BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Selçuk sıçtığını anladı, lobisi de kalmadı Arda'ya kulis yaptırmıştır. Fernando ve N'diaye sakatlık durumlarında birbirlerini yedeklerler, ikisi birden olmasa Tolga-Belhanda orta sahası oynar, zor abi Selçuk'un adil bir ortamda forma bulması, bu yıl kendisini alan çıkmazsa da biliyor sezon boyunca oynamayınca max Başakşehir'de veteran yedek olacağını. Şu an alabileceği max rol N'diaye şişince 70'te falan oyuna girip faul aldırmak oyunu soğutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 abdullah avcının milli takım zamanında selçük yine böyle kulis mulis yaparken araları açılmamış mıydı başakşehir hiç uğraşmaz, alırsa trabzon alır almazsa anca göztepeye gider sabriyle takılırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Avcı'nın Selçuk'u almadığı dönem adam ligi domine ediyordu yalnız, fark var. Şu an bitik durumda ama objektif bakarsak geldiği ilk 2 sene baya solid oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 https://onedio.com/haber/turk-futboluna-yeniden-yabanci-sinirlamasi-gelmemesi-icin-tas-gibi-nedenler-783017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Masticore said: http://img-fanatik.mncdn.com/mnresize/980/565/images/16x9/2017/08/23/5193910.jpg said: Futbol yaşantısını Barcelona'da sürdüren ve Galatasaray'a transferi gündemde olan Arda Turan, Sarı-Kırmızılı ekipteki geleceği tartışma konusu olan takım kaptanı Selçuk İnan hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Instagram hesabında bir paylaşım yapan milli oyuncu, yakın ardakaşı olan Selçuk için şu ifadeleri kullandı: "Bak kardeşim konu ben değilim... Gerçi ben takımı karıştırdım, grupçuluk yaptım, özel hayat, bir de takımı yavaşlatma meselesi var... Basın dedi ya biz de o saygıdan bir şey demedik, inanın söyleyin... Asıl konuya gelelim... Bu fotoğrafta gördüğünüz adamla bu konuları hiç konuşmadım. O benim gibi değil, üzülünce susar. Ama benim hatırladığım, Avrupa'ya geldiğim günden beri bütün mazide bu adam var... Bize gelirken ona nasıl yalvardığımı unuttum bile. Onu sevmeyebilirsin; kötü mü oynadı, evet! Bence de biraz ama kardeşim ne oluyor ya, ne olmuş bize (Şu 4. yıldızı ilk biz takalım diyen biz değil miydik?) Son 10 kupayı bize kim kaldırdı, kimdi mimarlarından biri, ne oldu bizim vefamıza, biz hep kazanınca mı Galatasaraylıyız bak! Onu kalbimizden, hayatımızdan, formamızdan atacaksak bile saygıyla yapalım, hak ettiği bu... Sadece birazcık saygı... Sanane deme bana, senin gibi Galatasaray taraftarıyım, hakkım var... Senin bize küfür etmeye hakkın olduğu gibi. (Paşa iyi ki varsın, iyi ki kaptanımız oldun...) Ben Galatasaray taraftarıyım ve önünde hep saygıyla eğileceğim Selçuk İnan. (Yine kaşındım ama ne yapayım bu benim, hissetiğimi söylemezsem ölürüm) King Regards Arda Turan :-) http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=328001 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Ya şu Selçuk gitsin. Yasinle takımı sabote edecekler belli. Nereden yancı bulsam da tekrar içine etsem takımın diye takılıyor sinsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Abartmayın olm yaaa o gitsin bu gitsin Emre Çolak da gitsin dediniz şimdi parayla alamayız. Arda, Burak, melo... abi bi durun adam lazım orta sahaya yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Ya işin kötüsü bu koca kafa iyice kazmaya dönüşünce son vurgunu Gs den yapmak için yine gelecek. Bir de bunun kezbanlıklarını çekecez 2-3 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 emre çolak bok gibi oynadı senelerce. son sezonda hayvan gibi kastı, patlama yaptı. o zaman da kendi gitmek istedi zaten. ama 70'den sorna oyuna girip soğutsun diye 32 yaşındaki bi elemana 3m€ bonuslar hariç verilmez. sinan'da kendi gs'ı beğenmeyip, gitmek istemese kalsın derdim. maaşı falan düşük zaten. ama burada yapamayacak belli ki. carole de kalabilir mesela. arda bu sene olmadı da seneye net bizde bence de. zaten sol'a adam almadık hala. bu sezonu bi şekilde geçireceğiz ama ilk aday arda olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 sostizm said: Abartmayın olm yaaa o gitsin bu gitsin Emre Çolak da gitsin dediniz şimdi parayla alamayız. Arda, Burak, melo... abi bi durun adam lazım orta sahaya yaaabi emre colak'i hatirlayan bir sen varsindir herhalde. Nerden bulup da inaniyorsun bu tip seylere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Akşam kapalı gişe oynanacak. Aybaba dün baya iddialı konuşuyordu Lig TV'de. GS'yi yorup 60'dan sonra saldırıcaz falan diyordu. Clubber Lang karşısında bilerek dayak yiyerek adamı yoran Balboa taktiği direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Ulu orta neden taktiği söylersin ki. Tudor şimdi bunları duyup yedeklerle başlarsa ve öldürücü hamle yapacak oyuncuları 60 dan sonra alırsa ne yapacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 cunku aslinda ilk 60 dkda bitirmeyi planliyormus maci aybaba mind games ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 emre çolak bugün gs'ye dönse önceden gs'de oynadığı dönemdeki performansının üstüne çıkamayacak ki zaten yıllarca üzerine koyamadan vasat bir şekilde oynadı, aksine daha da şımarık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Bence gs yi yeneceğiz diyerek psikolojikmen etki etmek istiyor ki gs nin ilk 2 hafta oyununu gördü. Ayrıca ilk maçı pek izlemedim ama 2. maçta takım maç son anlara yaklaşırken bitsinde gitsek havasındaydı. Maç 3-1 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Bizim taktiğin (hücum pres) antitezi direk topla hızlı kaleye inebilen kanatlara sahip takımlar olur. Tabi o topu kanat oyuncusuna açabilmek de meziyet o pres altında. İlk aklıma gelen içerde oynadığımız Real Madrid CL grup maçı. İlk 30 dakika ölümüne basan GS oha iyi mi oynuyoruz ne derken çat pat 6 tane tıkayan Real... Bizim ligde bunu becerebilecek en iyi takım Başak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 birde o tempoyu da kaldırabilmek var.bu oyunu 90 dk ya yaymaya çalışıyoruz.hep böyle oynamaya çalışırsak osmanlı maçında ki gibi 60 dan sonra düşeriz.ndiaye bile öldü 2. yarıda her takım osmanlı boş kaleye de gol kaçırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Bugun taraftarın destegiyle beraber guzel bir sekilde kazansak da bu ruzgarla yolumuza devam etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 CthuLhu said: Masticore said: http://img-fanatik.mncdn.com/mnresize/980/565/images/16x9/2017/08/23/5193910.jpg said: Futbol yaşantısını Barcelona'da sürdüren ve Galatasaray'a transferi gündemde olan Arda Turan, Sarı-Kırmızılı ekipteki geleceği tartışma konusu olan takım kaptanı Selçuk İnan hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Instagram hesabında bir paylaşım yapan milli oyuncu, yakın ardakaşı olan Selçuk için şu ifadeleri kullandı: "Bak kardeşim konu ben değilim... Gerçi ben takımı karıştırdım, grupçuluk yaptım, özel hayat, bir de takımı yavaşlatma meselesi var... Basın dedi ya biz de o saygıdan bir şey demedik, inanın söyleyin... Asıl konuya gelelim... Bu fotoğrafta gördüğünüz adamla bu konuları hiç konuşmadım. O benim gibi değil, üzülünce susar. Ama benim hatırladığım, Avrupa'ya geldiğim günden beri bütün mazide bu adam var... Bize gelirken ona nasıl yalvardığımı unuttum bile. Onu sevmeyebilirsin; kötü mü oynadı, evet! Bence de biraz ama kardeşim ne oluyor ya, ne olmuş bize (Şu 4. yıldızı ilk biz takalım diyen biz değil miydik?) Son 10 kupayı bize kim kaldırdı, kimdi mimarlarından biri, ne oldu bizim vefamıza, biz hep kazanınca mı Galatasaraylıyız bak! Onu kalbimizden, hayatımızdan, formamızdan atacaksak bile saygıyla yapalım, hak ettiği bu... Sadece birazcık saygı... Sanane deme bana, senin gibi Galatasaray taraftarıyım, hakkım var... Senin bize küfür etmeye hakkın olduğu gibi. (Paşa iyi ki varsın, iyi ki kaptanımız oldun...) Ben Galatasaray taraftarıyım ve önünde hep saygıyla eğileceğim Selçuk İnan. (Yine kaşındım ama ne yapayım bu benim, hissetiğimi söylemezsem ölürüm) King Regards Arda Turan :-) http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=328001 asdf emre çolak da girmiş danaya, herif kontrat yenileyene kadar selçük-ing diye trend yapacaklar heralde hahahah https://www.aslanarenasi.com/files/uploads/36.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Sivas maçı öncesi seramoniye çıkacak çocuklara pasoliglerii yok diye TFF izin vermemiş diye haber dolanıyor. Bekler misin derseniz beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Stad arzına kadar dolmuş lam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 muslera kaptan sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 oooo soyunma odası civarı olaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Lider (bunu demiyecektim ama hadi idare edelim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 gomis ile ilgili büyük büyük laflar etmek için erken geliyor bana daha... geçen seneki eren derdiyok'u hatırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar