Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 DarKRideR said: nasıl çözüm değil abi bilet satmayıp içeri almayacaksın. çıkıp dışarıda barda piçliğini yine yapar onu kimse engelleyemez ama maçta sırf korner direğine sevmediği adam geliyor diye maymun gibi anırarak bir şeyler fırlatan adamlar stadlara giremeyecek daha ne? hapis çok ekstrem ceza, yapılacak şey şu kadar basit. şuna yürekten katılıyorum ya, keşke madde atanı sahaya gireni ömür boyu banlasalar sürekli karakola gidip imza verse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 yapıyorlar zaten 6222'den ceza yiyen bir ton insan var da göstermelik işte.. gerçek suçluluarın %5'ine falan anca uygulanıyordur cezalar.. sorunun çözümü yine tribünde abi, bu tff ile, hükümetle, polisle, kanunla falan çözülmüyor bu ülkede.. bahsettiğiniz kurum, kuruluş veya hukuk neyi çözmüş ki futbolu çözsün.. bir bilete 200 lira kombineye 3000 lira bayılan adam bir sonraki maçta parasını kaybetmemek için bilinçlenmeye engel olmaya başladı ama yeterli değil. taraftar kendisi atana engel olacak o zaman bu sorun çözülür. beşiktaş-malatya maçında kapalı-eski açık kesişimi olan korner direğinin arkasında birisi sahaya bişeyler atmaya çalışmış/atmış, taraftar adamı tekme tokat polise teslim etti sdasfa derbi olunca bu "sağduyu" olmuyor tabi malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 https://twitter.com/Ordinaryusbey/status/993115276874051585 lan şu pozisyonda nasıl faul yok. kalecilerin her yaptığı hareket meşru mu anlamıyorum ne saçma iş lan? bi tek guli'nin annesi ile seviyeli bir birliktelik yaşamadığı kalmış kalecinin nasıl faul değil bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 erkek oyunu bu. tertemiz müdahale yapmış kaleci. culyano 1.45 olmasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 xeşke komik olsanda gülsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Tertemiz müdahale... Amaç topu kafayla uzaklaştırmak, amaca ulaşılmış, rakibi sakatlamaya ya da faul yapmaya yönelik hiç bir şey yok. Kontrolsüz hareket de değil. Keşke futboldan anlasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 bence faul degil sadece talihsiz, topa vurmak amaciyla geliyo topa da vuruyor, arada adama diz falan da atmiyor da mecbur carpiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 uçmuş video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 volkan yapsa iyi olduğu için. başka kaleci yapınca kırmızı kart bekliyorlar dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 topa müdahale amacıyla gelmek yeterliyse böyle pozisyonlarda savunma oyuncuları boşuna uğraşıyor ozmn topu almak içni müdahele yaparken rakibe dokunmamak için. sonuçta onlarında amacı topa müdahale değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Yok abi pozisyonda bişi temiz. Atıf da fena bastı barışın dizine ama barış çok zorladı orda atıf kasıtsız bastı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Yok mokoko sana baya yanlış anlatmışlar futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 hangi savunma oyuncusu ugrasiyo aman rakibe dokunmayayim diye? topa vuramasam bile adama gomerim prensibiyle calisiyolar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 neyse ki kendi beynim var düşünebiliyorum birilerinin anlatmasına gerek yok. mantık çerçevesinde değerlendirme yetim var senin aksine. kurallara göre faul olmayabilir yada ben yanlış biliyorda olabilirim ama bana faul gibi geldi. görüldüğünden çok daha sert bir müdahale var orada oyuncuya. neyse ki dizi gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Josef bu sene tam premier lig topçusu gibi ya.sezon sonu kesin gider artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Bir de süper top kesti depar atıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Aceace said: Kontrolsüz hareket de değil. gayet kontrolsüz de. işte bunlar çok arada pozisyonlar faul mü değil mi için. otur 50 tane yabancı hakeme sor en fazla 30-20 ayrılırlar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 pozisyon faul. ceza sahasında olsa faul olmazdı kalecinin alanıdır da ama dışarıda bana göre faul. https://s7.postimg.cc/5yglva93v/charging.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 hasan aliyi, alper'i, topal'ı izlerken sinir krizi geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Alper ikinci yarı çıkamaz sahaya gerçekten geçen haftaki gibi rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 ayrica Volkan'in kirmizi kartini da es gecmeyelim adamin ayagina dokunuyor once :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Volkan iyi yırttı. bence net faul yaptıgı hareket arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 S-H said: hasan aliyi, alper'i, topal'ı izlerken sinir krizi geçiriyorum. neyseki bu sezon digiturk almadım webde falan, rahatım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Pasa bak vitaminsiz beyinsiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 35dk 1 tane düzgün pozisyon da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar