sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Çok baydım ya maçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 S-H said: bir takım nasıl bu kadar sıkıcı, kötü futbol oynayabilir akıl alcak gibi değil Çok normal. Hemen oyunculara bakalım; H.Ali - Tek ayaklı, defansif özellikleri ofansa göre çok daha fazla. Korner hariç orta gelmiyor. Şener - Hep istekli, hep çabalıyor. Sınırlı yeteneği ile yapacak birşey yok. Skrtel - Top görse bomba sanır diyeceğimiz türde bir oyuncu. Topu kesinlikle oyuna sokamaz. Neustafrwgow3ghw - Atletik fakat yeteneksiz. Topu oyuna sokamaz. M. Topal - Dengesiz ötesi bir adam, hücuma katkısı top toplayıcı çocuklardan fazla değil. Josef - Çocukluğunda babasına söz vermiş, 5 metreden uzağa top atmayacağım demiş. Yine de iyi oyuncu. Alper - Kapalı oynayan takımlara karşı bir mucize olmazsa kaybolup gider. Dirar - Bu adamı bu takıma alanın Allah belasını versin. Sağ bek oynatmak için bile çıldırmış olmak lazım Fenerbahçe gibi bir takımda. Guiliano - Oyun kurucu olmadığı için ceza sahası yakınında veya içinde pozisyon yaratmak lazım ki gol atsın, yoksa toplu oyunda en fazla yapacağı verkaç veya geriye pas. Soldado - Tekniği çok güzel ama yaş gelmiş iş bitmiş artık. Bir 10 sene önce olsa tadından yenmezdi. Şimdi bu yukarıdaki takım nasıl güzel futbol oynasın? Giydir bunlara Osmanlı formasını küme düşmemek için ciddi mücadele verirler ki Aykut da öyle bir takıma layık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 gol mü ya bana değil gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 kamera acilarindan pek belli olmuyor topun hali ama kalecinin kucaklama sekline gore cok zor ya %100 gecmis olma ihtimali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 topun tamamı geçmedi bence çizgiyi ama akşam ancak tv de izleriz erman filan yorumlarken. ama .çizgiyi geçmediyse de şaşırmam gerçi alıştık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Ben 5 tekrar izledim bisey diyemiyorum %100 olarak. Yardimci tereddütsuz koştuğuna gore görmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 cok ince ofsaytları gibi dusunmek lazım 5 tekrarda televizyonda bile acık secik gozukmuyorsa hakemin verdigi karara ok demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 yılın spor adamının takımına lafımız yok canım olur böyle şeyler ğoasdmgadsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 khalad'dan komedi şöleni bu arada guli top kaleye girmeden sevinmeye başladı. top direkten dönünce biraz kakasını yapmıştır altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 mokoko said: gol mü ya bana değil gibi geldi? Tam tepeden göstermedi ki. Ne desek yalan. Bana gol gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 İzlerken gol değil demiştim de sonradan şu fotoyu buldum, oynanmadıysa gol gibi duruyor. Ama açı hala yanıltıcı olabilir. Düz çizgi kamerası olmadıkça karar vermek zor. https://i.hizliresim.com/0E5jlW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Rewendor said: İzlerken gol değil demiştim de sonradan şu fotoyu buldum, oynanmadıysa gol gibi duruyor. Ama açı hala yanıltıcı olabilir. Düz çizgi kamerası olmadıkça karar vermek zor. https://i.hizliresim.com/0E5jlW.jpg He işte ağır çekimde bu açı bana gol dedirtmişti. Açıdan yanılma olacağını pek sanmıyorum burada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 ligtv'nin zımbırtısına göre 5 santimle golmüş. 2. gol 25 santimle mi ney ofsaytmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 https://twitter.com/ultrAltan03/status/983074279481847808 en rahat görülen açı bu. net golmüş ya ama tv'de izlerken bu kadar net görülmüyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 karcemarkasın sıçrayışı biraz tuhaf. sağa sola uçmak için hazırlamış kendini ama top üstüne gelince saçma bir noktada kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 3-5 santimle cizgiyi gecmis gecmemis tartısmasını bos buluyorum ya. bu kadar ince bir kararda hakem ne gorduyse o tamamdır. Yani VAR bile olsa cozemeyecek. hele bi de direkler var kaleci topun her tarafını kapatıyor falan. 2. goldeki ofsayt huzunluymus ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 aynen 3-5 cm yi geçtim , yan hakemlerin bulundugu yerden 20-25cm ofsaytları bile görmek oldukça zor . bu sebeple video hakemi bir an önce getirmeliler ama getirmiyorlar. ilk önce başakcity yada FB bi şampiyon olsun. yandaş takımlar küme düşmesin ondan sonra getirirler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Abi gol degil mi? Neyin tartismasi bu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 smyrnas said: aynen 3-5 cm yi geçtim , yan hakemlerin bulundugu yerden 20-25cm ofsaytları bile görmek oldukça zor . bu sebeple video hakemi bir an önce getirmeliler ama getirmiyorlar. ilk önce başakcity yada FB bi şampiyon olsun. yandaş takımlar küme düşmesin ondan sonra getirirler . fenerbahçe'nin şampiyon olmasını kim istiyor federasyon mu safdsadfsadsad komedi şölenisiniz yine yemin ederim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Gol olmadan gol verilse tepkileri anlayacam, hatta hakem tereddütte kalsa vermesi gereken karar devam o pozisyonda bana göre. Ama belli ki tereddüt etmemiş. Zaten gol olduğu ortaya çıkmış pozisyonda "mesafe çok kısa, o kadar kısayı nasıl yakalamış hakem" diye doğru karar için hakem linç etmek nedir ya? Buradan eleştiri yağmuru var dünden beri her yerde. Adamlar hatalı karar verse suçlu, hatasız karar verse yine suçlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 mokoko said: smyrnas said: aynen 3-5 cm yi geçtim , yan hakemlerin bulundugu yerden 20-25cm ofsaytları bile görmek oldukça zor . bu sebeple video hakemi bir an önce getirmeliler ama getirmiyorlar. ilk önce başakcity yada FB bi şampiyon olsun. yandaş takımlar küme düşmesin ondan sonra getirirler . fenerbahçe'nin şampiyon olmasını kim istiyor fenerasyon mu safdsadfsadsad komedi şölenisiniz yine yemin ederim ya ultimate fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 komedi şölenine esh de katılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 her hafta 3 büyüklerin hepsi ağlar hakem hakem diye. kendimi bildim bileli böle. sadece kendilerini düşünüp en ufak hatayı büyüte büyüte bir hal olurlar. öyle çok net bu sezon bu korunuyor demek falan saçma bence. ama genele baktığımızda heralde 30 senedir aleyhine en az hata yapılan büyük takım fenerbahçedir. hele evdeki maçlarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 hata olacaksa bunda olsun ama teknoloji ile duzeltme imkani varken yararlanmak lazimdi. dunya capinda anti durarak prim kasan gerzekler yuzunden cok gecikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar