Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Yollayın Ozzy'i parası neyse basar Dursun.

Adam Mayıs ayında seçim var diye yapıyor ha bu transferleri. Riva'dan gelen para ile kadro kurdu işte. Başarı gelmezse aynı borç ile karşı karşıyayız direk.

Fernando ve Feghouliden sonra son isim de Ribéry imiş bu arada.

Xelcuk giderse kankisinin yanına basar onun maaşı Ribéry için.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

8,5M bonservis, 2,75 yıllık ücret mi ?
Lan adama 1M verseniz maaş yine gelirdi.

Dursun, Tüpçü, Aziz hepsi hain bildiğin ya. Çapsızlıkla alakası yok bunun.

Gülüyoruz, eğleniyoruz forumda ama hakikaten ihanet farklı bir şey arkadaş.

Rakibin batmasını elbet isterim ama bu şekilde değil harbi, bu safkan onun bunun çocukluğu yani, bunun mantıklı izahı yok.

Osmanlı'da 600.000 euro yıllık oynayan adamdı N'diaye. Ben daha önce de yazdım çok iyi transfer, 5 civarı ederi her şekilde var N'diaye'nin ve şuana kadar lign en iyi 5 transferinden biri sezonda tartışmasız ama şu maliyetler rezalet, rezalet cidden...

Atiba ve Oğuzhan'ın toplamı kadar para alacak garanti. bonservis maliyeti bonuslarla 9 milyon euro.

GS resmen Riva'nın parasını devlete geri aktarıyor. 2 senedir kasımpaşa osmanlı zengin etti.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hamleler 2015 yazında yapılacaktı. Şampiyonlar Ligine gidecektik ama Hamza sağolsun yenilenmesi gereken takıma neşter atılmadığı için buralara geldi. O yaz herkes ana bacı sövüyordu sağ bek, forvet ve orta saha alınmadığı için.

Bu sene yapılan Rus ruleti. Şampiyonluk gelirse eyvallah, ama aksi durumda boku yedik.
Sosyal ağlarda paylaş

osmanlı'dan vestel'e falan geçiyor anca.

ben de anlamıyorum. bonservisini alırken kulübü atanamamış patrick viera muamelesi yapıyor olabilir ama kulübü verdikten sonra 1.5-2m arası bişi teklif etsen niye adam maaş arttırımını kabul etmesin ki. talibi falan olduğu yok. o paralara neden çıkıyoruz? 4 senelik sözleşmeyi kabul ettirmek için mi? adam o kadar iyi mi yani. 300k daha versek eski melo'nun maaşına denk olacak şaka gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Osmanlı'nını futbolcusu diye küçümsenmiş ama Anadolu'dan çıkıp Bakambu, diğer N'diaye vb. büyük lige transfer yapıp tutunan adam çok. Bu da öyle bir eleman fakat yapılan anlaşma büyük fiyasko. Orta sahada artık düşünülmeyen Donk, Selçuk, Tolga, De Jong da 2 milyon üstü para kazanırken hem de. Bu 4'ü de gider Fernando-N'diaye çıkar arkalarına da 1-2 rotasyon oyuncusu koyarsak yine toplam maaş bütçesinde durumu düzeltirsin. Ama zaten elinde kol gibi kontratlar varken sürekli bir yenisi daha ekleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Salt 8 numara adam. Atiba bırakıp, Ozzy de iyi bonservise satılınca Tolgay ile yanyana koy oynat en az 5 sene. Ben çok beğeniyorum bu adamı, bize gelmeseydi olurmuş ama Dursun bakkal gömmüş Riva'nın paraları. Madem bu kadar bonservis bedellerine çıkabiliyoruz Imbula'yı 12'ye bırakıyorlardı

4-3-3 düşünüyor ise TD olacak adam, Fernando-Badou-Belhanda üçlüsü bu formasyonda denge ve kalite olarak ligin en iyisi, ama işte TD yok, ruh yok, inanç yok. Örnek olarak şampiyonluk yarışında senden önde gösterilen Fenerbahçe'de bu pozisyonlarda Josef-Alper-Ozan oynuyor abi ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Gidenler/Gelenler arasında hala 2.5 milyon euro maaş farkı var + hanesinde yalnız ilginç bir şekilde. Bir yolunu bulup Selçuk-Donk-Tarık-De Jong da giderse Fernando ve Feghouli'nin maaşları eklesen bile yine azaltmış oluyorsun. Tabii verilen paraları aklamaz bu ama kontrat ve maaş üzerinden konuşursak en azından gayet solid adamlar ile maaş bütçeni azaltmış olacaksın. Bonservisler evlat acısı tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...