Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

ertuğrul'un boluya 1m'a transferi bence de biraz sıkıntılı gözüküyor. uefa olayı deşerse ve gerçekten iddia edildiği gibi hileli durumlar varsa fbnin canı baya yanar. adamlar hileli hurdalı transferlerde barcelona lara a.madridlere hiç acımadan 1-2 sezon transfer yasağı falan verebiliyorlar, fbyi muhtemelen yok ederler.

ama bir de şöyle bişey var. gerçekten hileli transfer falan yapılacak olsa ertuğrul aynı yöntemle süper ligden x bi takıma 2ye 3e satılabilirdi. aziz yıldırım'ın malum sivas-antalya vsvs baskanlarıyla iliskileri cok iyi. iddia edilen hile hurda bu takımlarla cok rahat yapılabilirdi. ben şahsen ertuğrul 2,5m a antalyaya transfer oldu haberi falan görsem çok da yadırgamazdım çünkü rahat 2-3m edebilecek bir kaleci ama işte boluspor'un desteksiz 1m euro peşin ödeyebilmesini/ödemesini mümkün ve mantıklı görmüyorum. özetle çok spekülatif bi transfer olmuş ne desek boş.

* ayrıca boluspor ertuğrul ile 1 senelik kontrat imzalamış sanırım bu da transferi ilginç yapan detaylardan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun aynısını rüşvet için iddia edene karşı verilmiş çok güzel bir cevap var Türk mahkemelerinde. Rüşvet belge olur keywordleriyle aratınca google'da ilk sıradaki ekşi sözlük linki olarak çıkıyor.

Bu kadar bariz göstere göstere yapılmış olayda imzalı kanıt falan aramak işgüzarlık sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsd burada olay şu, ffp'nin oyunculara karşı yaptırımları yok sadfsdfds

vitolo şirket kurdum, 33 milyon dolara danışmanlık hizmeti verdim der atıyorum faturalandırır. bunun vergisini ödedikten sonra hiçbir hukuksuz yanı da kalmaz. o parayı da cebinden çıkarıp ödüyor işte sonuçta derken gg

FFP de bu yüzden ne Atletico'ya ne de oyuncuya ceza kesebilir.

bayağı çakallık.

zaten bu ffp'nin kenarından dolaşma yöntemlerini öğrenmek istiyorsa kulüpler barca, city, rm, atletico ve portekiz kulüplerinin tamamının yanında dolaşmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Hani bizim turkiyeistanda sorulmuyo nerden buldun diye de, avrupada sorarlar kokain mi kacirdin ne yaptin diye

işte büyük ihtimal bundan sonra sormaya başlayacaklar.

ffp'de arka kapı yöntemlerin tamamı ilk uygulandığında milletin yanlarına kaldı hep. sonra hoop kural geldi bitti.

2 sene öncede 2 sene kiralık, 2 sene sonra opsiyonu zorunlu kullanmalı 25-30 milyon euroluk kiralamalar vardı mesela. onlarda da zorunlu kısmını kaldırdılar mesela ya da sınırlamamı ne gelmişti. artık yapan yok fark ettiyseniz sdafads
Sosyal ağlarda paylaş

Yani UEFA nin hukuken buna inceleme yapana kadar, Neymar'ın olası transferine baksın, PSG ffp var , Neymar'ın serbest kalma bedelini muhtemelen vitolo gibi Neymar'ın kendisine yaptıracaklar. Burada mevzu olayı legalize etme, sen arka kapıyı açık bırakırsan , kullanana neden kullandın diyemezsin.

UEFA Boluspor en fazla , nerden buldun der, Boluspor da gösterir kaynağı, göstermezse 100-150bin ceza + olası avurodan 3 yıl menle olay kapanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrion said:

Yani UEFA nin hukuken buna inceleme yapana kadar, Neymar'ın olası transferine baksın, PSG ffp var , Neymar'ın serbest kalma bedelini muhtemelen vitolo gibi Neymar'ın kendisine yaptıracaklar. Burada mevzu olayı legalize etme, sen arka kapıyı açık bırakırsan , kullanana neden kullandın diyemezsin.

UEFA Boluspor en fazla , nerden buldun der, Boluspor da gösterir kaynağı, göstermezse 100-150bin ceza + olası avurodan 3 yıl menle olay kapanır.

Bunu diyen

UEFA'YI DAVA EDİYORUZ, 500 MELYOR OYRO PARA GELECEK

de diyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Tyrion said:

Bunu diyen

UEFA'YI DAVA EDİYORUZ, 500 MELYOR OYRO PARA GELECEK

de diyordu.

Mal mısın sen? Söylemediğim birşeyi söylediğimi söylüyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'yi etkilemez bu Ertuğrul satışı. Bir durum olursa Bolu'ya soruşturma açılır sportif gelirlerde nerden buldun bu 1 milyon euro'yu diye. Onlar da açıktan Aziz verdi demeyeceğine göre puan silme cezası alırlar, Fener'in işi her türlü görülmüş olur. Etik değil, göstere göstere yapıldı falan kabul ama kurallar dahilinde hiçbir sorun yok şu an.

Bu arada Hakan Cinemre de araya kaynamış ama ben beğeniyorum o adamı, onun satışında hile hurda yoktur muhtemelen. Hatta ucuza bile gitmiş nispeten, Fener'in 4. stoperi yok, tutabilirdi kadroda
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...