sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 vodkacığım bana fenerin 3 penaltı kazanmış olsa puan kaybedeceği maç gösterirmisin? diyorum sana sen yaşlandıkça çekilmez bir adam oluyorsun. albay emeklisi alzheimer başlangıcı gösteren aidat peşinde koşan apartman yöneticisi gibisin. aramaya falan üşenirsin, yeni bir şey sallama diye ben söyleyeyim 2 yenilgimiz var 2 side 1 er farkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 inanmak mi? sozluk yazsam penaltinin karsiligina bu pozisyonun vidyosunu koyarim sen neden bahsediyorsun? bu pozisyonu tartismazlar bile mac sonunda istersen izle futbol ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 O mantikla fener de 2 farkla onde 3 penalti isi degistirir.. abi kafaniz nasil calisiyor anlamiyorum ki.. Pozisyon penalti mi penalti. Isterse yine fener kazansin bana ne alla alla kafalara bak sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 sana yetişemiyorum idare et, neyse sen belediyeyi savun hani diyorum sırf fener var diye belediyeyi bile savunuyorsunuz akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Fener net haketti. Avci sinifta kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Ne güzel de hazırlanmıştı Avcı. Maçtan sonra şöyle çalıştım böyle önlem aldım diye ballandıra ballandıra anlatacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 aykut rencide etti avcı’yı asdfg 110 yıllık kulup gelir evinde ezer işte böyle zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Belediye hakliysa onu savunurum tabiki.. Napalim nefret ediyoruz belediyeden diye yanlisa yanlis demeyelim mi ? O zaman nefret ettigin adamlardan ne farkin kalir ?? Bak bu da sana bu aksamin kari bir hayat dersi olsun hadi iyi aksamlar. Guzel oldu fenerin almasi. Hem avci balonu sönmesi hem biraz paniklemesi icin basaksehirin guzel sonuc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Erman Toroğlu'ya denk geldim babam izlerken, baktım biraz da adam doğru diyor. Kendilerini büyük takım sanmaya başladı bunlar, o yüzden sürekli hata yapıyorlar diyor. Cidden öyle bir maçtı. 2-3 haftadır Başakşehir ilk devredeki hallerini zerre yansıtamıyor. Çok adam bazlı dönmeye başladı, o övülen hiçbir olayları yok. Bu arada Aykut da cidden güzel kitledi. Derslik maçtı harbi. Şenor mesela gidip yine 60-70 orta kestirecek Başakşehir maçında maksimum beraberlik. Fener için her şekilde önemli maçtı BJK üstünde bitirmek için ligi ki zaten her şekilde bitirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Ders gibi oynadık ya çok şaşırdım. Kazanırız ama Bok gibi oynarız diyordum, baya kaliteli oynadık. İleride biraz daha yetenekli bir adam olsa dirar yerine 5 6 olurdu sonuç. Buna da şükür neyse haftaya da temiz galibiyet alıp sonrasında Vodafone arenada en az 1 puan aldık mı önümüz açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 TheGreatWall said: FuCKiR said: Abdullah Avcı: "Aykut Kocaman, 'Başakşehir kollanıyor' demiş. Buradan açıkça söylüyorum, Aykut hocam haftaya istediği hakemi alıp sahamıza gelebilir." Şunu yeni gördüm. Acımasızca vurmuş Aykuta. Fener alır ama bu maçı. Fb delivers. Helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Liebe said: Ders gibi oynadık ya çok şaşırdım. Kazanırız ama Bok gibi oynarız diyordum, baya kaliteli oynadık. İleride biraz daha yetenekli bir adam olsa dirar yerine 5 6 olurdu sonuç. Buna da şükür neyse haftaya da temiz galibiyet alıp sonrasında Vodafone arenada en az 1 puan aldık mı önümüz açık siz simpiyn mu olacaksınız :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 baba yorgun hahahah https://pbs.twimg.com/media/DVxf8TOW4AA0euM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Esh said: FuCKiR said: Abdullah Avcı: "Aykut Kocaman, 'Başakşehir kollanıyor' demiş. Buradan açıkça söylüyorum, Aykut hocam haftaya istediği hakemi alıp sahamıza gelebilir." let the fight begin Ayar nedir, nasil verilir Ayar diye şımarıklık yapanlara yaz saati uygulaması geldi. Bundan böyle sabahları 1 saat erken kalkıp Aykut'a saygı duruşu yapacaklar. Maça gelince yine kaba kuvvetle ezdik. Mehmet'e can gelmiş biraz, İsla ızdırap Şener gelse de kurtarsa. Sıradaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 avcı öyle bir şey demedi ya twitter'da biri attı onu o yayıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 https://i.hizliresim.com/Lbyzbz.png bu 11'le her maça çıksınlar ve bu şekilde baskı yapsınlar rahat şampiyon olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 tertemiz top oynadı fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Fb voleybol oynamış ya la. 2 penaltısı var BB nin net. Maç 2-2 birmezdi fb alırdı yine inanılmaz hatalar yaptı bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 bu arada https://pbs.twimg.com/media/DVxsL_ZW0AUuBia.jpg genel olarak da zor maçlarda valbuena'sız daha baskın kazandı fener. goal difference de ortada. kangreni engellemek için uzvu kesmek kötü gözükse de uzun vadede vücudu kurtarır. sözde büyük hoca şenor'un yapamadığını en azından aykut yapıyor o açıdan bakınca gerçekten tebrik etmek gerek. ha bu adam sen varken alındı, niye aldırdı o zaman denirse de hocalara bir şey söylemeden yapılan yönetim transferlerinden işte. yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 yerine oynayan adam aatıf, hiç bi boka faydası olmayan biri. adamın olumlu istatistiği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 o değilde lige reset geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 buyuksehire bir seyler oldu..frene bastilar..teknik direktorle emreyle filan aciklanabilecek seyler degil bunlar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 FB'yi tebrik etmek lazım. Parçaladı belediyecileri. Hocaları gereksiz tribe girmişti zaten. Büyük adam ve takım olduklarını sanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 sen hangi takımlıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar