Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Aykut ve Şenol'un kavgası artık iyice her bokun önüne geçmeye başladı, işin garibi beyinsiz taraftar yığınları da alet oluyor. Ne oluyor size lan bizi niye kullanıyorsun diyebilecek beyne sahip olmadığı için Türk taraftarı bu normal, zaten onları olay dışına atarak konuşursak da bu direkt eski dönemlerden kalma FB-TS çekişmesi başka bir şey değil.

Şenol da Aykut'ta normalde de egoları yüzünden sürekli saçma konuşmalar yapan adamlar ama karşı karşıya geldiklerinde, söz konusu taraf olduklarında beyinlerini kenara koyup, sıradan bir beyinsizin bile edemeyeceği ya da utanacağı lafları etmekten çekinmiyorlar.

Bu sezon genelinde gerçi koltuk güvenliği daha sağlam olduğundan olsa gerek Şenol ilk defa bence Aykut'a karşı daha üstün duruyor (ki seviye halen magma falan) ve bu da Aykut'u daha da kudurtuyor olsa gerek.

Şu maç sonu açıklamalarının, daha doğrusu rezilliğinin başka açıklaması yok, olamaz.

Bayağı acınası ve kötü ya, okurken sakat galiba falan dedim. O kadar desteklediğim, çoğunlukla da teknik adamlığını beğendiğim bir isim Aykut'ta işte bu tip adamların artık harbi üst seviyede yer bulmaması gerekiyor.

Nefretleri, egoları her şeyin önüne geçiyor bunlarda. Bunlar kulüpleri ileri taşıyamaz işte taraftar orgazm etmekten başka hiçbir bok olayları yok. Hepsine yol vermek gerek gelişim içinde bu millet ile zor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öff bu ne ya buraya hemen temizlik ekiplerini çağırın resmen kirletmişler fenerbahçe topicimizi şöyle güzel köşe bucak bi temizlesinler etrafı. beşiktaşlı kokmuş her taraf ıyk

https://i.imgur.com/QS5B4GE.jpg

bu arada her fenerbahçelinin bu sene söylediği lafı şu başlığın her sayfasına yazmak istiyorum

"ah ulan o salak puan kayıplarını yapmasaydık..." (fikstürü açar kayserispor ve alanya gibi çöp takımlara kaybedilen puanlara ağlar)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya mesela gs deplasmanda kötü ztn deplasmanda kaybettiği puanlara ağlamaz genel olarak ama fb öyle değil. gidiyo kayseriye içerde son dakika yediği golle 2 puan bırakıyo ama antalyaya 4 atıyo falan saçmasapan işler

hani iyi yaptığımızla kötü yaptığımız şeyler haftadan haftaya sürekli değişiyor takımın kimliği yok resmen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o salak puan kayıplarını tek bir takım yapmasaydı zaten 7 hafta kala falan şampiyon olurdu bu sezon asdkjfhsad

şansa bak ki şampiyonluğa oynayan 4 takımın tamamı da birbirinden rezil olduğu için olay buraya kadar geldi. kim olursa olsun kötünün iyisi olacağı için şahsen benim için değeri yok ya bu sezonun...

edit: Gerçi Başak kendi kendini bitirdi. Arda transferinden sonra hem Avcı'nın etkisi azaldı hem de takım disiplinini yitirdi resmen. iyi oldu gerçi, hak ettiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...