300 kere söylendi yapılan işlerin desteklenmediği vs. Ama konuşmak için konuşuyorsunuz işte. Mesaj kasıp madalya peşindesiniz diye düşünmekten başka çare kalmıyor iyi niyetli olursak. Diğer türlü kafada bir problem olduğu açık. önce karşındakine hakaret etmeden yazmayı öğren bu 1 sonra, maç izleyip az biraz anlayan herkesin her takım hakkında fikir belirtme özgürlüğü var, forumun istediği başlığına da yazabilir bu 2 sizi dibe çeken bu saçma şişmiş egonuz işte, feneri fenerliler konuşsun başka kimse eleştirmesin, fenere kimse kötü demesin, fenere kötü diyen fetöcüdür, kafası basmıyordur, aptaldır post kasıyordur... sonra "biz desteklemiyoruz ama düzelmiyor işler" düzelmez tabi.. 3 Millete "ama bana hakaret ediyorsunuz yaaa" diye ağlayan adam, başkalarına hakaret edip edip banlanan adamla aynı. Beşiktaşlıların hayatı mağdur edebiyatı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 yekeyeke said: oldun said: kişisel degil cogul olarak hakaret ediyorum diyorsun.Alayınızın kafası basmıyor dedim diyon yani vay emenike. Bu da fenerli kafası işte dicem gerek yok direk sana ait kafa bu sanırm. kafanızın basmıyor oluşu bir hakaret değil, mental bir problem olabilir. Peregrin madde konusunu açmış, o da olabilir, bir şeyi anlamamak için diretmenin başka bir açıklaması varsa ve mantıklıysa onu da kabul edebilirim. Hakaret olarak algılanmamalı, hastalık bir nevi...bende baska seyler derim hastalık bile degil tercih sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 applevodkayla tartismayin, once sizi seviyesine ceker, size tiner icirir...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 vodka feign death atmış sanırım sesi soluğu çıkmıyor. nedense bizim maçta alperin verilmeyen penaltısına rağmen kusursuz hakem (!). ts ve bjknin hakemlerinin esamesi okunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Buralarda bir çomak olacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Fenerbahçe taraftarı. https://twitter.com/yureginizyeter/status/890243564147544065 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 1 aylık geç kalınmış bir stalk. İyi aramışsın ama helal, emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 lan vardar maçında top yerine portaldaki wheatley ile oynuyorlar galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 benimde aklıma rocket lig geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Lam ostersundsla dalga gectik adamlar Paok deplasmaninda 1-0 onde.. Fener atar illa da forvet yok mu bu takimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 yine çöp yine rezalet takım. giuliano ve soldado süper über iş yapmazsa bu sene ilk 4e zor gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Ahahah yazik la fenere Neyse ins 2 yari toparlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 fenerin kac mactir forveti su sübyan nasil takim la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Olur da maç böyle biterse Östersunds'da dalga geçen Fenerlileri haftalarca daha uzun hazırlık dönemi fırsatı ardından çok daha beter dalga geçme merasimi bekliyor olabilir, valeq maalesef cezalı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ben bekliyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 en azından gruplara gidin de bari sizin hafta içi maçınız olsun amma yetosunuz ya valbuena'dan başka düzgün topçu yok koca takımda ahmethan halı sahaya giremez o kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 UEFA'nin tekrar eski formata gelmesi lazim grup sistemi cok les. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ilginç bi şekilde şener fena değildi, güzel koptu kanattan bi iki kere, yine de dilim iyi demeye varmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 vardar göztepe'den net kötü takım bu arada berbat oynuyorlar lel şuta gel ahahahha herifler şaka tv gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ya şu ozanı satsınlar artık ya alsın biri 10 liraya versinler cenabet midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar